Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 07.05.2012

Trabzonspor keen on Real Madrid's Altintop - report

The Turkish giants are looking to reunite the midfielder with his brother as they have earmarked the Blancos' player as the perfect addition to their midfield

Hamit Altintop appears to be on his way out of Real Madrid at the end of the season as Trabzonspor have shown an interest in signing the Turkey international in the summer transfer window, AS reports.

The 29-year-old joined Madrid from Bayern Munich on a free transfer ahead of the 2011-12 campaign, but he has since been unable to secure regular first-team action at Los Blancos.

Therefore, Altintop is keen to move on again in order to see more game time elsewhere, and Trabzonspor are keen to lure the midfielder to Istanbul.

The Turkish side are desperate to strengthen their squad ahead of next season after failing to fight for the title this term and they see Altintop as the perfect addition.

Halil Altintop, the Madrid player's brother, is already under contract with the club and has supposedly been talking to Hamit in an attempt to convince him to join the Karadeniz Fırtınası.

The midfielder has a contract with Madrid until the summer of 2015, but the Liga champions are ready to cash in on Altintop if a good offer comes in.

He has previously been linked with Galatasaray.

Yorum

• Tolga , Jaja olayını konuşmuyor .
      Bu sezonun devre arasında Jaja haberleri çıkınca abimin çok yakın bir arkadaşı Tolga ile görüşüyor sürekli , bende ona sordum .
      Tolga geçen yıl sezon sonunda olan olayı anlattı ve ekledi Şenol Güneş karşı diye .
      Ama yazdığıma pişman oldum .

Yorum

• Şenol Güneşten başkan falan olmaz saçmalamayın lobisi bi gücü yok,çok da ılımlı birisi nasıl başkan olsun diyorsunuz hangi kafayla anlamıyorum.
        Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• Tolgayla Giray'ı elden çıkarabilsek çok iyi olur ya.
          Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu arada twitter dan bir mesaj nekadar doğru bilmiyorum

Onur Kara ‏ @kraonurr Bir Bilgi Paylaşmak İstiyorum Beşiktaş Maçından Önce Şenol Güneş İle Jaja İstanbulda Otelde Görüşme Yapmıştır. Bilgi Doğrudur..
            jaja maçına çıkmamış orası doğruda gazetelerde evinde parti vermiş diyor jaja 17 saat çekip burayamı gelir adam gene ortamı kurmuş orda ceza falan verildi deniliyor gaztede
            En son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 00:57.
            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Benim merak ettiğim bir konu var.Bu takımda neden bir tek Arjantinli oyuncu Colman var.Polonya pazarı mahvetti bizi.Arjantin pazarında niye denemiyoruz şansımızı?
              Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Serdar Ali Çelikler ile ilgili en güzel yorumu Erdal abi yazmış. Nevzat Şakar gözaltına alındığında tutuklanacağına dair bilgi aldım diyen birine itibar etmeye gerek yok...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tolgayla Giray'ı elden çıkarabilsek çok iyi olur ya.
                  Takımda ruhuyla oynayan topçuları göndermekten ne zaman vazgeçeceğiz???

Yorum

• Sol bek Hasan Ali .
                    Stoper Sivok (Danny) ve Serdar Aziz .
                    Orta saha Alper veya Hamit .
                    Burak giderse : Bony + Muhammet
                    Kalırsa : Muhammet

Yorum

• Bu ülkede Trabzonsporu hali hazırda kaldırabilecek vizyon ve kariyer olarak Şenol hocadan

sonra 2. hoca Önümüzde duruyor aslında "Héctor Cúper"

Ama dediğim gibi Şenol hoca o kupayı kaldırmalı ve en az 2 yıl daha bence bu takımda kalmalı.
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Jaja ile Gs'den tanıdığımız Jo daha yeni disipsinsizlikten kadro dışı bırakılmışlar ve finalde oynamayacaklarmış. Yönetim futbolcuların kulübdeki gelecekleri ile ilgili nihai kararı bir hafta içinde verecekmiş.

Yorum

• İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gönderilsinler demiyorum ancak

Ben seneye 2 sininde ilk 11 oynayacağına kişisel olarak inanmıyorum.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cok Hata yapiyorlar Ruhla oynuyorlarda noluyor? Ruhsuz dediginiz Jajayi isterim daha iyi
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Jaja gelsin hoca isterse antremanlarda onun yerine ben 2 kat kosarim yeterki maclarda oynasin Jaja

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cok Hata yapiyorlar Ruhla oynuyorlarda noluyor? Ruhsuz dediginiz Jajayi isterim daha iyi
                                Çok hata yapıyor diyorsunuz da Giray için sözüm Egemenle gayet iyi oynuyordu. Ne zaman Mustafayla oynamaya başladı o zaman sırıtmaya başladı.Aynı tip stoperleri yan yana oynatırsanız çok hata yaparlar.Geçen sene Egemenle ikisi birbirini tamamlıyorlardı.O zaman Egemen'i niye yolladılar???

Yorum

Çalışıyor...
                                X