Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arsenal ve Atletico Madrid'de yedek bekler. urağın ordaki oyuncuları kesmesi çok zor.
    Lazio'da bir şeyler yapabilir bence.
    Avrupa'ya gitmesini bende isterim iyi bir paraya gidecekse ve yeri doldurulacaksa !

Yorum

• 2 gol atan Henrique'ye 4.5 milyon euro mu ne verdik. Simdi Burak'in 5 veya 8 milyon'a gitmesi koyar adama. Hele Arda'nin 12'ye gittigi yerde.

Yorum

• sanki buraki tutabiliriz bu saaten sonra 5-8 mio + gelecek transferden pay iyi.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Süperiz gerçekten. Şenol Hoca transfere karış(a)madığında "Bu nasıl iş? Hocaya sormadan transfer mi olur?!!!" deniyor... Hoca tam yetkili olunca da "Şenol Hoca ne anlar transferden..." deniyor.

Yahu şaka mısınız arkadaş?
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• ispanyada herkes oynar hacı mahalle takımı cıkartsak oynarız

Yorum

• İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak gönderilsin 8m Euro fena para değil....Kaptan Tolgayada Onur'un önünü açması için yol verilmeli bence....

Oliç,Turgay bahadır,Muhammed Demir forvete takviye edilmeli...

Stopere Sivok ve Dany alınmalı.....

Orta sahaya Alper potuk,Sefa,Hamit,Jaja ve Ozan ipek mutlak kazandırılmalı...

Sağ ve sol bekede yeni isimler bulmalıyız...Hasan Ali sol bek olabilir

-------------------------------------------------------------------------------

Adrian,Alanzinho,Brozek kardeşler,Ferhat,Aykut benim için gönderilmesi gereken oyuncular....gerek yok yukarıdaki kadronun yüzde 70-80 i oluşturulursa...
              olic vfl wolfsburgla anlati
              „Choose a lazy person to do a hard job.
              Because a lazy person will find an easy way to do it.“
              BILL GATES

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                olic vfl wolfsburgla anlati
                Bildigim kadariyla henüz netlesmemis.
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Ersun Yanal tartışılıyor heralde, şunu rahatlıkla söyleyebilirim Transfer, oyuncu pörtföyü konusunda Şenol Hoca, Ersun Yanal'ın yanına yaklaşamaz.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Süperiz gerçekten. Şenol Hoca transfere karış(a)madığında "Bu nasıl iş? Hocaya sormadan transfer mi olur?!!!" deniyor... Hoca tam yetkili olunca da "Şenol Hoca ne anlar transferden..." deniyor.

Şakka şakka Belki alışman lazım Yiğit

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Süperiz gerçekten. Şenol Hoca transfere karış(a)madığında "Bu nasıl iş? Hocaya sormadan transfer mi olur?!!!" deniyor... Hoca tam yetkili olunca da "Şenol Hoca ne anlar transferden..." deniyor.

Gayet ciddiyim.

Sonuna kadar Şenol Hoca diyen biri olarak Şenol Hoca'nın transferdeki vizyonu belli bi sınırı hiç aşmamıştır.

Yabancı futbolcu portföyü olduğunu hiç zannetmiyorum.

Yerlilerde ise ucuz, yetenekli ama o yeteneğini sahaya yansıtamayan futbolcular.

Uğur Boral, Uğur İnceman, Gökhan Emreciksin gibi..
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Trabzon şimdi 3.lükten dolayı ne kadar para alacak fenerasyondan bilen var mı?

Yorum

• TURKEY/ TRABZONSPOR, An Italian suitor for Yilmaz

Currently on a deal with Trabzonspor until June 2015, Turkish international striker Burak Yilmaz (26), already tracked by Atletico Madrid, Arsenal and Fulham, has been targeted by Lazio as well. The player might leave on an about 13 million euros offer.
                          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gayet ciddiyim.

Sonuna kadar Şenol Hoca diyen biri olarak Şenol Hoca'nın transferdeki vizyonu belli bi sınırı hiç aşmamıştır.

Yerlilerde ise ucuz, yetenekli ama o yeteneğini sahaya yansıtamayan futbolcular.

Hocanin yerli oyuncu isteklerine guveniyorum, nitekim Burak'i da israrla istemisti. Yerli oyunculardan faydalanmasini da biliyor bana kalirsa. Yabanci oyuncu konusunda ise kisitli olduguna katiliyorum, ama illaki guvenip tartisabilecegi adamlar da vardir cevresinde. Saka bir yana Ugur Inceman bu sene takimda olsa fena is yapmazdi herhalde, en azindan Aykut'a katlanmak zorunda kalmazdik

Yorum

• hani yurt dışına 5 milyona serbest kalırdı maddesi vardı burak'ta ne oldu o?

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gayet ciddiyim.

Ben hep aynı fikri savunanlardan bahsetmiyorum. Her durumdan şikayet eden "memnuniyetsizler" var. Düstur edinmişler memnun olmamayı. Geçen sene ki takımdan da şikayet ediyorlardı mesela... Rekor puan topladığımız takımdan... Onları anlayamıyorum. Doyumsuz desem değiller. Mükemmeliyetçi desem hiç değiller. Memnuniyetsizler işte...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X