Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biz bu ligten transfer yapamayiz bjk fb gs duruken zaten bikaçtane olan gözde futbolcu transferi sikar biraz üstüne kayserililerin anlastik herkes bizi konusacak dedigi futbolcular bu isimlerden çikarsa fasa fiso olacak gibi geliyor bana transfer, fb bile umut buluta teklif görtürüp fiyat arttiriyor ise bakarmisin sanki ihtiyaci var
    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Ivan Randjelovic kizilyildiz kalecisi Ivica Kralj partizan kalecisi bu iki kaleciden biri alinmali

Yorum

• tolga zengin trabzonspor kalecisi

[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yürekli 3-4 tane adam lazim
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• bence jef kalsin tekke giderse ayvayi yeriz yurt icinden alinacak iyi bi golcü yok disardanda bi jun bulur bizi sekle sokar yönetim [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• Kisilere bagli bir kulüp degiliz.Bu kulüp ne Fatihler gördü.Ben de Fatihin kalmasindan yanayim fakat bizler onu göndermek istemesekte,o her seferinde tipki bu aksam oldugu gibi Avrupa'da oynamak istedigini dile getiriyor.Yollayalim izleyelim nasil oynayacak diye.

Bu arada Kayserispor asbaskani Fatih Tekke,Szymek ve Yattara'ya talip olduklarini açikladi.Bunun için Trabzonspor'a teklifte göndermisler.Bu benim bu aksamki eglence kaynagim oldu.Bizler için iyi bir espri yapmis Gayseri )
              elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

• Bence teknik direktöre gerek yok, bordomavi.net ve avni aker maraton tribünü ortaklasa takimi yönetirler, takimin hangi kadro ile maça çikacagini ve nasil oynayacagini burada "çok bilen" arkadaslar yazar.Oyuncu degisikliklerini ve saha içi kordinasyonunu da maraton tribün yönlendirir olur biter.

Yorum

• Trabzonspor'a Hocami Ariyoruz bence hiç gerek yok moraton trübünü ve bmn ortak yapim hocaligida faydasiz zaten takim içinde Hoca seçen hoca harcatan Teknik direktörlerimiz var takimi gelecek sezon onlar yönetsin

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
                    Bence teknik direktöre gerek yok, bordomavi.net ve avni aker maraton tribünü ortaklasa takimi yönetirler, takimin hangi kadro ile maça çikacagini ve nasil oynayacagini burada "çok bilen" arkadaslar yazar.Oyuncu degisikliklerini ve saha içi kordinasyonunu da maraton tribün yönlendirir olur biter.

kardesim sonuna kadar sana katiliorum ..

biz burda sadece cook ve fuzuli konusuyoruzz.. peygamberimiz ne demis isi ehline verin demis ?/?

ama bizde nerde hic birsey i begenmeyiz ..

burda adamlarin baslarini yeriz ,,

lutfen hocalarin islerine karismayalim artik..
                    karaiplerde bir trazonsporlu..
                    bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• NE OLURSA OLSUN, bu takim defansin göbegine Step in yanina Tolga gibi bir adam almali. Erdinçle yürümez, Fatih Akyeli de saga kaydirirsak defans kurgusu süper olur. Bu arada yerli bir forvet ve iyi bir ortasaha da lazim . OKOCHA serbest kalis düsünülebilir.

Bence Lucescu son maçinda D.Kievi yener veya berabere kalirsa Sampiyon olacak olan takimi Shaktar onu birakmaz. ama InsaAllah yenilir ve de sampiyonlugu kacirir, o zaman TRABZONA gelir. Bu adam Turkiyede her takimi sampiyon yapar, cunku defansin gobegini en iyi kurgulayan o. GS Popescu_bulentle FB de Uche-Hogh ve Luciano-Onderle biz de bir dönem Tolga-erdincle KISMEN bu isi becerdik ki bu isi iyi yapabilen dunyanin heryerinde basarili olur.

Bkz: Puyol-Motta , Cris-Caçapa , Tery-Carvalho (bu adamin tarziayni Tolga gibi) , Luisao-Ricardo Rocha (en ilginci de bu,siradan Benficayi bu sene yarifinale tasidi)bu ikiliyi cok iyi uyumlastiran her takim dunyanin heryerinde basarili olur.
                      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi
                        yattara sikar biraz gitmek çocuklarin türkçe ve lazca egitim alsin fransizca da ne

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

bencede ..harikasin
                        BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi
                          yattara sikar biraz gitmek çocuklarin türkçe ve lazca egitim alsin fransizca da ne

fransiz kaldin zaten fransaya birak yattara sen artik bizimsin ne gitmesi ya hele hele istanbula sakin aklindan bile geçirme bizansi sen müslüman oglu müslümansin ne isin var öle elin çirkef ezik takimlarinda senin için hoca harciyo bu takim kiymet bil eccük ya
                          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Sezon sonunda Fatih Tekke büyük ihtimalle Avrupa'da bir takima transfer olacak. Dün yaptigi açiklamada Avrupa'dan bir çok teklif var yasim geregi bu son sansim kulübüm menfaatleri dogrultusunda Avrupa'da iyi bir takima gitmek istiyorum dedi. Fatih Tekke'siz Trabzonspor çok güç kaybeder ancak artik gitmesinin zamani geldi diye düsünüyorum... Kulübe yüklü bir para kazandirip yolu açik olsn..
                            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Bence Fatih Tekke giderse eksikligini uzun süre dolduramayiz.2 senede 53 gol...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• gitmesini istemem amagiderse yerine bize iki tane çok iyi forvet lazim, birbirini tamamlayabilecek..
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Çalışıyor...
                                X