Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak verena tarafından gönderildi

Gönderilecek yabancilar: lee young, djokaj

Gönderilecek yerliler: ferhat, tayfun, feridun, adem

Alinmasi gereken yerlililer: hayrettin(sivas), bilal(malatya), umut(ankaragücü), özden(kaleci)(konya)

Ve 2 yabanci... biri santrafora, öbürü ortasahada önlibero hüseyinin yerine çok kaliteli mesela aurelio

2 yabanci gönderdin 6 yabanci kalir ama 2 yabanci transfer edilmeli diyorsun enteresan
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• jun la elleri Trabzonda saymiyordur
      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• ya nerde belki ark zihirbazdir zim zala bim der yok olurlar nerde o günler verilen paralarda kasaya döner ohhhhhhhhhh
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Beyler ben Timuçin ile Cenk kesinlikle alınmalı diyorum.Bu Timuçin Djokaj a 10 değil 100 basar.Cenk de tam bir golcü.Şu bizim iatamadığımız olan kaleci ile karşı karşı pozisyonları kolaylıkla değerlendirebilir.Genclerbirliğndeki Ayman üst düzey bir oyuncu.O olsa iyi olur.

Yorum

• kimi alirlarsa alsinlar. hazirlik kampinin ilk günü tüm transfer bitmis olarak baslarsak yönetimi basarili sayacagim.
            Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• daha kampi nerede yapacagimiz bile belli deil hazirlik kampi çoook önemli salinda

Yorum

• tolga

fatih akyel stepanov&nbs p; stam lee

yattara gökdeniz szmekjuninyo

fatih& nbsp; pauleta

bence bu kadra süper teknik direktör hector cuper veya lucescu

süper olur

bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• İlk olarak szymkowiak tarafından gönderildi
                  İlk olarak verena tarafından gönderildi

Gönderilecek yabancilar: lee young, djokaj

Gönderilecek yerliler: ferhat, tayfun, feridun, adem

Alinmasi gereken yerlililer: hayrettin(sivas), bilal(malatya), umut(ankaragücü), özden(kaleci)(konya)

Ve 2 yabanci... biri santrafora, öbürü ortasahada önlibero hüseyinin yerine çok kaliteli mesela aurelio
                  Arkadasim çogu fikrine katilmiyorum..
                  basta LEE YOUNG' un gitmesine çok karsiyim.Son haftalarda Trabzon maçlarini izlemiyorsun heralde,Lee hep takimin en iyi 5'i arasinda var.Gidecek yerlilerden ise Tayfun ve Adem gitmeli haklisin ancak FERHAT VE özellikle FERIDUN degerlendirilmesi gerekilen futbolcular.Aurelio'da haklisin.Ancak madem öyle Hüseyin'i neden gidecekler listesine yazmadin??Sana en çok katildigim konu HÜSEYIN ÇIMSIR'in defolup gitmesi [img]smileys/smiley7.gif[/img] Arkadaslar lütfen mesajlarimizi yazdiktan sonra bir kez daha okuyalim..
                  lee kesinlikle gitmeli o adam her seferinde öyle yapiyo sezon boyu yat son 3-5 maçta oyna gene takimda kal kesinlikle gitmeli sol kanadimiz berbat
                  ...anti-klişe timi...

Yorum

• yani daha 20 yasidna futbolcuya gitsin diyorsun biz zamaninda fatih tekkeyisde kovarak yolladik bu takimdan sonra ne olduu...lee yong kesinlikle kalmali onun kadar ii yabanci bulamayiz biz hem parasi da fazla deil bildigim kadariyla

Yorum

• İlk olarak muratdinc tarafından gönderildi
                      yani daha 20 yasidna futbolcuya gitsin diyorsun biz zamaninda fatih tekkeyisde kovarak yolladik bu takimdan sonra ne olduu...lee yong kesinlikle kalmali onun kadar ii yabanci bulamayiz biz hem parasi da fazla deil bildigim kadariyla

leenin yasi 30' un üzerinde hep öyle yapiyor.son üç bes maç oynuyor kaliyor.Ilk devre yollanacakti eziklere gol atti kaldi.gitmeli ama ondan iyisini alacaklarsa gitmeli.
                      İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• fatih avarupayi hakediyo psg marsilya deportivo valencia gibi takimlar da cok iyi is yapar Edited by: sbay
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• lee tabiki gitmeli bi sol açik düsünün bir tane asisti yok böle bi saçmalik yok djokaj zaten yazmaya bile gerek yok gidecektir bize hodziç in bi kazigi gerçi stephanov için affedilebilir ferhat in gitmesine karsiyim adam daha genç ve orta sahada basan vede teknigi fena olmayan bi adam hüseyin e satasmayin o adam bu sene biraz durgun tipki öbür adamlar gibi hüseyin takima her zaman lazim

orta sahaya aurelio alinmali bencede febe belki onu gönderir 100. yil kadrosunu kurmak için

bir tane dünya nin tanidigi bi ismi almak ta sart kim olursa olsun ismiyle fatih i gökdenizi ezicek bi adam szymek te böle oynamaya devam ederse oda gitsin adam oyun oynamiyo gerçi dünya kupasini beklio olabilir

Yorum

• İlk olarak of_divranli tarafından gönderildi

İlk olarak muratdinc tarafından gönderildi
                            yani daha 20 yasidna futbolcuya gitsin diyorsun biz zamaninda fatih tekkeyisde kovarak yolladik bu takimdan sonra ne olduu...lee yong kesinlikle kalmali onun kadar ii yabanci bulamayiz biz hem parasi da fazla deil bildigim kadariyla

leenin yasi 30' un üzerinde hep öyle yapiyor.son üç bes maç oynuyor kaliyor.Ilk devre yollanacakti eziklere gol atti kaldi.gitmeli ama ondan iyisini alacaklarsa gitmeli.

bir kere ben ferhat için 20 yasinda dedim yanlis anlama

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi

lee tabiki gitmeli bi sol açik düsünün bir tane asisti yok böle bi saçmalik yok djokaj zaten yazmaya bile gerek yok gidecektir bize hodziç in bi kazigi gerçi stephanov için affedilebilir ferhat in gitmesine karsiyim adam daha genç ve orta sahada basan vede teknigi fena olmayan bi adam hüseyin e satasmayin o adam bu sene biraz durgun tipki öbür adamlar gibi hüseyin takima her zaman lazim

orta sahaya aurelio alinmali bencede febe belki onu gönderir 100. yil kadrosunu kurmak için

bir tane dünya nin tanidigi bi ismi almak ta sart kim olursa olsun ismiyle fatih i gökdenizi ezicek bi adam szymek te böle oynamaya devam ederse oda gitsin adam oyun oynamiyo gerçi dünya kupasini beklio olabilir

yaaa adam sol açik falan oynamiyor arkadas yapma allah askina sol bek de oynuyor ne asisti yaa

Yorum

• Fener maçindaki sinir gerginligimden dolayi baskan hakkinda bazi olumsuz sözler söyledim ve 9 günlük bir mahrumiyet aldim her ne kadar bu cezayi hakettigime inanmasamda;çünkü bana bu sebepten dolayi ceza veriliyorsa forumda adam kalmamasi gerekir,seriatin kestigi parmak acimaz diyorum, yöneticilerden ve sizlerden özür diliyorum saygilar.......
                                PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
                                MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
                                BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

Çalışıyor...
                                X