bence bi zorlugu yok,adam para alamiyo,sözlesmesi de bitiyo..dogrulugu tartisilir orasi dogru
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
Çok siki GS'li birisinden dün duyduguma göre Hasan Sas Trabzonspor'a imzayi atmis bile.
2. bombanin da Nihat Kahveci oldugunu söyledi ama kesin bise yokmus..
Güvenilirligi konusunda bise diyemem ama siki GS'li ve genis çevreli birisi oldugunu söyleyebilirim..
Dikkate deger bir açiklama, 100-200 mesaj atan tanimadigim biri yazsa hadi lan ordan derdim ama 2000 küsür mesaj atan birisi olarak gerçekten istahimi artirdin dostum yaa
Yorum
-
Trabzonspor?da Musa Kus tamam
Ali Naci KÜÇÜK
Bu sezon istedigi sonuçlari alamayan ve önümüzdeki sene sampiyonluk hasretine son vermek isteyen Trabzonspor yönetimi simdiden transfer için dügmeye basti. Baskan Nuri Albayrak?in da onayiyla bordo mavili takim Sivasspor?un orta saha oyuncusu Musa Kus ile söz kesti.
Devre arasinda G.Saray?inda gündemine gelen ancak transferi gerçeklesmeyen oyuncunun Karadeniz ekibinin teklifine sicak bakarak prensipte ?evet? yaniti verdigi ögrenildi. Trabzonspor yönetiminin para konusunda görüsmedigi, oyuncunun sözlesmesinin transfer sezonu açildiginda yapilacagi ifade edildi.
Bizim yönetim herhalde bütün Musa'lari toplayacak.Bu Musa'lardan biri iyiydi ama hangisi.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Metin'im agzindan bal damliyor...
Sagli sollu kadroya bak
H.Sas + Yattara kanatlarda..
Fatih en az 45 gol atar eger bu transfer gerçeklesirse..
umutla bekliyorum [img]smileys/smiley1.gif[/img]"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
yok aga..
Fatih'in miyadi dolmus da,duymadin mi..
Sanki süt de son kullanma tarihi dolacak [img]smileys/smiley36.gif[/img]BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
hasan küfürlere tepkisi:
tamam anliyorum onlari da bari kelime bise atmasinlar,çok aciyo...
hasan sas'i hiç bu kadar pozitif görmüs müydünüz?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak morientes tarafından gönderildi
Hikaye,bu yönetiminde bes kurusu yok.Adasim olamasina ragmenkendisinden nefret ettigim bir zat aklima geldi, Özkan Sümer yildiz arayan göge baksin demis, bize tarihimizin en kötü dönemini yasatmisti. Bir düsünüyorumda kentimizden çikan en taninmis ve zengin aile Ulusoylar sirketler gurubu neden bu takima sahip çikmazlar anlamak mümkün degil hani Haluk Ulusoy soysuzu galatasarayli ama babasi saffet ulusoy Trabzonsporlu diye biliyorum..
hepsinden önemlisi ali osman ulusoy war beeeeee
Yorum
-
İlk olarak morientes tarafından gönderildi
Hikaye,bu yönetiminde bes kurusu yok.Adasim olamasina ragmenkendisinden nefret ettigim bir zat aklima geldi, Özkan Sümer yildiz arayan göge baksin demis, bize tarihimizin en kötü dönemini yasatmisti. Bir düsünüyorumda kentimizden çikan en taninmis ve zengin aile Ulusoylar sirketler gurubu neden bu takima sahip çikmazlar anlamak mümkün degil hani Haluk Ulusoy soysuzu galatasarayli ama babasi saffet ulusoy Trabzonsporlu diye biliyorum..
FxY
Yorum
Yorum