Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayirdir Takimdaslarim?

Yoksa Nevzat Basgan tüpcüden Müjdeyi aldida Transfermi yaptik?
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayirdir Takimdaslarim?

Yoksa Nevzat Basgan tüpcüden Müjdeyi aldida Transfermi yaptik?
      Tüpçü bizim için hayırlı rüya görür mü

Yorum

• Hayırdır bu kalabalık neyin nesi? Yoksa bitmiş mi?
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Vittek bence kalacak takaslarda da bugüne kadar ismi hiç geçmedi.

Yorum

• İlk olarak cihan6129 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kulagıma haberler geldı forumda cok adım gecıyormus dıye bnde gıremmemıstım bmn bır suredır hosgeldım ınsallah arkadaslar cihan şenel twitter de nıckım @BayBordo61 oyle ararsanız bulabılırsınız sımd forumdakı transfer haberlerını duyumlaırnı ve yorumlaırnızı almak ıstıyorum sonrada bılgı verecegım arkadaslar gerek uefa gerek trasnfer hakkında
            Hoş geldiniz.. Takibe aldım hemen
            #7 Óscar René Cardozo Marin
            #28 Abdul Majeed Waris
            #8 Mehmet Ekici
            #11 Kévin Constant

Yorum

• Jaja'dan daha faydalı oyuncular alabiliriz ilerde ama Jaja gibisini bulamayız..

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zokorayi istemiyenleri anlamiyorum

Zokora
                Alper------------Colman

Defansif gorevi Zokoraya yukle, Alper ve Colmana saha icinde ofansif ozgurluk ver. Hatta beklerin iyise onlari bile ileri ciksin, defansta herzaman bekliyen 2 stoper + Zokora olur.
                Hayalimde böyle bi orta saha var ama nerde..Daha doğrusu transfer olacak gibi alper de bu şekilde oynamayız bence..
                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Kalabalığı gördüm transfer var heralde diye .Galiba yanlış anons

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Youtube'den en son Adrian ve Henrique'nin videolarini izlemistim.
                    O gun bu gundur Youtube'den oyuncu begenme aliskanligimi rafa kaldirdim.
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kalabalığı gördüm transfer var heralde diye .Galiba yanlış anons
                      var var ispanyadan haber aldım şimdi.

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim aklıma şöyle birşey geldi. Biz Antep'ten Sapara + bir miktar paraya karşılık Dany'i almayacak mıydık? Sapara Alper karşılığında verildiyse Dany işi yattı demektir o zaman biz Sivok'la mı anlaştık?
                        bu konuyu çok güzel yakalamışşın bak....

Yorum

• aranızda bu adamı hatırlıcak var mı bakalım bide bu adamı kimin göndertiğini ve 5 milyon verip kimi aldırdığını

Christian Brüls, 36, Belçika ➤ SK Beveren, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 75 bin € ➤ * 30 Eyl 1988, Malmedy, Belçika

Yorum

• Ne oldu bugun ozet gecebilcek var mı?

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ozan Ipekde birtek benmi Isik göremiyorum? bence cok kötü bir futbolcu ne adam gecebilir ne bise cok gereksiz
                              benimde favorim değil ozan ipek.biz oyuncuları biraz fazla abartıyoruz galiba..

Yorum

• bende yeni geldim hayır olsun?
                                üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

Çalışıyor...
                                X