Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray bu kez de Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu'nun transferi için kozlarını paylaşacak.

08 Nisan 2012 Pazar - 10:29
    Sporx.com
    Gelecek sezonun kadrosunu kurabilmek adına şimdiden transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe ve Galatasaray, Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu'nun transferinde karşı karşıya kaldı! Daha önce bir çok kez çeşitli oyuncuların transfer sürecinde kozlarını paylaşan ezeli rakipler, bu kez de daha sezon sona ermeden Soner Aydoğdu'nun transferi için nabız yoklamaya başladı.

Gençlerbirliği ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Soner için kısa bir süre önce kırmızı-siyahlı takımın başkanı İlhan Cavcav ile ön görüşme yapan ve transfer için söz alan Nihat Özdemir, oyuncunun menajeri ile normal sezonun sona ermesinden sonra masaya oturacak. Henüz transfer döneminin başlamamasından dolayı resmi girişimleri yapamayan Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray da 21 yaşındaki orta saha oyuncusu için kolları sıvadı.

Gelecek sezon transfer politikasını genç ve gelecek vaad eden yerli oyuncular üzerine kuran Galatasaray'da Soner Aydoğdu'nun transfer süreci ile Abdürrahim Albayrak yakından ilgileniyor. Engin Baytar, Ceyhun Gülselam ve Yiğit Gökoğlan'ın transferlerinde etkin bir rol oynayan Albayrak, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile önümüzdeki günlerde bir görüşme gerçekleştirecek.

Bonservisinin 3 milyon euro civarında olduğu bilinen Soner Aydoğdu için Gençlerbirliği Kulübü'nün oyuncunun bir sonraki satışından da pay istediği ve bu durumu pazarlık masasına koyduğu belirtildi.

BİR BAKIŞTA SONER AYDOĞDU

Futbola Gençlerbirliği'nin altyapısında başlayan Soner Aydoğdu, henüz 18 yaşında Başkent temsilcisinin A Takımı'nda forma giymeye başladı. A Takıma ilk kez Samet Aybaba döneminde çıkan ve Aybaba'nın da katkısı ile Ümit Milli Takım'a giden Soner'in Türk futbolundaki en büyük idolü Sergen Yalçın...

Sergen Yalçın gibi sol ayaklı olan ve teknik kapasitesi ile dikkatleri üzerine çeken genç futbolcunun en büyük hayali günün birinde İngiltere Premier League'de oynamak...

Arsenal ve Arsene Wenger'e özel bir sempatisi olduğunu hemen her fırsatta dile getiren Soner Aydoğdu'nun verdiği bir röportajda Tarık Daşgün ve Abdülkadir Kayalı üzerinden kendisine yöneltilen 'transfer söylentilerini' değerlendirmesi hafızalardaki yerini koruyor.

"Bütün hocalarım bana birden yükselip sonra hızlıca aşağı düşenlerin hikâyelerini anlattı. En başta da Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye giden Tarık Daşgün'ünkini. Ben Gençlerbirliği'nde Soner oldum. O yüzden her zaman öncelik kulübümdedir. Tarık Daşgün'ün yüzüne baktığımda ya da yaptığı konuşmaları dinlediğimde pişman olduğunu anlayabiliyorum. Bana daha transfer yapmak için erken olduğunu, yolun başında olduğumu söylüyor. "Her şeyi adım adım yapacaksın" diyor. Abdülkadir Kayalı'nın Ankaragücü'nde düzenli oynarken Fenerbahçe'ye transfer olmasının kendisi için daha iyi olacağının kanısındaydım."

Soner Aydoğdu

http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ275344SXQ

soner bunlardan birine gitsin, alperi biz kapalim
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alper ve Muhammet hem bu yıl hemde gelecek için en önemli transferler gibi görünüyor. Çok kaliteli yabancı stoper ve Burak giderse yabancı santrafor ihtiyacı da çok açık. Bunun dışında Volkan ve Olcan formda oldukları sürece ilk 11 oynamalılar. Ancak bunların formda olmadığı zamanlarda oynayabilecek, formda oldukları zamanda yedek oturtabileceğimiz genç ve kaliteli oyuncular gerek. Pek isim bilmiyorum ama belki bu tip gurbetçiler transfer edilebilir yada genç yabancı transfer edilebilir.

Kadrolarda genelde yer verilmeyen Henrique ve Adrian için gelecek senenin çok farklı olacağını düşünüyorum. Biz bu oyuncularla sezon başında bu sezon belkide Avrupa'nın en kaliteli ve formda takımlarından biri olan Benfica'ya kök söktürdük ki bu daha takımın ilk resmi maçıydı.
      Kesinlikle Tunay torun almamiz lazim, Volkan sen ile rekabete girer!
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak emretrabzon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fernandes kesinlikle alınmalı zokora defansif olarak çok iyi bir oyuncu ama bize çift yönlü adam lazım.

Colman-Fernandes yanyana süper olur.

Benim istediğim kadro şu.

Tolga Zengin

Hamit Altıntop Ömer Toprak Serdar Taşçı İsmail Köybaşı

Gustavo Colman Fernandes

Adam Johnson(M.City) Mario Götze(Dortmund) Willian(Schaktar )

Cavani(Napoli)

Bu Kadro iş yapar.Fakat bunun için önemli bir ölçüde transfer bütçesi lazım.
        Götze + A.Johnson + Cavani + Fernandes

Bu 4 futbolcu takımın şuandaki değeriyle aynı
        FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Cevikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yazılanlara bakıyorum umarım bunlar hep kişisel görüştür.
          tamam iyi niyetlisiniz de fernandese 12 milyonlar falan
          bizim transfer komitesinden farklılaşın lütfen
          Topçu iyi olsunda para önemli değil.

Transfer komitesi gibi düşünmüyorum.Yaptıkları transferler ortada.Katkılarda belli.

Ayrıca bu transfer komitesiyle gidersek herşey hayal olur okadar.

Clden gelen 25 milyon euroyla 7-8 tane sıradan oyuncu alacağına 1 veye 2 tane sağlam almalısın.Bu şekilde ancak başarılı olabilirsin.

Yorum

• Yasin Öztekin Bjk haberleri gündemi olabilir ama anlaşma yok
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Götze + A.Johnson + Cavani + Fernandes

Bu 4 futbolcu takımın şuandaki değeriyle aynı

Takımın tamamını sat bu 4 adamı al.Geriye sıradan adamlar bile koysan bu hücum gücüyle uçarsın.

Sadece colman ve tolga kalabilir bu takımda gerisi hikaye.

Yorum

• İlk olarak emretrabzon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Topçu iyi olsunda para önemli değil.

Transfer komitesi gibi düşünmüyorum.Yaptıkları transferler ortada.Katkılarda belli.

Ayrıca bu transfer komitesiyle gidersek herşey hayal olur okadar.

Clden gelen 25 milyon euroyla 7-8 tane sıradan oyuncu alacağına 1 veye 2 tane sağlam almalısın.Bu şekilde ancak başarılı olabilirsin.
                dostum ben yeteneğe karşı değilim.
                mesele daha başında keşfetmek
                o kadar buyuk rakamlar hala bize buyuk
                ha dersen parayı basıp alalım fernandes o parayı etmez
                batalla'dan farkı yok
                ancak birini istanbul basını şişirip şişirip duruyo
                En son Cevikoglu tarafından düzenlendi; 08.04.2012, 14:19.

Yorum

• İlk olarak Cevikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dostum ben yeteneğe karşı değilim.
                  mesele daha başında keşfetmek
                  o kadar buyuk rakamlar hala bize buyuk
                  ha dersen parayı basıp alalım fernandes o parayı etmez
                  batalla'dan farkı yok
                  farkları birini istanbul basını şişirip şişirip duruyo
                  Fernandes ve batalla birbirlerinden çok farklı oyuncular.

Fernandes güçlü fizikli çift yönlü oynayabilen sert şutları olan ortasahada etkili teknik bir oyuncu.

Batalla:Teknik özellikleri çok iyi onun dışında fernandes için yazdığım özelliklerin hiçbiri batallada yok.

Ayrıca en önemlisi batalla ve fernandesi karşılaştıramayız çünkü mevkileri çok farklı.Batalla fernandesin mevkisinde oynaması imkansız.
                  En son emretrabzon61 tarafından düzenlendi; 08.04.2012, 14:23.

Yorum

• Alper, tunay ve muhammet

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Botinelli , 2007-2008 yıllarında Güney Amerikadaki en önemli stoperlerden biriydi . Hatırlarım , forumda da konuşmuştuk . O dönem kaleci sıkıntısı da vardı ve benim kendi açımdan kulübüme yakıştırdığım oyuncular Botinelli ve şu an Boca'nın kalesini koruyan Orion idi . Botinelli İtalyada çok kritik hatalar yaptı , doğal olarak tutunamadı . Genel olarak güçlü , atletik ve hava topu hakimiyeti ön plana çıkan bir stoper . Aktif form durumu hakkında bilgi sahibi değilim ancak kapasitesi açısından konuşursam , bir kaç yıl öncesine kadar Arjantin milli takımı ideal stoper adayları arasında gösterilen bir oyuncu olduğunun altını çizmek gerekir .
                      Potansiyeli olan bir oyuncu demek. Insallah iyisini aliriiz.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• yigit incedemiri, alper potuk, ve hemserimiz muhammedi katalim seneye yerli olarak !

Yorum

• Şampiyonlar Ligi'den gelecek olan nakit parayla transferleri peşin olarak cok daha az miktarlara bitirebiliriz. Ama akıllı davranarak
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ersan Adem Gülüm, Alper Potuk, Murat Yıldırım, Muhammed Demir.

Yorum

• Colman yok mesela bu hafta, onun yerine "gerçekten onun görevini yapacak" bir oyuncu yok takımda. Adrian onun yerine geride oynasa dayak yer bu ligde. İki yönlü, orta sahadan top çıkaracak orta saha kesin lazım. Yedek ya da as.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Colman Stilinde Bir Adam MİCHU Nasıl Olur Acabaa ?
                                Twitter : @EY61_
                                Youtube : EY61

Yorum

Çalışıyor...
                                X