Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sergeni ne yapacaz baba, sumo güresi takimi mi kuruyoruz...

Yorum

• dudek

m.topuz t.seyhan stepanov hayrettin

szymek marco

yattara gökdeniz

feindouno f.tekke

yedekler:aykut(gk),hasan üçüncü,ömer riza,m.yilmaz,F. Akyel,ufukhan

bu kadro iyi is yapar türkiyede.uefada da kupaya oynarEdited by: sbay
      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak szymkowiak tarafından gönderildi
        Sergen Besiktas'tan ayriliyor,Cordoba ayriliyor,Tümer ayriliyor,Ahmed Hassan ayriliyor.Bence bu oyuncular degerlendirilmeli..

bi tümer is yapar o da askerlik sorunu yüzünden ayriliyor..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

İlk olarak szymkowiak tarafından gönderildi
          Sergen Besiktas'tan ayriliyor,Cordoba ayriliyor,Tümer ayriliyor,Ahmed Hassan ayriliyor.Bence bu oyuncular degerlendirilmeli..

bi tümer is yapar o da askerlik sorunu yüzünden ayriliyor..

ya bu adamlar türkiyedeki misyonunu tamamlamis adamlar cordoba kolombiyaya döndü evinde uzaniyodur

sergen dakka basina oynamayi isterse olabilir her mac 15 dakka

tümer asker kacagi o kesin avrupaya gidecek

ahmet hassan avrupaya gidiyo klasik afrikali politikasi orta sira takimlarinda büyük paralara oynayacak

besiktasin 2 yildir yaptigi hatayi yapmamak lazim milletin eskileriyle is olmaz

Yorum

• gençlerbirligi bile sezon bitmeden getirdi adami attirdi imzayi biz daha hoca bulacagiz ve onun istegi dogrultusunda transfer yapacagiz isimiz zor UMUTLAR BASKA BAHARA KALDI YINE.

Yorum

• Bizim lee yillik 1.000.000+ istemis yönetimde kapiyi göstermis bana sorarsaniz onun yerine hiç macera aramaya gerek yok alsinlar wederson u
              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi
                Bizim lee yillik 1.000.000+ istemis yönetimde kapiyi göstermis bana sorarsaniz onun yerine hiç macera aramaya gerek yok alsinlar wederson u
                lee o kadar parayi belki haketmiyo ama bence wedersonun defansif yönü zayif onun yerine messinada parisi diye bi adam var cok iyi messina düstü adami cok ucuza alabiliriz iki üç kere macini izledim yakinda italya milli takimina secilir

Yorum

• dünyada yildizi parlayan oyunculari bizimkileri bulmasi çok zor
                  bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• İlk olarak poseidon_61 tarafından gönderildi
                    İlk olarak samway tarafından gönderildi

mehmet yozgatli seneye trabzonda arkadaslar yonetimden bazi duyumlar aldim .) bu arada bence sergen kacirilmamali cunku symek bi sakatlandi yerine adam koyamadik ayrica lucescu nun gelmesi halinde tolga tekrar gelcekmis onemli bi konu daha yonetim dunyaca unlu bi yildizla coktan söz kesmis bile

Abi kaynak saglam mi?

hadi bakalim insallah dogrudur
                    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• bu gün sergen klasinda türk orta saha oyuncusu yok ve ondan hayati boyunca en iyi verimi alan hoca lucescu o zaman sergen takimda is yapar kaçirilmamali.
                      İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• sergende tümerde trabzonda is yapacak oyuncular ancak ikisinlede ne Trabzonlu taraftarin nede yönetimin ugrasacak sabri var gerçi kaç senedir bence Maximden baska sol tarafa adam gibi adam gelmedi tümer oldukça verimli olur ancak askerligi nedeni ile yurt disina gitmek stiyor alpay gibi sergenin ise klasina söz yok ancak bizi 90 dakika futbol oynayan adam lazim zaten takimda yattara gibi bir adam var top rakipteyken 10 kisiyiz buna sergende eklenirse kaldi 9 eger takima direk olarak degilde arti güç olarak sergen muhtesem olur ama kendisinin bu sekilde gelecegini zannetmiyorum...
                        <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• İlk olarak seveho61 tarafından gönderildi

dünyada yildizi parlayan oyunculari bizimkileri bulmasi çok zor

bizimkiler ö&lt;kan sümer döneminde da silva aurello gibi adamlari alirken neden KaKa gibi bir yoldizi kendilerine tekif edilince kabul etmediler hiç aklim almiyor bu oyuncunun yerine patrik diye biri gelmisti cogu kis. adini bile duymamistir ben maça ciktigini bile hatirlamiyorum...

KaKa gibi bir adamin 2 sezon sonra patlamasi süphesiz birden olan bir sey degildir adamin suandaki kalitesine söz yok bizimkiler hiç mi göremiyorlar gelecegi???
                          <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• İlk olarak CaMoKa tarafından gönderildi
                            İlk olarak seveho61 tarafından gönderildi

dünyada yildizi parlayan oyunculari bizimkileri bulmasi çok zor

bizimkiler ö&lt;kan sümer döneminde da silva aurello gibi adamlari alirken neden KaKa gibi bir yoldizi kendilerine tekif edilince kabul etmediler hiç aklim almiyor bu oyuncunun yerine patrik diye biri gelmisti cogu kis. adini bile duymamistir ben maça ciktigini bile hatirlamiyorum...

KaKa gibi bir adamin 2 sezon sonra patlamasi süphesiz birden olan bir sey degildir adamin suandaki kalitesine söz yok bizimkiler hiç mi göremiyorlar gelecegi???

Özkan Sümer'in kendi agzindan duydugum bir cümlesiyle yanitlayayim bu soruyu. Kendisi aynen söyle söylemisti;

" Eger transfer için1 milyon dolarimiz olsaydi çok büyük topçular getirebilirdilk" demisti. Kendisinin Brezilya seyahati önceki yönetiminki gibi keyfe keder olmayip uçak paralarini dahi hesaplamak zorunda kalmislar. Zaten getirdigi 4 oyuncunun maliyetini de hatirlarsiniz.
                            BORDO MAVİ

Yorum

• Tv 8 de spor programini izliyorken Sinan Engin "Trabzonspor un bu sene çok ciddi ve çok önemli yildiz transfer çalismalari var ve büyük ölçüde anlasilan dünyaca ünlü yildizlar var. Bunun müjdesini ben verim Trabzonspopr taraftarina" diye sürdürdü konusamasinin ve ben inaniyorumki bu tönetim en azindan transfer konusunda 50000 veya 100000$ gibi rakamlar yüzünden elinden futbolcu kaçirmiycaktir
                              özün özüne futbolun kendine has seni istanbul degil avrupa bile durduramaz...

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi

size olacak olanlari söyliyeyim

1. ) Bu topic Transfer sezonu bitene kadar 600 sayfayi bulacak

2.) 600 sayfa sora adam akilli 1 transferden fazla transfer yapmis olmayacagiz (yine ayni hikaye)

3.) 3 transferin 2 si nin ilk maca yetismesi zor gibi görünüyorum iki klüp arasinda son pürüzler giderilmeye calisiliyor, X klüp bonservis bedelinde indirime gitmeye sicak bakmamasi ve 2.100.000 euro da diretmesi 2.000.000 eurodan fazla vermek istemeyen trabzonsporlu yöneticilerin elini kolunu bagliyor,transferin yarin netlik kazanmasi bekleniyor ( yarin = 2 hafta sora )

4.) bizim yine transfer sezonu bitene kadar bizim meshur yöneticilerimiz ömrümüzden en az birkac ay calarlar ve biz bu topicte kanser,verem,fidik gibi bütün hastaliklari yasariz....

Insallah bunlari yasamayiz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X