Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forvet arkası için El Hamdoui ile görüşsek tekrar belki bu sefer olur bu iş.
    El Hamdoui forvet arkasi degil, klasik bir bitirici forvet..
    twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olcan'ı neden oynatıyor?
      Volkan'ı?
      Gelir gelmez Onur'u?
      Olcan ve volkan ? bir alaka kuramadım....onur'un durumu biraz farklı ...gerçi volkan'a nasıl sabredebiliyor anlamış değilim , şenol hoca hazır olana formayı veriyor cümlesi bana hiçte güzel şeyleri anımsatmıyor...
      poetricus

Yorum

• Salih için şunu söylemek isterim. İleride çok iyi bir oyuncu olabilir ama şuan için yetersiz. Ben olsam Zeki'yi kadroya katarım. Değişik mevkilerde oynaması bizim için bir avantaj.
        Ayrıca Bucaspor'un başarısı üzerine konuşulmuş. İddia ediyorum geçen sene takımın başına Bülent geçmese ve saçma sapan yabancı almak yerine en iyi bildikler işi yapsalardı ligde kalırlardı. Yine de bundan sonra kadroyu bozmazlarsa ileride çok başarılı olurlar.

Yorum

• alan - volkan bana göre bu takımda oynayamaz...
          poetricus

Yorum

• Luis Perea sezon sonu sözleşmesi bitiyor alabilsek aslında.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Olcan ve volkan ? bir alaka kuramadım....onur'un durumu biraz farklı ...gerçi volkan'a nasıl sabredebiliyor anlamış değilim , şenol hoca hazır olana formayı veriyor cümlesi bana hiçte güzel şeyleri anımsatmıyor...
              Yeni geleni oynatmaz diyorlar..

Olcan gelir gelmez takımın değişmezi oldu.

Oynatmayana değil oynamayana bakmak lazım.
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Olcan'da pas alışverişi, koordinasyon gibi konularda eksik görüyorum. Volkan'da ise maç seçmenin olduğunu düşünüyorum. Umarım düzeltirler
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  alan - volkan bana göre bu takımda oynayamaz...
                  volkan son bir kaç maçtır oldukça etkili, dikkat edilirse neredeyse bütün ataklar oradan geliyor. benim de pek ümidim yoktu kendisinden ama epey bir ilerleme var. takım içindeki uyum artınca ve volkana uygun bir santrafor o bölgeye gelince asist anlamında çok katkısı olur. kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir oyuncu volkan!
                  Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                  my name is onur....
                  Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Beyler Umut Bulut Abdennour ağızından cevap yazdı buyrunn

Umut Bulut@Umut7Bulut

Ben Aymen Abdennour, Fransa basinin da ve aldigim bilgilere gore Turk basinin da benim hakkim da transfer soylentileri gecmektedir...

..bu haberler asilsizdir ve tamamen yalandir, takimimla 3 yillik sozlesmem bulunmaktadir, bu sure icerisin de kulubumun de futbolculugumu..

...surdurecegim tabiki kulubumun izni dogrultusun da kulumle benim aram da en ufak bir sikinti bulunmamaktadir ve gorevimi en iyi sekilde...

...gerceklestirmekteyim, takim arkadasim Umut Bulut'un eski takimi Trabzonspor ile transfer konusunda kulubume ve bana gelen hic bir...

...haber yoktur. Yapilan tum haberler yalandir, dogru degildir. Lutfen beni anlayisla karsilayin ve hakkim da yapilan haberlere inanmayiniz.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Savaş Sanatı'nda Sun Tzu şöyle der: Düşmanını, hava koşullarını, araziyi tanımadan savaşa kalkma

Bunu futbola uyarlarsak ligde yarışacağın rakiplerini analiz etmeden, takip edeceğin güzergahı netleştirmeden transfer yapmamamız lazımAdrian'ı Polonya'da iyi diye dünya paraya getirirsen, burdaki rakiplerin sert ve kapalı futbolunu görmezden gelerek, o halde Adrian da kaybolur gider. Rakiplerin tek tek futbollarına, sistemlerine, futbolcularına bakıp güçlü ve zayıf yönlerini çıkartacak, ona göre futbolcu seçeceksin

Şampiyonluk güzergahında ilerleyeceksen kaliteli transfer yapmak zorundasın, idare edecek transferlerle olmaz. Şampiyonluk güzergahının etrafındaki şartları fırsata çevirmesini bileceksin, sinip kalmayacaksın, haklıysan hakkını o şartlardan faydalanıp koruyacaksın. İmkanın varsa takviyeni yapacaksın, yeter demeyeceksin, "Pes!" demeyeceksin
                      Napolyon´da "Para Para Para" demis. Bizimkiler herseye Fransiz olduklarindan, onlarin izinden gitmek tabi basitlesiyor!!!
                      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• El Hamdoui Forma Girmesi Uzun Sürer
                        Twitter : @EY61_
                        Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          GS ligi domine felan edemez.Yerli kadrosu berbat.Selcuk haric düzgün yerlileri yok.Engin vs ancak iyi yedek olurlar ileri gidemezler.Yerli piyasada para harcamiyacak, takas ile transfer yapmaya calisacak,bunuda Anadolu kulüpler kabul etmez.bjk de ayni metodu deniyecek ve basarisiz olacak.Sicak parasi olan tek biz variz Türkiyede bu da bizim en büyük avantajimiz.Yabancilardan Basari tuturdu gs, ama Cogu ya problemli yada yasli.Gelecek sezon Avrupa SL ile büyük bir düsüs bekliyorum.Bu sezon zaten hakemler cok belli etti hangi tarafta olduklari.

Su konuda katiliyorum.Bizim ligte 3 olmamiz diger takimlarin basararsizliklarindan kaynakalaniyor.
                          Hemde öyle bir domine eder ki...

96/97 sezonu ile bu sezon arasinda cok fark göremiyorum. Adamlar o yillarda oldugu gibi yine rüzgari ve destegini tamami ile arkasina almis gidecek.

Yoksa zamaninda 4 yil sampiyon olmus bir takimin, Avrupa´da CL gruplarindan bir kere dahi cikamamasi izah edilemez!
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Luis Perea sezon sonu sözleşmesi bitiyor alabilsek aslında.
                            +

Roma'daki Juan'da Roma'dan ayrilacakmis...
                            1

Yorum

• Şu kadroya 11'e girecek 3 yerli alırsak biz varken kimse domine vs işlere giremez.
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Ömer toprak zorlanmalı bence
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X