Bana 20m versinler, bu takım 5 sene üst üste şampiyon olur.. Neden böyle işkence ediyorlar hem kendilerine hem de bize anlamıyorum.. İyi futbol için "İYİ" utbolcu ŞART...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYasin'de menajer oyunu!
Adı Beşiktaş ile anılan Gençlerbirliği'nin başarılı futbolcusu Yasin Öztekin'in, menajeri Ceylan Çalışkan tarafından kulüplere satılmaya çalıştığı belirtildi..
Beşiktaş’ın Gençlerbirliği’nden Yasin Öztekin’i istemediği, menajer Ceylan Çalışkan’ın futbolcusunu pazarlamaya çalıştığı bildirildi.
Genç futbolcuyu Başkent kulübüne bonservissiz getiren menajer Önder İnce ile anlaşması olmasına rağmen Ceylan Çalışkan ile menajer olarak anlaşan Yasin’in geçen sezon devre arasında Trabzonspor ve Bursaspor’a satılmaya çalışıldığı ancak Trabzonspor’un bu futbolcunun asıl menajerinin Önder İnce olmasına rağmen Ceylan Çalışkan’ın görüşmeleri sürdürmek istemesi nedeniyle bu transferden vazgeçtiği bildirildi.
FIFA menajeri olan ve Almanya’da menajerlik yapan Önder İnce’nin Yasin ile birlikte yine G.Birliği’nde oynayan Mehmet Akgün ve Taner’i de getirdiği, ancak Yasin’in kendisinden gizli olarak Ceylan Çalışkan ile anlaşması üzerine CAS’a ve Alman mahkemelerine başvurduğu bildirildi.
Yasin’in G.Birliği ile yıllık 250 bin Euro’dan 2 artı 1 yıl opsiyonlu sözleşme imzaladığı öğrenilirken, menajer Ceylan Çalışkan’ın İlhan Cavcav’ın yanına giderek, Almanya'dan başka şahısları yollayarak fiyat attırılmasını ve “Beşiktaş’ın Yasin’i istiyor. Opsiyonu kullanacaksanız Yasin’e gelecek yıl için 500 bin Euro vermelisiniz” dediği öğrenildi.
Cavcav’ın bunun üzerine Yasin’i kendisine getiren menajer Önder İnce’yi arayarak, “Ceylan Çalışkan ile muhatap olmak istemiyorum. Benim bildiğim menajer sensin. Basını da kullanarak Yasin’i pazarlamaya çalışıyorlar. Beşiktaş’tan ve hiçbir yerden bize teklif gelmedi” dedi.
Önder İnce ise, futbolcusunu güvenmekle hata yaptığını belirterek, “İyi niyetimin kurbanı oldum. Yasin menajer olarak beni devreden çıkararak büyük para kazanmak istiyor. Kendisine CAS ve Almanya’dan dava açtım. Transfer yasağı gelebilir” dedi.
Öte yandan Yasin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine, ''Menajerim görüşüyor olabilir. Bilmiyorum. Öyle bir şeyler olabilir ama net değil. Beklerseniz ilerleyen günlerde ortaya çıkacaktır'' ifadelerini kullanmıştı.
</SPAN>çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden büyük takımlardan oyuncu kiralama işine girmeyiz onu da bilmem..“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKanoute'yi alamaz mıyız.Sene sonunda ayrılacak takımdanEn son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 08.04.2012, 21:44."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlabiliriz ama kariyeri bitmek üzere olan bir oyuncunun bize göre oldugunu düsünmüyorum.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence çok faydası olur hem Zokora faktörüde var yıllarca beraber oynadılar.Sonuçta kendisine bakan bir oyuncu.1 veya 2 sene takıma katkı sağlar tecrübesiyle.Muhammed'in alınmasını çok istiyorum ama sanmıyorum alabilelim
Bir celustka zokoradan daha kötü degildi bu sezon mesela demek ki kariyer bir oyuncunun katkisi icin belirleyici degil."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hocanın Türkiye dısında hatrı sayılır futbolcu tanıdıgını
düşünen var mı aranız da?Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoreden İstedigi 3 Adamda Alınmadı Bunlar Oyle Kalitesiz İsimler Degil.. Adriana Verecegin Henriqueye Verecegin Para İle İstenilen O 3 Koreliyide Alırdın Takımına
Halil'i dalan yeterli görenler var
Cavani'yi transfer edelim diyen var
dünyanın en iyi takımıyız sanan var
rüyadan bir uyansak çok iyi olacak
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekafalarda problem var bizim komple baskan hoca taraftar
Halil'i dalan yeterli görenler var
Cavani'yi transfer edelim diyen var
dünyanın en iyi takımıyız sanan var
rüyadan bir uyansak çok iyi olacakEvet Problem Çok Ama Cozum Basit
Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
Yabancı transferlerimizde karışık işler dönüyor, Belçika'dan oyuncu alıyoruz 4 küsür milyona, kalitesi ve verdikleri ortada...
Benfica ligin en iyi oyuncusu olan Axel Witsel'i 9 milyon euroya alıyor, şu anda 40 milyondan bahsediliyor bonservisi...
Lewandowski, daha 20 yaşında Polonya Ligi'ni alt üst ediyor, ligin en önemli oyuncusu 4,75 milyon euro'ya transfer ediliyor, biz ise 1 sene sonra Adrian'a 5,25 milyon euro veriyoruz...
Bu iki oyuncu kaliteli olabilir belki ama eminim ki bizim dışımızda bir klüp bu iki transferi en fazla 4-5 milyona hallederdi, bilmem anlatabildim mi?
Yorum
Yorum