Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uğur'un takip ettiği ve söylediklerini biri kaale alsada şu yönetimden adam gibi 1-2 transfer görsek Fildişili Sol-Bamba diyorum. had Uğur bastırrrrr

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biz gider yine polonyanın en dandik oyuncusunu rekor ücrete alır geliriz...canınızı sıkmayın arkadaşlar
      Rudnev dışında bu sene Polonya liginde parlayan oyuncu yok. Sevinsem mi üzülsem mi tam anlayamadım.
      İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Pablo Zeballos..bu oyuncuyla ilgileniyormuşuz...umarım alırlar..teofilo gibi tam bir golcü aynı zamanda frikikçi ve hareketli bir adam..

Yorum

• bu görüntülerde daha da belli iyi topçu olduğu burağın yanında süper olur

Yorum

• Ismail Köybasi'yi tek begenen benmiyim?
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak duhan3580 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pablo Zeballos..bu oyuncuyla ilgileniyormuşuz...umarım alırlar..teofilo gibi tam bir golcü aynı zamanda frikikçi ve hareketli bir adam..
              http://www.youtube.com/watch?v=b8AMn...eature=related
              Yanlış anlamayın ama ben bu adamı risk olarak görüyorum.Ya Teofilo gibi 1 sene alışmasını beklersek ya da hiç alışamazsa ?

Onun yerine Avrupada kontratı biten ya da ligden düşen takımların oyuncularını almalıyız derim ben.

Ya da yine büyük kulüplerin şans bulamayan oyuncularına yönelmeliyiz.Mesela Park ve Vargas.İkiside kulüplerinde şans bulamıyor,kiralasak sorunlarımızı büyük oranda hallederiz.

Bu ikilinin yanına kaliteli bir stoper ve bir orta saha oyuncusu alırsak geriye pek bir şey kalmıyor.

Yorum

• İlk olarak nchls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fransadan Yanga Mbiwa yı alabilirmiyiz renktaş
                sence
                poetricus

Yorum

• Su anda almanya-arjantin agirlikli takip ettigimizi düsünüyorum..
                  Baska yerlerede bakiyoruzdur muhtemelen.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ismail Köybasi'yi tek begenen benmiyim?
                    Bende begeniyorum. Cok yetenekli bir oyuncu ama nedense henüz tam olarak bir kariyer patlamasi yapamadi. Bunu bizde yapabilir. Ama Besiktas birakirmi bilmem.
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Su anda almanya-arjantin agirlikli takip ettigimizi düsünüyorum..
                      Baska yerlerede bakiyoruzdur muhtemelen.
                      hiç şüphem yok zaten...
                      poetricus

Yorum

• Takımdan işe yaramayan yabancılar gitmedikçe transfer zor gibi geliyor bana.Çok transfer yapacaklarını da sanmıyorum.

Yorum

• Zeballos'u var mı yakından tanıyan daha önce izleyen.

1-2 Gündür gazetelerde yazılıp çiziliyor. Birde Günebakış gazetesi bu tür isimleri medyada duyuran ilk gazete oluyor hemen hemen ona dikkat ediyorum. Yani gerçekten takip ediyor olabiliriz iyi araştırmak lazım.

Videolardan izlediğim kadarı ile direk forvet oynayan bir oyuncu değil, 10 numara tipinde biraz.
                          En son kürşat61 tarafından düzenlendi; 09.04.2012, 17:05.

Yorum

• Zeballos denilen oyuncunun başarılı olacağına inanmıyorum. Adrian hatasına düşmeyelim
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu "Zeballos haberleri" 26 Aralık 2011 tarihli yerel gazetelerde verilmiş, yeni birşey değil sanırım.Pek inandırıcı da gelmiyor.

Yorum

• Bazi Oyunculari göndersek keske,Kadro sisiyor.
                                Baris Özbek
                                Baris Atas
                                Pawel Brozek
                                Piotr Brozek
                                Marek Sapara ( Takasta kullanabiliriz bircok Takim ister)
                                Aykut Akgün

Bunlar kesinlikle gitmeli.
                                Adrianda bisey yapmiyor ama 5 Milyon verdik 2 Milyona satamayiz mecbur kalacak.
                                Henrique sadece Burak giderse basarili olur bu benim görüsüm.
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X