Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkez Türkiyeden kimler alinmali cogu isimlerde hemfikir.Bizim Baskan Muhammed Bursa´da oynarken ismini söylemisler taraftarlar,Baskan´da o da kim demis.Baskanin Futbol bilgisi ancak bu kadar.
    En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 11.04.2012, 14:55.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O zaman Buca'lı Salih Uçan'ın alınması taraftarıyım

Bu arada Danny haberine takılıyorsunuz. Yazılış biçiminden Cevat Kol kaynaklı bir habere benziyor. Fazla itibar etmiyorum. Muhammet ile ilgileniyor olabilirler
      Salih Uçan'ı isteyen kluplerin adınıda yazarmısınız?

Ben yazayım isterseniz B.münih. Chalsea M.City B.dortmud daha bir çok klup daha Almamız %5 ihtimal vermiyorum.

Ala bu forumdaki bu başlıkta en önemli ismi paylaştığın için teşekkür ederim.
      6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Benim Tercihlerim başında Alper Potuk gelir yerli olduğu için şuanda en iyi yerli 5 orta saha isminden birisi
        6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• -------------------------------------onur----------------------------------------
          serkan--------------giray---------------------------xxxxxxx------------------cech
          ---------------------------------------------------------------------------------
          ---------------------------------------------------------------------------------
          --------------------colman-------------------------zokora------------------------
          ---volkan--------------------------xxxxxxx------------------------------olcan----
          -----------------------------------burak-----------------------------------------
          yedekler:tolga,celustka,xxxxxx,mustafa,ferhat,xxxx x,xxxxxx,aykut,jebrin,eren albayrak,adrian,xxxxxx,vittek
          stoper11:bassong gibi yobo gibi premier lig tozu yutmuş birisi 28-29 yaşlarında
          forvet arkası11:tarife gerek yok jaja ayarında birisi
          yedek stoper:aykut demir yada kemal tokak
          yedek ortasaha:alper potuk,soner aydoğdu yada kayseride bu tanıma uyan çok sayıda oyuncu var
          yedek kanat:grosicki yada amrabat
          yedek forvet:sade ve sadece muhammet demir
          gidecekler:bora,tayfun cora,glovacki,piotr,pawel,sapara,barış özbek,alanzinho,henrique:4milyon euro
          stoper:3milyon euro
          forvet arkası:4 milyon euro
          alper potuk:alanzinho+2milyon euro
          muhammet demir:sapara+2milyon euro
          grosicki yada amrabat:3milyon euro
          aykut demir:2milyon euro
          toplam:16milyon euro-4milyon euro:12 milyon euro

tabiki biz bunları buraya boşuna yazdık ama!!!
          EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
          KAZIM KOYUNCU
          MEHMET DALMAN

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Herkez Türkiyeden kimler alinmali cogu isimlerde hemfikir.Bizim Baskan Muhammed Bursa´da oynarken ismini söylemisler taraftarlar,Baskan´da o da kim demis.Baskanin Futbol bilgisi ancak bu kadar.
            Abi adi ustunde, Baskan; Teknik adam degil, yonetici.
            Teknik direktor oyuncu ister, arastirmacilar arastirir, yoneticiler alir.

Tamam baskanimiz gecen sezon cok oyuncu bosa kaptirdi. Ama herseyde baskana sallamak dogru degil..
            twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak TAHSİN 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Salih Uçan'ı isteyen kluplerin adınıda yazarmısınız?

Ben yazayım isterseniz B.münih. Chalsea M.City B.dortmud daha bir çok klup daha Almamız %5 ihtimal vermiyorum.

Ala bu forumdaki bu başlıkta en önemli ismi paylaştığın için teşekkür ederim.
              Ben teşekkür ederim. Aslında bugün dahil benden önce çok arkadaş paylaştı ismini. Bu konuda yeterli önem gösterilmiyor. Mesela Farabi'nin (Serdar'ın) dediği Okay Yokuşlu. Bu ismi yıllardır diyoruz Altay'dan. Öte taraftan onunla da ilgileniyorlardı ama Kayserispor irade gösterdi, gitti aldı geldi. Bizde irade ve vizyon yok
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Samsun düsmüs, Gekas gitmek isteyecektir. Bence bizim lige alisti, biz teklif götürsek kesinlikle hayir demez. Ayrica Halil Altintop, Frankfurt zamaninda Gekas'in en yakin arkadasiydi. Gekas gündeme gelir umarim.
                #BorussiaDortmund
                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi adi ustunde, Baskan; Teknik adam degil, yonetici.
                  Teknik direktor oyuncu ister, arastirmacilar arastirir, yoneticiler alir.

Tamam baskanimiz gecen sezon cok oyuncu bosa kaptirdi. Ama herseyde baskana sallamak dogru degil..
                  Türkiyede Baskanlar yapar Büyüklerde transferleri.Özelikle bizde uygulama bu.Terim arasira biraz karisir o kadar.Geri kalan Transferlerde Baskan veya Yönetici transfer ile urasir.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hoca Fathi Tekke'yi 17 yaşında sürdü sahaya. sahaya girsin dediklerinizin girdiğinde ne halde olduğunu görmüyor musunuz hala ?
                    Hoca hazır olmayanı oynatmıyor işte.
                    Muhammet alınırsa, kendini hazırlarsa oynar.
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Aymen'i Bırakmaz Toulouse
                      Muhammet Çok İyidir ama Ben Cenk'i İsterim 2 Side Olursa Süper olur

Stopere İtalyan veya İngiliz Birisi Alınsa Yeterli

Ortasahaya Alper'i ve Yasin Öztekin'i

Forvete Yabancı Almalıyız

Toplamda 4-5 Transfer yeterlidir...
                      Twitter : @EY61_
                      Youtube : EY61

Yorum

• İzmir'de bir kulüp ortaklığı veya büyük bir futbol okulu açmak zorundayız. Takımları Süperlig'de değil, potansiyel büyük, bundan istifade etmek gerekir. Yıllardır bunu savunuyorum
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim El Hamdaoui'yi merak ettim, cok istemistim habu adami ya..
                          Bu sene bir maca bile cikmamis... Ajax'in 2. takiminda su an

Hala Ajax ikinci takiminda. Ara transferde Fiorentiya transferi gerceklesmedi, Ajax transferde yavas davranarak pruz cikarmisti..
                          twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Allah aşkına bu sene düşen takımlardan oyuncu almayalım.Bu bizde gelenek oldu;üstelik taraftara da sirayet etmiş.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Allah aşkına bu sene düşen takımlardan oyuncu almayalım.Bu bizde gelenek oldu;üstelik taraftara da sirayet etmiş.
                              Düsenlerde zaten kalite yok bu sezon.Belki Samsundan Murat Yildirim olabilir.Fena degil.Ajax altyapili oyuncu.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Düsenlerde zaten kalite yok bu sezon.Belki Samsundan Murat Yildirim olabilir.Fena degil.Ajax altyapili oyuncu.
                                Valla Gekas,Yiğit incedemir,Murat Ceylan... ben bekliyorum yani.
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

Çalışıyor...
                                X