Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yabanci hakkimizi lazarov ile dolduracaksak yazik...
    kimi satip yildiz alacaz bu yönetimde yalanci çikti
    ...anti-klişe timi...

Yorum

• Eger elimizdeki yabancilari (eller,jun,lee) gönderebilirsek Lazarov iyi bir transfer gibi duruyor, zaten almamiz için birin mutlaka göndermemiz sart ama ötekiler elimizde kalirsa bak sen ise, son kontenjani Lazarovla doldurmakta ne kadar dogru olur dogru olmaz muhasebesi zaten ortada.Sonuçta antepte gösterdigi performansa göre sakatlik kismi hariç yararli olacagini saniyorum.
      İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• İlk olarak X-factor tarafından gönderildi
        yabanci hakkimizi lazarov ile dolduracaksak yazik...
        kimi satip yildiz alacaz bu yönetimde yalanci çikti

Lee sözlesmesi bitiyor

Djokaj ve jefferson [img]smileys/smiley2.gif[/img]
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• lazarov bulgar milli takimindan yildiz futbolcu iste[img]smileys/smiley4.gif[/img]saka bir yana hic tanimadigimiz veya macini bile izlemedigimiz birini alip da yanilacagimiza lazarov ualalim iyidir diye dusunuyorum.lazarov dan hoslanmiyanlara gecen seneki tranzon-antep macina tekrar bakmasini oneririm

Yorum

• Djokaj aklima gelmemisti evet buda gidecekler listesinde.
            İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• kesinlikle umut bulut alinmasi lazim diye dusunuyorum ama adam mactan maca daha iyi oynamaya basladi biraz zor gibime geliyor artik onu almak

Yorum

• Süper yildiz isimler bekleyen taraftara Lazarov ismi pek içi açici gelmeyebilir.Ancak Türk futbolunu tanimasi,kalitesi,bu sezon sakatliklar yasamasina ragmenve G.Antep'in kötü performansinakarsi 10 gol atmis olmasi onun için arti puanlar.

Sol kanata aslinda Ugur Boral çok hos olacakti.Ama o tren kaçti.

Sezon sonunda Eller ve Jun ile ilisikiyi tamamen keserek,kaleye Jefferson'un yerine kaliteli bir isim,Djokaj ile Lee'nin yerine de çok kaliteli oyuncular alinmali.

Yattara,Simko,Milan ve Lazarov ile dört yabancimiz oldugunu varsayarsak,bir de yabanci kaleci alinirsa tek bir oyuncu hakki kaliyor.

Yurt içinden Gökhan Ünal ismi insani heyecanlandiriyor.Onun yani sira Mehmet Topuz ve Umut Bulut en çok istedigim isimler.Bu üç isimden ikisi alinsa süper olur.
                Edited by: unyelimetin
                ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi
                  lazarov bulgar milli takimindan yildiz futbolcu iste[img]smileys/smiley4.gif[/img]saka bir yana hic tanimadigimiz veya macini bile izlemedigimiz birini alip da yanilacagimiza lazarov ualalim iyidir diye dusunuyorum.lazarov dan hoslanmiyanlara gecen seneki tranzon-antep macina tekrar bakmasini oneririm

ya dostum sen bi macla adami niye degerlendiriyosun ki lazarov kim ya yildiz dedikleri bumu allah askina kusura bakma da biz boyle adamlari cok gorduk agustinler bushiler lobeler kimse kimseyi kandirmasin bu takim i lazarov mu sampiyon yapicak

Yorum

• İlk olarak seveho61 tarafından gönderildi

ARKADASLAR YÖNETIM SÖZÜNÜ TUTMAK ISTIYOSA ASAGIDAKI OYUNCULARDAN BIRKAÇINI ALARAK BASLAYABILIR

1)JUNINYO

2)PAULETA

3) HASAN SAS ,NECATI.ZE ROBERTO OLABILIR

abi bunlar gelse zaten daha ne isterim.... oofff ama nerdeeee....bizim yönetim biraz aklini kullansa bunlari problemsiz alir

ama bakalim yapilan transferler hicbiryerde duyulmadiydi, insallah simdide gizli gizli müthis transferler yaparlar, nede olsa artik diyemezler "yari dönemde kimse yildizini vermek istemez" evet dogru, ama artik yari dönem degil[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• defansin ortasina malatyadan ömer erdogançok iyiolur, stepanovla top geçirmezler

Yorum

• İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi
                        Süper yildiz isimler bekleyen taraftara Lazarov ismi pek içi açici gelmeyebilir.Ancak Türk futbolunu tanimasi,kalitesi,bu sezon sakatliklar yasamasina ragmenve G.Antep'in kötü performansinakarsi 10 gol atmis olmasi onun için arti puanlar.

Sol kanata aslinda Ugur Boral çok hos olacakti.Ama o tren kaçti.

Sezon sonunda Eller ve Jun ile ilisikiyi tamamen keserek,kaleye Jefferson'un yerine kaliteli bir isim,Djokaj ile Lee'nin yerine de çok kaliteli oyuncular alinmali.

Yattara,Simko,Milan ve Lazarov ile dört yabancimiz oldugunu varsayarsak,bir de yabanci kaleci alinirsa tek bir oyuncu hakki kaliyor.

Yurt içinden Gökhan Ünal ismi insani heyecanlandiriyor.Onun yani sira Mehmet Topuz ve Umut Bulut en çok istedigim isimler.Bu üç isimden ikisi alinsa süper olur.

Lazorov olayi hikaye sallama haber yapiyolar inaniyorsunuz hemen.. Bikere lazarov denen futbolcu küçük takimlarin büyük futbolcusu Ayni bushi, agustine gibi..

Seneye szymek gider kalicak yabanci futbolcular milanla yattara bir yabanci oyuncu hakkini kaleciye kullaniriz bi tane sol açiga ve bi ortasaha bi forvet aliriz.. Yurtiçindende alicagimiz futbolcularla bir iskelet takim kurma gayreti içinde olucaz.. Kimse seneye sampiyonluk beklemesin.. Yönetimde sampiyon olucaz diye kimseyi kandirmasin..
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Lazarov'u çok küçümsemeyin. Bulgaristan Milli takiminda banko bir futbolcu bosuna oynatilmaz. Kaldi ki driplingleri hizi gol ortalamasi ve en önemlisi asist degerleriyle yararli olacaktir. Ama bu sefer de Ömer Riza'nin Mehmet Yilmaz'in önü kapandi takasa gidebilirler. Ama her ne halikarda olursa olsun forvete yabanci çok kaliteli bir isim görmek istiyorum

Murat Erdogan vardi. Eski gsli. Bence müthis oyuncu. Teknik, savasçi. Oyuna katkisi yüksek. Onu alalim bence
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Real Sociedad'tan bir süredir Mark Gonzalez'i takip ediyorum Adam iyi topçu keske böyle adam bulabilsek sol kanada
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• <H1>Arkadaslar, sezon basinda Sota´nin alinmasina bende karsiydim. Ama be sezonki performansina bakarak hata etmisim diyebiliyorum. Allah Yöneticilerimize güc kuvvet versin. Futbolcu transfer etmek gercekten zor. Hele birde Uefa Kupasina katilamazsak, nasil bir yildiz transfer edecegiz merak ediyorum. Ama yinede Yönetimden iki yildiz transferi bekliyorum. Durumum iyi degil, ama iki yildiz transferi gerceklesirse kulübümüze üye olacagim. Her sezon en azindan 100 Ytl´lik alisveris yapiyorum. Eger bu yildiz transferleri gerceklesmez ise Symek ve Fatih Tekke´nin takimdan ayrilacaklari kesindir gibime geliyor. Insallah gereken transferler yapilir ve bizde bizde seneye özledigimiz Trabzonspor´u izleriz.</H1>
                              TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                              TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Sampiyonluga oynama istiyorsan 1 tane COK KALITELI BIR YABANCI SART........

Galatasaray en iyi zamani HAGI ile yasadi..

Fenerbahcede su an ALEXLE
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Çalışıyor...
                                X