Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol güneş giderse hepimiz üzülürüz ama hocamız çok yıprandı klup içinde başka bi göreve gelebilir tolunay gençlere önem veren hırlı bir hoca...
    EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
    KAZIM KOYUNCU
    MEHMET DALMAN

Yorum

• şimdi düşününce bana inandırıcı gelmedi şenol hoca giderse ünal hocayla devam ederiz
      !

Yorum

• Senol Günes giderse kesinlikle Tolunay Hica gelmeli.Insallah Ünal Hoca Teknik Direktör olmaz.Ünal Hocada Adam gibi Adam ama
        Tolunay Hoca Patron.Bizim Guardiolamiz olur
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İstanbul medyası kaldığı yerden devam ediyor .
          Bugün Burak'ı Galatasaray'a verdiler , Ünal Aysal çıktı yalanladı .
          Şimdi de Şenol Güneş'i gönderip , yerine Tolunay Kafkas'ı getiriyorlar .
          Hepiniz aynısınız !

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cafer abi sence olabilir mi bence kan değişikliği lazım ya takım değisecek komple ya hoca artı takım...takımda hoca da çok yıprandı
            Bence senol hoca gidebilir,bu sezon ve gecen sezon cok yiprandi ama bence devam etmeli.

İlk olarak Dursun Vural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kim söyledi cafer abi bunu nasıl söyledi daha doğrusu?

Doğruluk payı varmı?
            Dogruluk payini bilmiyorum ama senol günes gidiyor tolunay kafkas geliyor dedi sakalli kanat atkaya da hayirli olsun dedi.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Senol Hoca 5-6 yil daha gidemez.Oyle kolay degil.Bu yil adam gibi transferlerle adam gibi kadroyla sezona baslayacagiz insallah.

Yorum

• İlk olarak Dursun Vural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tarihte böyle anlattığın gibi bir olay hiç bi yerde olmadıda olmazda burağı avrupadan bi takım alacak sonra gs ye gidecek çocuk oyuncağımı?

Ayrıca kendi oyuncunu maç satmakla suçlamaktan utanmıyormusun biz sivas eskişehirmiyiz?Ne varmış GSmaçında aslanlar gibi oynadık berabere kaldık!Laflarımızı iyi seçelim...
                burak o golü atsaydı, şimdi fener şampiyon olucaktı. bunu hazmedermiydin? ayrıca buna maç satma denmez şampiyonu tayin etme denir atsaydı üzülürdüm bu bir.

ikincisi burağı barça alıp gsye verir diye düşünme. burağı avrupanın en kötü liginden bile bi kulüp kağıt üzerinde alır sonra gsye satar bunun neresi hayal?

Yorum

• senol hoca baskan olmali teknik deirektor tolunay olur

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İstanbul medyası kaldığı yerden devam ediyor .
                    Bugün Burak'ı Galatasaray'a verdiler , Ünal Aysal çıktı yalanladı .
                    Şimdi de Şenol Güneş'i gönderip , yerine Tolunay Kafkas'ı getiriyorlar .
                    Hepiniz aynısınız !
                    Genç taraftarlarımızın gözleri açık olunca daha bir hoşuma gidiyor.
                    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• bi arkadaşımızın imzası vardı hayalim: şenol güneş başkan, tolunay kafkas t. direktör diye... inşallah hhayali gerçek oluyodur

Yorum

• İlk olarak simalyıldızı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        burak o golü atsaydı, şimdi fener şampiyon olucaktı. bunu hazmedermiydin? ayrıca buna maç satma denmez şampiyonu tayin etme denir atsaydı üzülürdüm bu bir.

ikincisi burağı barça alıp gsye verir diye düşünme. burağı avrupanın en kötü liginden bile bi kulüp kağıt üzerinde alır sonra gsye satar bunun neresi hayal?
                        burak o golü atsa üzülmezdim bana ne ben şampiyon olamadıktan sonra FB olmuş GS olmuş...Sanki Gs çok farklı senin en iyi oyuncularını alıp takımını yağmalayıp şampiyon oldu tabiri yerindeyse bşr şampiyonluğunuda o çaldı...

Öyle bir olay dünyanın hiç bi yerinde olmaz trabzonspor uefa ya şikayet ederse ne olacak??? dur ben söyliyeyim Gsye transfer yasağı burağıda futboldan men bütün ömrü boyunca tepki alacak hiç bişey olmasa bile hayal kurma menagerlik oynamıyoruz burda...
                        EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                        KAZIM KOYUNCU
                        MEHMET DALMAN

Yorum

• cinconlular başlamış hoşgeldin burak diye ama bizde tık yok abi destek biraz ya şu adama .

Yorum

• Şenol hoca gitmez yalan haberdiir.

Yorum

• Şenol Güneş'in başkan olma ihtimaline kaç kişi inanıyor ?
                              En az 2-3 yıl daha teknik direktör olarak devam etmeli .
                              Adam her yıl en az 2 isim kazandırıyor Türk futboluna .
                              Birde , dibine kadar istikrar .
                              Ferguson'umuz olacak Şenol Güneş inşallah.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trt Türk de serdar ali celiker,senol günes gitti tolunay kafkas geldi diyor ne diyorsunuz?
                                Şenol hoca gitmemelidir.

Böyle saçmalıkmı olur ?

O kupa gelecek ve Şenol hocanın ellerinde sallanacak..

İlerde birgün Şenol hoca giderse , ozaman yerine Tolunay kafkas vs değerlendirilebilir..

Duruş olarak beğenmesemde Tolunay hoca futbol olarak pozitif futbol oynattı gittiği takımlarda.Ama transfer işinden nekadar anlıyor bilmiyorum.Birde

Bu taraftan Ersun Yanalı harcamış...Tolunay Kafkası 4 haftada yollar

Ayrıca dediğim gibi şuan böyle birşeye gerek yok...

Şenol hoca mental olarak tükendiysede Kupayı beklemelidir.
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X