Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forvete Michel Platini'yi aldık,fenere golü o atacak.
    Başka transfere gerek yok.
    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rayo Vallecano > Michu Taniyan varmi?

4 milyon euro civari satilabilirmis...
      orta saha oynamasına rağmen 15 gol 3 asist...yine aynı takımdan diego costa çok iyi bir oyuncu atc. madrid'in oyuncusu bir türlü çıkış yapamadı bu sene formda hulk vari bir oyuncu...

poetricus

Yorum

• Nuri Şahin tivitırda Trabzonspor'u takip etmeye başladı. Mesaj mı veriyor
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Kiralık Nuri Şahin diyorum...
          Bonservisiyle Hamit Altıntop diyorum...
          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Öncelikle yönetim şu kafadan kurtarmalı kendini ''sen bizim çocuksun''gel imzayı at muhabbeti canımı sıkmaya başladı.Profesyonel düşünün bakkal dükkanı yönetmiyorsunuz milyon euroluk ve milyonlarca gönüldaşı olan takımı yönetiyorsunuz.Azıcık olsun sorumluluklarınızın ve yükümlülüklerinizin farkında olun.
            İş olsun diye transfer yapmayın geçen seneden hiç mi ders almazsınız yoksa kafanızda başka ALİ CENGİZ OYUNLARIMI varda biz burada figüran olarak kullanılıyoruz neden tek manager ile çalışır TRABZONSPOR yönetimi veya managere gereksinim duyar.Tarihe mal olmuş futbolcuların hiçmi ehemmiyeti yok bu takımın üzerinde.
            YAPMAYIN ALLAH MUHAMMED aşkına.YETER DAAAAA

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öncelikle yönetim şu kafadan kurtarmalı kendini ''sen bizim çocuksun''gel imzayı at muhabbeti canımı sıkmaya başladı.Profesyonel düşünün bakkal dükkanı yönetmiyorsunuz milyon euroluk ve milyonlarca gönüldaşı olan takımı yönetiyorsunuz.Azıcık olsun sorumluluklarınızın ve yükümlülüklerinizin farkında olun.
              İş olsun diye transfer yapmayın geçen seneden hiç mi ders almazsınız yoksa kafanızda başka ALİ CENGİZ OYUNLARIMI varda biz burada figüran olarak kullanılıyoruz neden tek manager ile çalışır TRABZONSPOR yönetimi veya managere gereksinim duyar.Tarihe mal olmuş futbolcuların hiçmi ehemmiyeti yok bu takımın üzerinde.
              YAPMAYIN ALLAH MUHAMMED aşkına.YETER DAAAAA
              Halen o kafa ile calisiyorsalar,gelecek sezon birsey beklemiyorum.70-80 yillarin kafasi ile koskoca Trabzonspor yönetiliyor.Diger camialar ile Yöneticlerde kalite farki ortada.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Nuri sahin bize haber mi göndermis ne olmus renkdaslar?
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kiralık Nuri Şahin diyorum...
                  nuri zor ama hamit neden olmasın halil'i oynatma garantisi ile olabilir
                  poetricus

Yorum

• Adamın twitter de bizi takip etmesi bile heyecan verici
                    TRABZONSPOR
                    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kiralık Nuri Şahin diyorum...
                      Hicbir futbolcu real madridden Trabzonspora düsmeyi istemez bence.

Mercedesden fiat a düsmek gibi olur bu,bu nedenle bu transferleri gercekci görmüyorum.

Yorum

• twit çıldırdı
                        poetricus

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hicbir futbolcu real madridden Trabzonspora düsmeyi istemez bence.

Mercedesden fiat a düsmek gibi olur bu,bu nedenle bu transferleri gercekci görmüyorum.
                          Mercedes'de bagajda gitmektense Fiat'ta sürücü koltuğunda gitmeyi tercih edebilir
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mercedes'de bagajda gitmektense Fiat'ta sürücü koltuğunda gitmeyi tercih edebilir
                            Bu iyidii
                            TRABZONSPOR
                            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Keske etse,ben de cok isterim hatta bence futbolcular bazen ileri gitmek icin geri gelmek zorundalar ama güclü bir ihtimal degil bu....

Yorum

• Tekrar tekrar söylüyorum.
                                Avrupa'da kriz olan ülkelerin ligleri takip edilmeli.
                                Yunanistan,Portekiz ve İsviçre'den hem kaliteli hem düşük maliyetli futbolcular alınabilir.
                                Yönetimin bu hamleyi yapması lazım.

Ayrıca özel şirketlerde olan "MT-Management Trainee" tarzı bir proje yapılmalı "TT-Trainer Trainee" gibi.
                                Sistem şöyle olur;
                                KATÜ'de Beden Eğitimi okuyan ve bölümü Antrenörlük olan son sınıf öğrencileri hem dil eğitimi hem de antrenörlük eğitimi için 6 - 12 aylığına yurtdışına gönderilmeli,
                                Hem eğitim almaları hem de oralarda Trabzonspor için sürekli futbolcu izleyip aktif bir "Scout" sistemi oluşturulabilir.
                                Bu kişiler Türkiye'ye döndüklerinde takımın altyapısında antrenör yada futbolcu izleme komitesi şeklinde değerlendirilebilir.

5 öğrencinin yıllık maliyeti 300 Bin dolar'ı geçmez.
                                Ama ucuz ve kaliteli futbolcular bulduğunda transfer maliyetini düşürüp bu paranın birkaç katını kazanmış olur kulüp.
                                Aklımdaki proje daha detaylı,eğer yönetimden birini yakalarsam anlatmayı düşünüyorum.
                                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

Çalışıyor...
                                X