Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben de anlatmistim bi rüyami burda [img]smileys/smiley36.gif[/img]. Rüyamda devre arasi transfer yapilacakti. Bir futbolcu getirdiler afrikali golcü diye. Adamin suratina bakiyorum Güney Amerikali tipi var. Allah Allah. Kaç maç oynamis kaç gol atmis diye bakiyorum 18 maçin tümünde oynamis 1 golü var. Çok yetenekli bir futbolcu çok golcü diyorlar yandan. Garip. E hani diyorum hava toplarina hakim olucakti transfer bunun boyu 1.60? Ooo çok iyi kafa toplarina çikiyor bakma sen boyuna diyorlar [img]smileys/smiley36.gif[/img]Tam bir kabustu benimkisi de. Ama rüyamdaki yöneticilerin hakkini yemeyeyim, ayni Papen'e benziyodu adam. Kimbilir belki de dogruyu söylüyorlardi [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Rüya bir yana milleti costuracak bir Papen ne harika olurdu...
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img]
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img] bu rüyalariniz gerçek olursa sorariz biz size görürsünüz o zaman [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• yaw transferlere basladi mi yönetim su saatli bombanin 48 saatlik süresi dolmadi mi buralarda degildik fransiz kaldik yawwww.hakkimizi arama vakti geldi heyyyyyyyyyyyy yönetim verdigin sözleri tut..

Yorum

• jefferson61sefa

abi insallah dediklerin olur.ama ben bu ricardinho isini anlamiyorum.adam dünya kupasindan sonra baska bi takim isterse ona mi gitcek.biz bu adamla ön mukavele falan neden imzalamiyoruz.demek ki biz anlasamamisiz.bence baslamadan atilmali imza
            inadına TRABZON
            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Flas...Flass...Flasss...

Trabzonsporun daha önce lig maçlarinda boy gösteren elektirik sorunu bu kez yönetim ofisine siçradi.

Transfer komitesi ile yönetim kurulunun ve menejerlerin katildigi toplantida tamda sayin baskanin transfer dügmesine basacagi sirada elektirikler kesildi.

Alinilan bilgiye göre çok gizli toplanan ve yildiz transferini çözmeyi planlayan Albayrak ve ekibi yaklasik 7 saat süren toplantinin ardindan artik taraftari üzdügümüz beklettigimiz yeter su transfer dügmesine basalim ve yildiz transferi bordomavili renklere kavusturalim demesinin ardindan dügmeye basma seremonisi sirasinda elektirikler kesildi.

Tedas yetkilileri ile temasa geçen kulüp yöneticilerisorunun kendi tesisatlarindan olustugu bilgisini alinca sok geçirdi ve bunun bir komplo oldugunu,yildiz transferinin gecikmesi için rakip takimlar tarafindan yaptirildigini iddaa ettiler.

ayrica biraz önce ajanslarimiza düsen Trabzonspor yönetim kurulu imzali yazili açiklamada su bilgiler yer aliyor:''Taraftarlarimiz kalplerini ferah tutsunlar.gerekli çalismalari yapiyoruz,henüz geç kalmis sayilmayiz.çalismalarimiz için çok büyük bir titizlik sergiliyoruz.48 saat içindetaraftarimizicosturacak yildiz transferi gerçeklestirecegimizi umut ediyoruz''

gelismelerle tekrar karsinizda olacagiz...

Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• Miracciftci;

Hadiseyi çok güzel özetlemissin. Ellerine saglik.
                -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                -"Burada klima yok mu?"
                -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi

Flas...Flass...Flasss...

Trabzonsporun daha önce lig maçlarinda boy gösteren elektirik sorunu bu kez yönetim ofisine siçradi.

Transfer komitesi ile yönetim kurulunun ve menejerlerin katildigi toplantida tamda sayin baskanin transfer dügmesine basacagi sirada elektirikler kesildi.

Alinilan bilgiye göre çok gizli toplanan ve yildiz transferini çözmeyi planlayan Albayrak ve ekibi yaklasik 7 saat süren toplantinin ardindan artik taraftari üzdügümüz beklettigimiz yeter su transfer dügmesine basalim ve yildiz transferi bordomavili renklere kavusturalim demesinin ardindan dügmeye basma seremonisi sirasinda elektirikler kesildi.

Tedas yetkilileri ile temasa geçen kulüp yöneticilerisorunun kendi tesisatlarindan olustugu bilgisini alinca sok geçirdi ve bunun bir komplo oldugunu,yildiz transferinin gecikmesi için rakip takimlar tarafindan yaptirildigini iddaa ettiler.

ayrica biraz önce ajanslarimiza düsen Trabzonspor yönetim kurulu imzali yazili açiklamada su bilgiler yer aliyor:''Taraftarlarimiz kalplerini ferah tutsunlar.gerekli çalismalari yapiyoruz,henüz geç kalmis sayilmayiz.çalismalarimiz için çok büyük bir titizlik sergiliyoruz.48 saat içindetaraftarimizicosturacak yildiz transferi gerçeklestirecegimizi umut ediyoruz''

gelismelerle tekrar karsinizda olacagiz...

bak buna inanirim iste [img]smileys/smiley32.gif[/img]de bu 48 saat hiç azaLmiyor[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                  Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• yildiz tranferi dünya kupasindan önce olmali adamlar zaten yildiz bi de dünya kupasinda iyi oynarsa al alabilirsen bi daha ...yönetim akilli davranip isi cumaya kadar bitirmeli.

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi

jefferson61sefa

abi insallah dediklerin olur.ama ben bu ricardinho isini anlamiyorum.adam dünya kupasindan sonra baska bi takim isterse ona mi gitcek.biz bu adamla ön mukavele falan neden imzalamiyoruz.demek ki biz anlasamamisiz.bence baslamadan atilmali imza

Oyuncu veya kulübü iyi bir Dünya Sampiyonasi`ndan sonra, iyi tekliflerin gelecegini düsünüyordur. Yani ilk tercih biz degiliz. Oyuncu acisindan bakarsak, bence bu normal. Trabzonspor`un ismini belki ilk defa duymustur. Bizim Yöneticiler tekliflerini yapmistir. Ama bu tarzda oyunculari almak, öyle 1-2 hafta icinde imkansiz herhalde. Insallah ilk onbire fazla girmez, Brezilya`da erken elenir, almamiz kolaylasir.

Bir diger konuda, eger devre arasinda bu transferi bitirmeye calissaydik, bu bizim icin biraz daha kolay olurdu. Cünkü Brezilya liginin ne zaman bittigini söylememe gerek yok.
                      TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                      TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• arkadaslar yildiz isi oyle olmaz..

campel nasil geldi ?sergen en iyi zamaninda nasil geldi ?

onun icin yonetim lazim masaya yumrugunu vuracak yonetim.

ona bakarsan anelka turkiyede oynuyacak topcumu ?

ama adam basiyo parayi karizmayi essek gibi getiriyor bu isler boyle aslan..
                        karaiplerde bir trazonsporlu..
                        bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi

sergen en iyi zamaninda nasil geldi ?

En iyi zamani mi?????????????????????????????
                          Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• ufukhan demek istiyorum arkadaslar daha önce de söylendi. adam süper topçu. gençlerde oynarken sinif arkadasim hakemdi maçlarini yönetti. gs kazandi (galatasarayin çok bel bagladigi genç yildizlari). ama Hakem olan arkadasim bana ya olm sizde bi sol açik var gs 3 kisiyle tutamadi çocugu sapsal etti herkezi dedi. ben su salatasarayli bir iki genç söyledim onlar yaninda adam degil kramponu olamazlar dedi.(bunlari söyleyen hakem) aslinda bizde çok yildiz olacak genç var ama sabir lazim. bu kadar sene sampiyon olamamizdan dolayi da kimse bu gençlere zaman tanimiyor. Arkadaslar parayla asaya yumruk vurmayla yildiz topçu almayla iyi yönetici olunmaz. Altyapiya yatirirsin parayi yildizini kendin üretirsin hem de Trabzonspor'lu iste o zaman sampiyon olabiliriz yoksa böyle geçici baskan paralariyla zor. Hangi sampiyon trabzonspor takiminin Yildiz yabancisi vardi? onlar Kendi yetistirdigimiz yildizlardi. Ege böyle devam edersek ben sampiyonluk görebilecgime inanmiyorum. YABANCI YILDIZ ISTEMIYORUM.</font></span>
                            Edited by: onrky
                            Sevdim Seni Bir Kere
                            Baskasini Sevemem
                            Deli diyorlar bana
                            Desinler degisemem

Yorum

• İlk olarak onrky tarafından gönderildi
                              ufukhan demek istiyorum arkadaslar daha önce de söylendi. adam süper topçu. gençlerde oynarken sinif arkadasim hakemdi maçlarini yönetti. gs kazandi (galatasarayin çok bel bagladigi genç yildizlari). ama Hakem olan arkadasim bana ya olm sizde bi sol açik var gs 3 kisiyle tutamadi çocugu sapsal etti herkezi dedi. ben su salatasarayli bir iki genç söyledim onlar yaninda adam degil kramponu olamazlar dedi.(bunlari söyleyen hakem) aslinda bizde çok yildiz olacak genç var ama sabir lazim. bu kadar sene sampiyon olamamizdan dolayi da kimse bu gençlere zaman tanimiyor. Arkadaslar parayla asaya yumruk vurmayla yildiz topçu almayla iyi yönetici olunmaz. Altyapiya yatirirsin parayi yildizini kendin üretirsin hem de Trabzonspor'lu iste o zaman sampiyon olabiliriz yoksa böyle geçici baskan paralariyla zor. Hangi sampiyon trabzonspor takiminin Yildiz yabancisi vardi? onlar Kendi yetistirdigimiz yildizlardi. Ege böyle devam edersek ben sampiyonluk görebilecgime inanmiyorum. YABANCI YILDIZ ISTEMIYORUM.

o sol acik ufuk ufukhan degil[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• evt sol açik ufuk bayraktar sag bek ufukhan bayraktar
                                ufuk yeteneki oda ayni uukhan gibi ama su anda takimi kaldiramaz
                                umut kesin gelcek sölüyorum ricardinho da büyük oranda gelebilir
                                ama d.kupasinda teklifler i artmazsa yeni klüp istio mus zaten ricardinho ama lincoln haberi kesinlikle yanlis
                                insua belki 2.alternatif marcelinhodan sonra
                                ama insua ricardinhodan daha ii ve 26 yasinda ben
                                1-lincoln u isterim ama ilgilenmiyoz
                                2-lincoln olmazsa olmicak insua yi
                                3-insua olmazsa ricardinho
                                4-oda olmazsa marcelinho ama sölüyorum bu insua felaket bisi yani
                                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

Çalışıyor...
                                X