fotospor adli gazetede hssim saitoglunun rennes takiminda oynayan 21 yasindaki defans oyuncusu "ADAILTON"un menajeriyle on protokol yaptigini okudum. iddaya gore bu oyuncu brezilyanin 2006 kadrosuna da cagrilacakmis. guvenilirligini bilemiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
brasilianin20 yas alti milli takim kaptaniydi a milli takimda 5 kez oynadi 84 dogumlu 1,89 boyu sag ayak stepanovlan harik tandem olutururlar bence hemde adailton cok hizli olmasida avantaj 3000000 euro degeri varmis 1 senelik daha kotrati var 2. sezonu avrupada ilk 11de oynuyor rennes de rennes ligde 4. sirada
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildiİlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildiİlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildiİlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Tv'ler Musa Büyük'ün üzerinde de duruyor bence iyi bir transfer olmaz
Neden peki?
mesela imzana bakarak anlayabilirsin osman..geçen sene 100 bin usd fazla için trabzonsporu tercih etmemisti..su anda bu gibiisimlerin konusulmasi bile hatadir
Katiliyorum. Para konusunda saglik dolayisi ile pesin olmasi haberleri çikti gerçi orasini da bilemiyorum. Diger yandan bize katki saglayabilecek bir düzeyde görmüyorum bu futbolcuyu. Üstelik bu futbolcuyu bu forumdan birisi tavsiye etmedi bu futbolcuyu.
Ben"Bu futbolcu bize fazla katki yapmaz" diyenlerden bahsetmiyorum. "Hadiya o da futbolcumuveya hayal kurma saçmalama" tipinde yazilardan bahsediyorum
Verdigin bilgiler için tesekkür ederim.
keyif adamı ..
Yorum
-
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildiİlk olarak Travelair tarafından gönderildiİlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildiİlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildiİlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Tv'ler Musa Büyük'ün üzerinde de duruyor bence iyi bir transfer olmaz
Neden peki?
mesela imzana bakarak anlayabilirsin osman..geçen sene 100 bin usd fazla için trabzonsporu tercih etmemisti..su anda bu gibiisimlerin konusulmasi bile hatadir
Katiliyorum. Para konusunda saglik dolayisi ile pesin olmasi haberleri çikti gerçi orasini da bilemiyorum. Diger yandan bize katki saglayabilecek bir düzeyde görmüyorum bu futbolcuyu. Üstelik bu futbolcuyu bu forumdan birisi tavsiye etmedi bu futbolcuyu.
Ben"Bu futbolcu bize fazla katki yapmaz" diyenlerden bahsetmiyorum. "Hadiya o da futbolcumuveya hayal kurma saçmalama" tipinde yazilardan bahsediyorum
Verdigin bilgiler için tesekkür ederim.
Allah razi olsun. Benim tepkim daha iyi bir forum adinadirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
<TABLE =sgross>
<T>
<TR>
<TD =ues colSpan=4>
<TABLE =sgross cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" align=center>
<T>
<TR>
<TD =ues align=left>Persönliche Daten</TD>
<TD =ues align=right>Stand: 18.01.2006</TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
<TR>
<TD width=104></IMG></TD>
<TD vAlign=top align=left width=590 colSpan=3>
<TABLE =sgross cellSpacing=0 width="100%">
<T>
<TR =aufzaehla>
<TD align=middle height=29></IMG>
</IMG></TD>
<TD colSpan=2>Diniyar Bilyaletdinov</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=110>Geburtsdatum:</TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>27.02.1985</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=110>Alter:</TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>21</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=110>Grösse:</TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>1,86</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=110>Nationalität:</TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>Russland</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=110>Fuss:</TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>beidfüßig</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD>Status:</TD>
<TD colSpan=2>Akt. Nationalspieler:2Spiele / Nr:
</IMG></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
<TABLE width=700>
<T>
<TR>
<TD colSpan=4>
<HR color=#000066 SIZE=1>
</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left width=590 colSpan=3>
<TABLE =sgross cellSpacing=0 width="100%">
<T>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=150>Verein:</TD>
<TD vAlign=center colSpan=2>Lokomotive Moskau</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=150>Position:</TD>
<TD colSpan=2>Mittelfeld</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=150>Positionsdetails:</TD>
<TD colSpan=2>Außenbahn (links & rechts)</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=150>Im Team seit:</TD>
<TD>2003 während der Saison</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=150>Vertrag bis:</TD>
<TD>2009</TD></TR>
<TR =aufzaehla>
<TD width=150>Marktwert:</TD>
<TD colSpan=2>5.500.000</TD></TR>
<TR =aufzaehlb>
<TD width=150>Spielerberater:</TD>
<TD colSpan=2>?</TD></TR></T></TABLE></TD>
<TD align=right width=104></IMG></TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=4>
<HR color=#000066 SIZE=1>
</TD></TR></T></TABLE>
<TABLE =sgross cellSpacing=0 width=700>
<T>
<TR>
<TD =ues align=left colSpan=13>
Bu sezon (Ruslarda geçen sezon) 29 maçta 2029 dakika görev almis 8 gol atmis. Her iki kanatta oynayabiliyor. Ilgi çeken bir oyuncu umarim yönetimin de ilgisini çeker</TD></TR></T></TABLE>Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak naimbektas61 tarafından gönderildirize den ferdi iyi bir tranfer olabilir ama bence ilk önce takim içindeki yildizlarimizla anlasmaliyiz yani FATIH TEKKE, YATTARA,SZYMKOWIAK,GÖKDENIZ ILE ANLASMALIYIZ ONDAN SONRA dis transferle ugrasmaliyiz
arkadas bu saydiklarinin hicbirinin kontrati bitmiyor bu sene,ama illada gitmek istiyorum diyen olursa eyvallah zorunan hic kimseyi tutmayalim derim.
Yorum
Yorum