Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ,inanmayan girsin transfermarkt in sitesine gorsun gereksiz yere millete laf konusmayalim

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
      İlk olarak verena tarafından gönderildi

marcelinho-fatih-umut(wanchope)-yattara-gökdeniz

böyle bi hücum hatti kimde var arkadaslar, fenerde mi?

maalesef fatih bu hatta olmiyacakmisss gibi[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Sampiyon olacak bir kadro kurulsa,Fatih de gönderilmese,seneye zaten sampiyon olan takimdan ayrilmak istemez ve sözlesme uzatir.
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi

marcelinho-fatih-umut(wanchope)-yattara-gökdeniz

böyle bi hücum hatti kimde var arkadaslar, fenerde mi?

trabzonspor da [img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
        ....................Celliac ..................

Yorum

• bu transfermarkt sitesi kimindir?site almanca amma Istanbul basininin yan kurulusu olmasini...Saka bir yana resmi açiklama olmadan gazetelerde yazilanlari kiniyoruz , böyle bir siteden mi medet umacagiz..Unutmayiniz ki TS IMKB ye kote olmus sirketlerden biri..Degilyanlis haber söylentinin çikarilmasindan dahi imkb ye hesap vermek zorundadir..Dolayisiyla yapilan tranfer görüsmelerini ,yapilan transferleriimkb bültenlerinden takip etmenizi öneririm....

http://www.imkb.gov.tr/bultenler.htm

diyorum..[img]smileys/smiley1.gif[/img]
          ....................Celliac ..................

Yorum

• Transfermarket denen olay bence de hikaye. Galatasaray'a alakasiz bi adami transfer etmisler, baskanimizin anlastigi Murat'i da fenere vermisler. Ülke basininda da zaten çeliskiler var. Bir gazete bir oyuncu için geliyor diyor, öbürküsü is yatti diyor. Resmi sitede yayinlanmadan kesin sonuca ulasamiyoruz.

Bu arada sn. TheCrow imzaniza hayran kaldim[img]smileys/smiley4.gif[/img]
            Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Bu Javad Nokunam Iranli iran milli takiminda ve Mustafa denizlinin Pas takiminda oynuyor belki de Denizli tavsiye etmistir. Ki bu adamin cok kaliteli oldugunu söylüyordu denizli
              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Dieter Hoeness, Marcelinho icin, Türkiye`den iki kulübün ilgilendigini söylüyor. Daha dogrusu aracilar ile satilik olup, olmadigini sormuslar. Daha hicbir pazarlik olmamis. Eger iyi bir öneri ile gelirlerse satmayi düsünebilirlermis.

Yani sizin anlayacaginiz, bu konu hakkinda cikan haberler yalan maalesef.
                TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Zaten bu .....siz basin, uydurma haberlerde rakip tanimiyor.

Allah askina bi düsünün. 2,5 milyon Euroya Marcelinho'yu birakirmi Hertta. En az 5 milyon verilmesi lazim. O da uzun pazarliklar sonucu. Kaldiki bir kaç gün içinde baska talipleri çikar. Kaldiki kontenjanimiz hala dolu.Edited by: ovacik_61
                  Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Birde 2 milyon teklif etmisler. Adamlar en iyi oyuncularini hic bu paraya birakirlar mi? Bazi arkadaslar 31 yasindaki futbolcu icin 4-5 milyonuncok oldugunu söylüyorlar. 28 yasindaki Marcelinho`yu almak icin acaba kac para vermek zorunda olurduk, hic düsündünüz mü? Ben söyleyeyim, en az 10-12 milyon EURO.Hele birde onun 22 yasinda oldugunu düsünün. Rakam 20-25 milyona cikardi. Hala gencyabanci yildizlardeniyor. Birincisi böyle topculari almak icin en az 6-8 milyon euro gerekir. Ikinciside takima uyum saglayip, saglamiyacaklari belli degil.

Hepsinden önemlisi bu takima hem ortaya, hemde forvete tecrübeli isimler sart. Bana kimse tecrübeli oyunculari olmadan, Sampiyon olan bir takim gösteremez. Bonservise para vermeden transfer yapmak istiyorsak, aliriz Okocha ve Wanchope, sonrada dua ederiz, aman eski havalarini bulsunlar, aman sakatlanmasinlar diye. Edited by: Fanatik28
                    TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                    TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi

Zaten bu .....siz basin, uydurma haberlerde rakip tanimiyor.

Allah askina bi düsünün. 2,5 milyon Euroya Marcelinho'yu birakirmi Hertta. En az 5 milyon verilmesi lazim.</span> O da uzun pazarliklar sonucu. Kaldiki bir kaç gün içinde baska talipleri çikar. Kaldiki kontenjanimiz hala dolu.
                      Herta senin sesine kulak verdi ve parayi yükseltti. [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

</span><table style="border-collapse: collapse;" id="Aut&#111;number13" bgcolor="#ffffff" border="1" bordercolor="#808080" cellspacing="1" height="10" width="100%"><t><tr><td colspan="2" style="border-bottom-style: n&#111;ne; border-bottom-width: medium; border-top-style: n&#111;ne; border-top-width: medium;" align="left" height="19" width="100%"> HERTA YÜKSEK UÇTU</font></td>
                      </tr>
                      <tr>

<td style="border-right-style: n&#111;ne; border-right-width: medium; border-top-style: n&#111;ne; border-top-width: medium; border-bottom-style: n&#111;ne; border-bottom-width: medium;" align="left" height="125" width="42%"> </td>

<td style="border-left-style: n&#111;ne; border-left-width: medium; border-top-style: n&#111;ne; border-top-width: medium; border-bottom-style: n&#111;ne; border-bottom-width: medium;" align="left" height="125" valign="top" width="58%"><div align="justify">
                      RICARDINHO'DAN SONRA Trabzonspor, Brezilyali oyuncu Ricardinho’dan
                      sonra simdi de daha önce her konuda anlasmaya vardigi Marcelinho'nun
                      kulübü Hertha Berlin ile sorun yasiyor. Bordo-Mavili yönetim ve teknik
                      direktör Lazaroni ile yaptigi görüsmelerde transferiyle ilgili herseyi
                      en ince ayrintisina kadar halleden Brezilyali oyuncu Marcelinho, Hertha
                      Berlin engelini geçemiyor.
                      OYUNCU TAMAM Trabzonspor Asbaskani Hasim Sayitoglu, Hartha
                      Berlin'in Marcelinho'nun bonsersi için astronomik bir rakam istedigini
                      söyledi. Sayitoglu, Marcelinho'nun kulübü ile sözlesmesinin gelecek yil
                      sona erecegini belirtirken, "Böyle olmasina ragmen Hertha </font></div></td>
                      </tr>
                      <tr>
                      <td colspan="2" style="border-top-style: n&#111;ne; border-top-width: medium;" align="left" height="1" width="100%">
                      Berlin yönetimi 6 milyon euro boservi talep etti. </span>Oyuncuda herhangi bir
                      sorunumuz yok ama bizde transferi askiya aldigimizi kendierine
                      bildirdik. Ilerleyen günlerde fiyat indirimi yaparlarsa tekrar bir
                      degerlendirme yapariz" dedi. </font></td></tr></t></table>

"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• bir gün daha sona erdi hala iyi bir yabanciyla anlasamadik offfffffffff offffffffffffff

Yorum

Bu arada sn. TheCrow imzaniza hayran kaldim[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Tesekkürler,belki buluruz ilanla belli mi olur [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Yillardir Yattara'yi izliyorum. Bir futbolcunun sahip oldugu herseye sahip. Bir sey hariç. Uzaktan sut attigini hiç görmedim.

toptan cabuk ayrilmayi sevmiyor da ondan.. yoksa frikik gollerini hatirliyorum..

Yorum

• yönetim 48 saat içinde yabanci transferini bitirecegini açikladi
                              "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• KALDI 47 saat 50 dakika Edited by: ugur 61
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Yükleniyor...
                                X