Yanına forvet koymak lazım. Ya da arkasına forvet arkası, kanatlardan hücum vs. Yani tek başına değil, hareketli çok tehdit Muhammet'in işine gelir çünkü golcü
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLuis Perea (Atletico Madrid) > Kontratini uzatmiyormusFIRTINA
Yorum
-
Botinelli , 2007-2008 yıllarında Güney Amerikadaki en önemli stoperlerden biriydi . Hatırlarım , forumda da konuşmuştuk . O dönem kaleci sıkıntısı da vardı ve benim kendi açımdan kulübüme yakıştırdığım oyuncular Botinelli ve şu an Boca'nın kalesini koruyan Orion idi . Botinelli İtalyada çok kritik hatalar yaptı , doğal olarak tutunamadı . Genel olarak güçlü , atletik ve hava topu hakimiyeti ön plana çıkan bir stoper . Aktif form durumu hakkında bilgi sahibi değilim ancak kapasitesi açısından konuşursam , bir kaç yıl öncesine kadar Arjantin milli takımı ideal stoper adayları arasında gösterilen bir oyuncu olduğunun altını çizmek gerekir .
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs maci benim icin yeterli.Trabzonda öyle oynasaydi meydan´da asardilar.bize karsida cok vasat alti oynamisti.Stoperler icin yazip durdum topicte.
muhammed illa alinmali diyorum.Cenk cok yanlis tercih olur.ama antepten pazarlik yetkisi olan bir yönetici disarda mi bilmiyorum.
Yorum
-
İlk olarak FatihBayraktar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefernandes ve sivok bize ilaç olur ilaç
Yorum
-
Jaja tipinde bir oyuncu olarak , dahası , kanattan gelen bir oyuncu olmasının da avantajı ile Somen Tchoyi , bizim santrafor arkasında aradığımız nitelikte bir futbolcudur düşüncesindeyim . Bunu ; Burak'ın olduğu bir dizilişe göre söylüyorum .
Ancak burada Burak'ın vereceği karar çok önemli . Ayrıldığı takdirde hiç lafı dolandırmaya gerek yok , her kültüre uyum sağlamış takır takır futbolunu oynamış havadan yerden etkili komple bir oyuncu almak gerek . Burak'ı kenara ayırdığımızda , kalan takımın üretkenliği çok sınırlı . Gönül isterdi ki Muhammet çoktan alınmış olsun ve 2011-2012 sezonu içinde takıma adapte edilseydi . Ancak bizim kulüp kültürümüz futbolcu gitmeden yerine oyuncu aramaktan çok - oyuncuyu kaybettiğimizde yerine yana döne başkasına arama - prensibine dayalı olduğundan ; şu koşulda Burak'ın ayrılışı her açıdan riskli bir durum yaratacak . Bu riski en aza indirmek , transfer mantığının temelini oluşturmalı .
Bilemiyorum , araştıldığında kulübümüz sayısız futbolcu tespit edebilir . Benim bu mantık çerçevesinden , forum içinde dönüp dolaşan bir futbolcunun altını çizmem gerekirse , Traore en önemli hedef olurdu . Dünya çapında bir yetenek olma potansiyelinde , iş iyi bir hocaya ve arkasında üretken kanat oyuncularına bakar .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 08.04.2012, 13:05.
Yorum
Yorum