Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeşil-Beyazlıların, üç sezon önce Bucaspor'dan alıp, Süper Lig'de vitrine çıkardığı sol açığı Ozan İpek'i Galatasaray'a vermeyi planladığı, yıldız futbolcunun yerini ise bir başka İzmir temsilcisinde parlayan Emre Güral'la doldurmak istediği ifade edildi.

Geçirdiği başarılı sezonun ardından, Fransa'daki Toulon Turnuvası'nda da A 2 Milli Takım formasıyla iyi maçlar çıkaran Emre'yi çok beğenen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, genç yıldızın transferinin derhal bitirilmesini istediği vurgulandı. Bucaspor'un, Bursaspor'dan, daha önce Beşiktaş'la anlaştıkları rakam olan 800 bin Euro'yu istediği, Yeşil-Beyazlılardan bazı futbolcuların da bonservisiyle veya kiralık olarak gelebileceği belirtildi.
    https://twitter.com/malimar61

Yorum

• alım satımda beyler hep kazanıyor...alırken de satarken de.
      şenol hoca adına yalan haber yaptırıp, ticarete devam etmek istiyorlar.

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ertan abi beklemek önemli değil bekleyiz zaten hep bekliyoruz ondan bir şikayetimiz yok ama ortada dönen isimler takımımızdaki gidecek iyi topcular ve gereksiz konuşmalar insanı mahvetiyor yoksa 30 seneden beri bekliyoruz
        Bülent dediğim gibi isimler beni de karamsarlığa ve isyana sevk ediyor ama,
        aklıma TS den kim dedi şimdi hatırlayamadım
        diyor ki ;
        ''Bizim taraftar her hangi bir söylentiyi duydu mu aslı var mı yok mu araştırmadan önce söver sayar sonra bakar olayın aslı var mı diye.''

Ben de çok düşüyorum bu duruma,
        belki Teyfik diye bişi zerre akıllarından geçmedi,
        ama biz burda ben dahil isyan ediyoruz olmayan alakasız bir isme.
        Ha sen de diyeceksin ki ya aslı varsa alırlarsa iş işten geçtikten sonra yazsan neye yarar,
        buna verilecek cevabım yok işte
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu sene son 5-6 yılın en kötü en rezil sezonu olacak bu bariz bir şekilde gözüküyor.ismimizin geçtiği oyunculara bak ishak dangda falan bari bitlis karayollarıspordan da orta saha zülküfü alalım
          zülküf çok yetenekli biri gelirse trabzonsporun 10 yılı kurtulur, doğunun maradonası diyorlar kendisine.. yalnız bonservisi sorun kulübü 20bin lira istiyor bizimkiler olmaz 5 milyon EUR dan aşağı vermeyiz diyorlar.. arada uçurum var anlayacağın
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Dangda ve 5m€
            Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Seni tutan yok, üye değilsen git üye ol kulübe, ne kabiliyetin, yeteniğin varsa konuştur, yönetime gir, giremezsen de kongrelerde anlat derdini.
              Beni tutan yok evet, peki sen neden rahatsız oluyorsun? Sana soran var mı? Eğer yorumlarımı beğenmiyorsan rapor et, yöneticiler gereğini yapacaklardır
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beni tutan yok evet, peki sen neden rahatsız oluyorsun? Sana soran var mı? Eğer yorumlarımı beğenmiyorsan rapor et, yöneticiler gereğini yapacaklardır
                Aslında tepkimin seninle direk alakası yok, bu başlığa her ne zaman girsem senin yazdığın tarzda yorumlarla karşılaşıyorum.

Çoğunuz yöneticiden daha iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz yöneticiliği, çoğunuz teknik direktörden daha iyi teknik direktör görüyorsunuz kendinizi, hatta o fubolcu da neymiş, ben olsam bilmem kaç gol atardım diye yorumlar oluyor. Ben de diyorum ki kimseyi tutan yok, burda her dört beş mesajdan birinde böyle yorumlar yazacağınıza gidin yönetici, teknik direktör, futbolcu gözlemcisi, futbolcu olun. Taraftarlıktan başka bilmediğiniz şey yok maşallah.

Yorum

• Herkes görevini yapsın, kimse eleştirilmez değil. Ben de eleştirilirim. Fakat kulübüm kötü yönetiliyorsa bunları ortaya koymak zorundayım. "Kolaysa gel kendin yap" lafı en kolay kaçış yoludur ama sonu çıkmaza çıkar
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Burak gsye giderse yönetimin istifa etmesi gerekir.
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• ''Sokaktaki adam daha iyi yapar'' sözü de en kolay ve en yüzeysel eleştiri yoludur.

Yorum

• Yönetimi/t.direktörü/futbolculari elestirmek Taraftarin dogal hakkidir.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• yahu bu senol hocanin hicmi bir etkinligi yok bu oyuncular üzerinde hadi gecen sene selcuk egemen sözlesmesi bitmisti hicmi burakla konusup ikna etmeye falan calismiyor hadi yöentim beceriksiz baskan vurdumduymaz ama hocamiz evliya rabbim basimizdan eksik etmesin diyorsunuzda koysun agirligini biraz....

Yorum

• bu takim zamaninda gökdenizin fenerbahceye transferini engellemisti bir sekilde aynisini burak yilmaz icinde yapabilmeli bence....gökdenizin transferini engelleyen taraftarimizdan burda olan varsa anlatsin biraz bir yol göstersin...göz göre göre buraki 5 milyon euro gibi komik bir rakama gs ye vermemeliyiz nolursa olsun gerekiyorsa kadro disi kalsin ama 5 milyon euroya gitmesin....

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              zülküf çok yetenekli biri gelirse trabzonsporun 10 yılı kurtulur, doğunun maradonası diyorlar kendisine.. yalnız bonservisi sorun kulübü 20bin lira istiyor bizimkiler olmaz 5 milyon EUR dan aşağı vermeyiz diyorlar.. arada uçurum var anlayacağın
                              anlaşırlar anlaşırlar
                              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• 14 Haziranda transfer başlayacak yani resmi olarak

Açıkcası UEFA nın kararlarının bu kadar gecikmesi hayret edici

Bizimkiler belli ki Dany için çok ısrarcı olmadılar çünkü 3.3 milyon Euro verirlerdi

Sivok çok daha ön planda olmalı ki bence çok da dogru bir düşünce

3.3 milyon EURO ya Dany mi yoksa bedava Sivok mu derseniz ben Sivok derim

Tabii ki Sivoku da kaçırmamak lazım , ligi iyi tanıyor

Transfer sezonu başlasın bakalım , UEFA da açıklasa artık fena olmaz

Eneramo bize yarar mı sizce arkadaşlar ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X