Adam gibi bir stoper alsınlar da şu takıma başka bişey istemiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBorja Valero + Musacchio bunlar bizim alabileceklerimiz geri kalanlar talan olur zaten
Baskan yarin direk Ispanya'ya gitsin1
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece Villareal degil, cogu ulkede dusen takimlarda kaliteli futbolcular var...
Baskan yarin direk Ispanya'ya gitsin1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValero ile Real Madrid ilgileniyor1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelan nereye elimi atsam kuruyor arkadaş yuh ya
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadrid alt yapılı zaten, dökülen takımda bir o vardı bu sene...1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Yorum
-
Zaragoza'nin gosterdigi performansda mukemmel, Helder Postiga ile birlikte. O mactada toplam 4 kirmizi kart cikmisEn son Mehmet Zeki tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 22:59.1
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelan nereye elimi atsam kuruyor arkadaş yuh ya
Yorum
Yorum