Galatasaray futbolcuları çalıyor. Şikeden daha kötü bir hırsızlık değil mi*
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke oynayabilseydin, Türkiye'de keşfedememişler seni belki Tayland'da keşfederdi Hami.
Ben futbol topuyla yatan bir çocuktum o derece bağlıydım, lakin dediğim gibi sağlık sorunları bir yere kadar ilerlememe izin verdi.En son Tayfun tarafından düzenlendi; 09.06.2012, 15:05..
Yorum
-
Sadece biz mi kesfettik adami merak ediyorum.. Ustelik Scoutlari dunyanin her bir tarafa yayilmis olan Avrupa takimlarinin dikkatini cekememis mi.. Ustelik Asyada goz onunde olan bir oyuncu gordugum kadariyla..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen sezonki maçlarımızın 90 dakika tekrarını izleyebileceğim bir site varmı? Facebookta vardı böyle bi sayfa sanki ?.
Yorum
-
Yalan be inanmayin.Bir numarasi olsa Ingiltere omadi Almanya Belcika hollanda iskandinav Ülkeleri Isvicre kapardi kelepir fiyatini.Bir numarasi yok.Adriandan daha gücsüz.Ligte bunu meze yerine yerler bunu kasap stoperler.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Yahu adamin ama manyak golleri var1461'de denemek isterdim
En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 09.06.2012, 15:15.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz moraliniz yerine gelsin
Avni Aker'de inşaat
09 Haziran 2012 / 13:10
Trabzonsporlu Eski Futbolcular Derneği’nin Avni Aker Stadı içerisinde bulunan lokali yıkılıyor.
Trabzonsporlu Eski Futbolcular Derneği’nin Avni Aker Stadı içerisinde bulunan lokali yıkılıyor. Trabzonspor yönetimi Avni Aker'in kapasitesini arttırmak için stadyum da tadilata gidiyor.
Bordo mavililer Trabzonsporlu eski futbolcular derneğinin olduğu kısmı yıkıp kale arkasında ki tribüne ekleyecekler. Çalışmaların bu hafta içinde başlayacağı öğrenildi. Trabzonsporlu Eski Futbolcular Derneği’nin yeri ise kale arkası tribünün arkasında ki boş araziye taşınacak.
Haber61
Renkdaşlar kendi çapımda birşeyler yaptım ama olmuş mu sizce?
ya da fenevin asıl renkleri şu ama lacivert siyah gibi gözüküyor.
Adminlerden gifleri foruma eklemelerini talep ediyorumEn son Aker tarafından düzenlendi; 09.06.2012, 15:14.
Yorum
-
Insallah aliriz Cenki.Burakin Yerini doldurabilir birkac Sene sonra.
Cenkle mi Muhammedlemi basarili olacagiz diyordunuz gecen.Genc Oyuncu begenmezsiniz,yasli Oyuncu begenmezsiniz
ne istiyorsunuz ? Daha yabanci alacak halimiz yok,Alabilecegimiz Yerlilerin en iyi Forveti Muhammed ondan sonrada Cenk bana göre
Ama Tevfik Köse Sakadir insallah.En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 09.06.2012, 15:16.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
.....
İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece biz mi kesfettik adami merak ediyorum.. Ustelik Scoutlari dunyanin her bir tarafa yayilmis olan Avrupa takimlarinin dikkatini cekememis mi.. Ustelik Asyada goz onunde olan bir oyuncu gordugum kadariyla..
Yorum
-
.....
İlk başlarda bende Tayland'lıya sıcak bakmamıştım ama neden olmasın ki.
Görmekte yarar var. Eğer transfer politikamız böyle oyunculara yönelikse yani çoğu kişinin canlı izlemediği adamlar ağırlıktaysa Tayland'lı gelsin görelim.
Her ne kadar Tayland ligi kötü bir lig olsada oyuncu çok yetenekliye benziyor. Alanzinho gibi iyi çalım atıyor ve şut atıyor Youtubeden izlediğim kadarıyla.
Tabi Youtubeye güvenmek ne kadar doğru orası tartışılır
Yorum
-
Cenkin attigi Gollerini izleyin niye kapatamazmis Burakin acigini ?
Sut teknigi cok iyi. Sadece Bursada yaptigi Sovu izleyin yeter,Ve cok Genc.Daha iyisi alacagimizi zaten düsünmüyorum.
Eneramo Tangda gibi Oyuncular Gündemdeyse ama Cenk gelirse cok sevinirim.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
Yorum