Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Evren Erol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dangda üstün bir tekniğe sahip bileklerine hakim bir oyuncu faydalı olacağına eminim önümüzdeki yıl bonservsni almak için çok uğraşacağız

Murat Fındıkoğlu - TS KONGRE ÜYESİ (( TWİTTER ))...

Yönetim kurulu üyesi Coşkun Çebi: "Bamba'nın kulübüyle de anlaşmaya vardık. Kendisine bu hafta imza attırmayı planlıyoruz. Bamba Fildişi Milli Takımı’nın değişmez oyuncularından biri. Trabzonspor’a da faydalı olacaktır.”

SON DAKIKA | Teerasil Dangda´nin kulübü Muangthong United FC 5M€ bonservis bedeli istiyor. Trabzonspor yönetimi ise oyuncuyu 1 yil icin kiraladi. .

Facebook'da dolaşan haberler.

taylandlı adam ne arar la trabzon da, bu yaşıma geldim böyle birşey görmedim... üstelik o paraya tayland ı satın alırız kafası mı güzel bunların.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      taylandlı adam ne arar la trabzon da, bu yaşıma geldim böyle birşey görmedim... üstelik o paraya tayland ı satın alırız kafası mı güzel bunların.
      Ne alaka Koreli de geldi zamanında fena da oynamadı.
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Durulmaz burada yahu yorumlara bak, eleştiriler için ayrı bir başlık var zaten. Ne zaman gelsem yönetim şöyle, yönetim bu. Bamba kim, 2. lig topçusu, en iyi 4. oluruz... Yeter da. Haydi size kolay gelsin.
        Sakın bir yere kıpırdama

Trabzonspor'a meyili olan bebeler için ideal isim Bamba,
        benim ufak oğlan hala daha Jajo der başka bişi demez,
        bakarsın Bamba'ya bişi uydurur takip eder sever mahallede şekil yapar

Yaş ideal,fizik ideal,maliyeti ideal,milli olması güzel,geldiği lig her ne kadar alt lig olsa da kalitesi belli,
        ben fitim arkadaş Bamba'ya.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Başlayacağım bamba'ya ya. Millet 2 günde 5 kişi transfer ediyor, biz 1 aydır bamba imzaladı imzalayacak alıyorsanız alın almıyorsanız almayın bu nedir ya böyle vizyon, strateji mi olur Allah aşkına.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• tayland ligindeki futbolcuların toplam değeri 5M€ etmez, muhtemelen bunun 4 milyonu menajer parasıdır..

Yorum

• Bizim yöneticiler ......, Sampiyonlar ligine gitmesek bile Lig icin transfer lazim, demekki bunlar avrupaya gidemesek kadromuz yeterli, Baris,Adrian;Henrique,Vittek patlama yapip yeni transfer yerine gececekler diyecekler

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Seneye yine şikecilerle gs şampiyonluk için çekişir biz de uefa için mücadele ederiz öyle görünüyor
                şikecilerle gs demişsin. gs nin temiz bir takım olduğunu mu düşünüyorsun?

şikeciler çekişir yani. 2011 de gs nin şampiyonluk iddiası olsaydı şimdi içerde olan adamlar farklı olurdu.

Bu pislik her yıl yapılıyor. Korkudan bu yıl yapamadılar belki ama bu yılda her maç yapacağı takımın oyuncusuna talip oldular, kafasını karıştırdılar..
                https://twitter.com/#!/musa_turan

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başlayacağım bamba'ya ya. Millet 2 günde 5 kişi transfer ediyor, biz 1 aydır bamba imzaladı imzalayacak alıyorsanız alın almıyorsanız almayın bu nedir ya böyle vizyon, strateji mi olur Allah aşkına.
                  Hangi takım, hangi 2 günde, hangi 5 kişiyi transfer etmiş?

Yorum

• Bol keseden garanti paraları, bonservisleri, menejer ücretlerini dağıtıyorlar. Sonra paramız yok. Öyle yöneticilik sokaktaki herhangi bir insan da yapar
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• arkadaşlar geçmiş olsun.. başkanın açıklamaları şayet doğruysa meğerse cinconun pilot takımıymışız da haberimiz yokmuş.. ne demek bizim için ikinci fener olur nasıl yani, gs kankan mıydı ki sayın başkan .. ne oluyor oralarda... benim ve her bilinçli taraftarın gözünce cincon=fener.. yok ayrı gayrıları, hatta şerefsizlikte cincon açık ara fark atar feneve... sayın başkan sırf fenevde kendini sırtından vuran kankalarına inat şimdi cinconu kanka belledi, cinconda arkadan vurunca ne yapacağını şaşırdı, şimdi de bjkyi kurtarmaya kalkarsa ne bileyim 1 milyon eur +stad kirasına olcanı falan verirse şaşırmayalım...

başkanın açıklamasına bakarmısın.. burak ve menajerleri bidaha trabzona giremezmiş, kimsin sen deli dumrul mu kulüp başkanı mı? seviyeyi iyice düşürdü, emre belezoğlu, semihle atışmalar falan, gökdeniz yıldız değil, zokora on tane selçuk eder falan... yapma başkan, sen başkansın onlar topçu.. bu kadar ayağa düşürme bu işleri... bu kadar topçuyu satan sen trabzona girebiliyorsun da, burak mı giremeyecekmiş, pehh... onu futbolcunun mukavelesine 5 milyona serbest kalır maddesi koyarken düşünecektin.. eğer becerebiliyorsan satarsın katara ya da ruslara, bak cincona gitmeyi düşünene bunu yapıyorum dersin...

şu uefa kaarını açıklasa da ne olacaksa olsa artık, bize kupa da gelse, tahkimin kararlarını aynen onaylasa da,artık sadri şener misyonunu tamamlamıştır.. sezon açacağız hala hoca kalacak mı gidecek mi belli değil, yöentim içinde kavga var .. böyle kulüp yönetilmez...
                      En son memozcan tarafından düzenlendi; 10.06.2012, 14:38.
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Allah Askina yeni sezona Buraki filan satacaksak hic girmiyelim, cekelim takimi ligden, bukadarda beceriksiz yönetim olmaz, simdi alperi alirlar dünya yildizi gibi, bütün taraftarlar bir kac gün sesini cikartmaz yönetime, sonra GS gider bir bomba transfer yapar burdaki taraftarlar yine baslar bizim yönetime sövmeye.

Yorum

• ozan ipek, cenk, muhammed, alper, soner, sercan saraer, tunay torun, cüneyt köz, serdar aziz hatta veli hatta mustafa pektemek hatta en cok istedigim okay yokuslu.... bunlardan ozan ipek, alper, soner, cenk, veli, serdar aziz alinmasi en kolay olanlari....madem yabanci kaliteli adam alamiyoruz....

-------------------------------onur

veli--------------serdar aziz-----------sivok------------ferhat(inadina)

---------------------zokora-----------alper--------------------------

------------------------------colman -------------------------------

amrabat----------------------------------------------------olcan adin

-------------------------mustafa pektemek-------------------------

alanzinhoyu sat, tolgayi sat, girayi sat, volkan seni sat ikinci satisindan yüzde 20 koydurt burak yilmazi sat 5 milyon euro ya ikinci satisindan yüzde 30 koydurt kontratina....

yedekler: adrian, henrique, celutska, abdullah karmil , mustafa yumlu, serkan, yasin öztekin, vittek....gelecek seneye bizi cok rahat tasirlar

Yorum

• alım-satım yani ticari sezon başladı.
                            burak sadri şenere girdikten sonra trabzona girse ne olur, girmese ne oluır...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bol keseden garanti paraları, bonservisleri, menejer ücretlerini dağıtıyorlar. Sonra paramız yok. Öyle yöneticilik sokaktaki herhangi bir insan da yapar
                              Seni tutan yok, üye değilsen git üye ol kulübe, ne kabiliyetin, yeteniğin varsa konuştur, yönetime gir, giremezsen de kongrelerde anlat derdini.

Yorum

• Poulsen
                                Sivok
                                Petric
                                Stilic

Hala bostalar bakalim kiminle anlasacaklar...
                                1

Yorum

Çalışıyor...
                                X