Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak in gsye gitmesini hiç bir sekilde kaldıramam.

Transfere gelince; yabancı stoper 29 30 yaslarında Avrupa tecrübesi olmalı. Aynı zamanda Giray ve Mustafa ya öğretmenlik de yapacak. Orta saha ise oyunu çift Taraflı oynayacak bir futbolcu tipi. Alper iyi bir ilaç olur. Bir de alt yapıdan oyuncu çıkartıp onu kazanmalıyız. Bir de forvet bir tane alt yapıdan çıkarmalıyız. Bir de Burak'ın gitmeyeceğini düşünürsek Muhammet Demir iyi olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Stoper adaylarini söyle bir yazalim...

-Roland Juhasz (Anderlecht), Yas 28, Degeri 5.5 Mio. Euro
      -Felipe Santana (B.Dortmund), Yas 26, Degeri 5 Mio. Euro
      -Dante (B.Möcnhengladbach), Yas 28, Degeri 8 Mio. Euro
      -Danilo (Udinese Calcio), Yas 28, Degeri 4.5 Mio.Euro
      -Djourou Johan (Arsenal London), Yas 25, Degeri 7.5 Mio. Euro
      -Johnny Heitinga (Everton), Yas 28, Degeri 10 Mio. Euro
      -Brede Hangeland (Fulham), Yas 30, Degeri 10 Mio. Euro
      -Philippe Senderos (Fulham), Yas 27, Degeri 4.5 Mio. Euro

Giray'in yanina yukaridaki belirttigim Futbolcularin seviyesine sahip biri alinmali. Adrian'a 5 Mio. Euro verdigimiz bir yerde, iyi bir Stopere 8-9 Mio. Euro vermeliyiz diye düsünüyorum. Cünkü basarinin yolu saglam bir defanstan geciyor.

Alternatif ve yerli isimlere bakalim...

-Eren Güngör (Kayserispor), Yas 24, Degeri 2 Mio. Euro
      -Emre Güngör (G.Antepspor), Yas 27, Degeri 2.5 Mio. Euro
      -Serdar Aziz (Bursaspor), Yas 21, Degeri 3.8 Mio.Euro

Avrupa'da bircok yerli isim var onlarda degerlendirilmeli, cünkü iceride yerli transferi oldukca zor.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Burak in 5 milyon Euro ya serbest kalır maddesi sadece Avrupa icin geçerli degil mı?

Eğer oyle degilse bu maddeyi buraya koyan kadar geri zekalı bir yonetici anlayışı olamaz. Bunu küçük takımlar yaparlar iyi oyuncuları ellerinde tutma adına. Gerçi Burakin yurt dısı transferi icin de cok saçma bir madde bu. Bizimkileri anlamıyorum bazen
        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• ---------------------------Onur--------------------------

Celu-------------Giray---------------Juhasz----------Cech

----------Hamit A.--------Zoko---------Colman-----------

Burak Yilmaz-------------------------------------------Olcan

---------------------Muhammet Demir--------------------

Yedekler:

Ferhat, Tolga, Alper P., Halil A., Eren G., Mustafa Yumlu, Volkan S.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Hiç bir futbolcuya değer vermeyin gereğinden fazla büyütmeyin dedim o kadar Trabzon'lu olsa bile.. Selçuk'ta gideceğini söyledim 4 ay önce, Egemen, Engin çok belliydi.. Şimdi de Burak Gs'ye giderse sakın boş yere adama ya da başkasına küfür etmeyin adam öyle istedi gidiyor. Sizin bir şey söylemeye hakkınız yok. Siz kendinize kızmalısınız hep aynı saflığa düştüğünüz için.. Futbolcu, futbol dünyası içinde en son güvenilecek adamdır hele ki Türkiye'de. Çünkü çoğu eğitimsiz, kültür seviyesi düşük, parayı, mevkiyi görünce her şeylerini satabilecek insanlar. Bizim ülkemizden bir Totti, bir Gerard, bir Casillas çıkmasını beklemeniz çok büyük saçmalık olur. Çıkmaz mı çıkar eyvallah da 10 yılda 1 tane çıkar. Sen gidip Selçuk'a, Burak'a, Egemen'e, Engin'e o karakterdeki futbolculara kendini fazla kaptırırsan onların tarafına geçip başkanına, bu kulüp için kaç yaşında her şeyini veren adamın karşısında olursan sen her şeyi hakediyorsun demektir. Adam kaptanı olduğu yıllarını verdiği takımı para için satıp bize gelmişti (Egemen) adamın daha yüksek bir para için bizi de satması çok garip geldi insanlara nesi garip adamın yaptıkları belli yapacakları da ortadaydı. Kendinizi futbolculara saflık yaparak kaptırmayın diyorum sadece Trabzonspor ve onun menfaatlerini düşünün, düşünenlerin yanında olun yanlışları olsa da o futbolcuların hepsinden daha çok bu takımı düşünüyorlar.

Yorum

• ---------------------------Onur-------------------------
              ---celustka-----sivok-------------dany------hasan ali-----
              ---------------------zokora------------------------------
              ------------colman------------alper-------------------
              -----olcan-----------------------------ozan-------------
              ---------------------Muhammed--------------------------

Santrafor Halil veya Vittek olabilir,Vittek cok iyi bir Oyuncudur ama cok sakatlaniyor iste.
              En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 16:08.
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Ortasahaya yerli Selçuk ayarında bir adam bulmalıyız. Güçlü, rakibi içeride dışarda yenecek bir kadro istiyorsak.Bu kadar zor değil bunu düşünmek.Buna en yakın adam ligde Alper.Hem yabancı sayısında elimizi güçlendirir.Bu ligde şampiyon olmak istiyorsan ortasahada bir tane beyin olacak.Ünal gibi Selçuk gibi.
                En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 16:12.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hiç bir futbolcuya değer vermeyin gereğinden fazla büyütmeyin dedim o kadar Trabzon'lu olsa bile.. Selçuk'ta gideceğini söyledim 4 ay önce, Egemen, Engin çok belliydi.. Şimdi de Burak Gs'ye giderse sakın boş yere adama ya da başkasına küfür etmeyin adam öyle istedi gidiyor. Sizin bir şey söylemeye hakkınız yok. Siz kendinize kızmalısınız hep aynı saflığa düştüğünüz için.. Futbolcu, futbol dünyası içinde en son güvenilecek adamdır hele ki Türkiye'de. Çünkü çoğu eğitimsiz, kültür seviyesi düşük, parayı, mevkiyi görünce her şeylerini satabilecek insanlar. Bizim ülkemizden bir Totti, bir Gerard, bir Casillas çıkmasını beklemeniz çok büyük saçmalık olur. Çıkmaz mı çıkar eyvallah da 10 yılda 1 tane çıkar. Sen gidip Selçuk'a, Burak'a, Egemen'e, Engin'e o karakterdeki futbolculara kendini fazla kaptırırsan onların tarafına geçip başkanına, bu kulüp için kaç yaşında her şeyini veren adamın karşısında olursan sen her şeyi hakediyorsun demektir. Adam kaptanı olduğu yıllarını verdiği takımı para için satıp bize gelmişti (Egemen) adamın daha yüksek bir para için bizi de satması çok garip geldi insanlara nesi garip adamın yaptıkları belli yapacakları da ortadaydı. Kendinizi futbolculara saflık yaparak kaptırmayın diyorum sadece Trabzonspor ve onun menfaatlerini düşünün, düşünenlerin yanında olun yanlışları olsa da o futbolcuların hepsinden daha çok bu takımı düşünüyorlar.
                  Kesinlikle haklisin abi!
                  Benim sorunum Burak in gitmesi degil, onun kadar kaliteli bir adam alamicamizi bildigim icin üzülürüm.
                  Kaliteli yerli oyuncu zaten yetsimiyor, sende git ellindekini düsmanina ver hemde 5 mio € gibi komik bir rakama!
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Burak gs ye giderse , bence yönetimin acizliği.Yönetimde ben olsam bundan sonra aldığım her oyuncunun sözleşmesine özellikle genç yetenekli Türk oyuncularına Türkiye'de Trabzonspordan başka kulüpte forma giyemez maddesi koydururum. Bu nedir ya.yetiştir sonra yolla adamların pilot takımı gibi.SATMIYORUZ kardeşim bu kadar basit.

Yorum

Hiç bir futbolcuya değer vermeyin gereğinden fazla büyütmeyin dedim o kadar Trabzon'lu olsa bile.. Selçuk'ta gideceğini söyledim 4 ay önce, Egemen, Engin çok belliydi.. Şimdi de Burak Gs'ye giderse sakın boş yere adama ya da başkasına küfür etmeyin adam öyle istedi gidiyor. Sizin bir şey söylemeye hakkınız yok. Siz kendinize kızmalısınız hep aynı saflığa düştüğünüz için.. Futbolcu, futbol dünyası içinde en son güvenilecek adamdır hele ki Türkiye'de. Çünkü çoğu eğitimsiz, kültür seviyesi düşük, parayı, mevkiyi görünce her şeylerini satabilecek insanlar. Bizim ülkemizden bir Totti, bir Gerard, bir Casillas çıkmasını beklemeniz çok büyük saçmalık olur. Çıkmaz mı çıkar eyvallah da 10 yılda 1 tane çıkar. Sen gidip Selçuk'a, Burak'a, Egemen'e, Engin'e o karakterdeki futbolculara kendini fazla kaptırırsan onların tarafına geçip başkanına, bu kulüp için kaç yaşında her şeyini veren adamın karşısında olursan sen her şeyi hakediyorsun demektir. Adam kaptanı olduğu yıllarını verdiği takımı para için satıp bize gelmişti (Egemen) adamın daha yüksek bir para için bizi de satması çok garip geldi insanlara nesi garip adamın yaptıkları belli yapacakları da ortadaydı. Kendinizi futbolculara saflık yaparak kaptırmayın diyorum sadece Trabzonspor ve onun menfaatlerini düşünün, düşünenlerin yanında olun yanlışları olsa da o futbolcuların hepsinden daha çok bu takımı düşünüyorlar.
                      Aynen en iyi anlaştığı adam istanbulda,sonra imkanlar olarak çok fazlasını bulabilecek...hayatını yaşamaya gidicek...ha bize iyi para kazandırmak istermi yaparsa bunu kıyagınıda yapmış olur...yoksa alıcaz 5i oturcaz aşagıya..adamdan daha fazlasını neden istemedilerse...Türkiye nin en iyi yerli golcüsü sonuçta talip olacakları,aklını çelmeye çalışacakları ortadaydı...
                      '9'
                      fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kesinlikle haklisin abi!
                        Benim sorunum Burak in gitmesi degil, onun kadar kaliteli bir adam alamicamizi bildigim icin üzülürüm.
                        Kaliteli yerli oyuncu zaten yetsimiyor, sende git ellindekini düsmanina ver hemde 5 mio € gibi komik bir rakama!
                        Bende 5 milyon euroya gitmesine bizim menfaatlerimiz doğrultusunda üzülüyorum o başka.. Yönetimin öyle bir şeye izin vereceğini pek sanmıyorum hani öyle bir durumda Gs'ye değil 5'e gidecekse Avrupa'ya satarım daha iyi diyerekten Avrupa'ya yollar gibime geliyor. Türk futbolcu yetişmiyor değil aslında 2 sene önce Burak futbolcu muamelesi görmüyordu, bütün taraftarlar dalga geçiyordu, Batuhan Karadeniz modundaydı oradan buraya geldi.. Muhammed Demir'i alıp Burak'a verilen şans verilsin 1 sene sonra Burak'ın ismini unutur bu taraftar. Ama o genç ya ona o şans verilmez işte tecrübesiz saçmalıklarına.

Yorum

• ne diye 5 milyona gider diye madde koydurursun onu anlamıyorum
                          Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

Bende 5 milyon euroya gitmesine bizim menfaatlerimiz doğrultusunda üzülüyorum o başka.. Yönetimin öyle bir şeye izin vereceğini pek sanmıyorum hani öyle bir durumda Gs'ye değil 5'e gidecekse Avrupa'ya satarım daha iyi diyerekten Avrupa'ya yollar gibime geliyor. Türk futbolcu yetişmiyor değil aslında 2 sene önce Burak futbolcu muamelesi görmüyordu, bütün taraftarlar dalga geçiyordu, Batuhan Karadeniz modundaydı oradan buraya geldi.. Muhammed Demir'i alıp Burak'a verilen şans verilsin 1 sene sonra Burak'ın ismini unutur bu taraftar. Ama o genç ya ona o şans verilmez işte tecrübesiz saçmalıklarına.
                            muhammed demirin bonservisine 3 4 milyon verilirse hoca oynatmak zorunda kalmazmı. adrianı oynatmak zorunda kalmıştı hoca
                            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne diye 5 milyona gider diye madde koydurursun onu anlamıyorum
                              Aynen bu maddenin amacı ney oyuncu kendisi mi istiyor bunu koydurtmayı ?
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen en iyi anlaştığı adam istanbulda,sonra imkanlar olarak çok fazlasını bulabilecek...hayatını yaşamaya gidicek...ha bize iyi para kazandırmak istermi yaparsa bunu kıyagınıda yapmış olur...yoksa alıcaz 5i oturcaz aşagıya..adamdan daha fazlasını neden istemedilerse...Türkiye nin en iyi yerli golcüsü sonuçta talip olacakları,aklını çelmeye çalışacakları ortadaydı...
                                Yıllık 2,5-3 milyon euro teklif ederse Gs, Halil için Hamit neyse, Burak için de Selçuk'un neredeyse o olduğunu düşünecek olursak oraya gitmesi çok garipsenmemeli zaten. Gs 5'ten fazla vermez Burak'a zaten para yok ki adamlarda.. Alper'in 5 milyon euro ettiği Türk piyasasında Engin 700 bin euro mu ederdi? Adamlar resmen kan emici. Diyorum ya Fenerbahçe'den daha büyük zararları var belki de bize bu adilerin Türkiye Ligleri boyunca.. Ama yönetimin elinde şu imkan var futbolcu deli gibi istese de seni ben atıyorum Wolfsburg'a 5 milyon euroya sattım oraya gideceksin umrumda değil kabul etmezsen tekliflerini futbol hayatının bitiririm hiç bir yere de satmam 2 yıl top oynatmam diyebilir. Valla ben olsam başkan yemin ederim acımam derdim 5 milyon euro senin gibi futbolcuyu beleşe satmak gibi bir şey yollamıyorum 2 yıl top oynama bakalım yıllık kaç lira ücret verirler sana derim. Nasıl Tekke'yi istemediği halde 1 milyon euro fazla almak için Blackburn'e değil Zenit'e sattığı gibi Nuri'nin.. En iyi futbolcumu 5'e en büyük rakibime vereceğime vermem süründürürüm.

Yorum

Yükleniyor...
                                X