Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Brülse baktimda 48 macta 5 gol 20 asist ne ya..
    Yahu zaten bu oyuncu kötü bir oyuncu değildi ki. Bu çıkış kimseyi şaşırtmamalı bence.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben onu bilmem kim ne zaman ne kadara almamış ama

benim kaynagım gayet dogru , buna emin olabilirsin
      Abi oba şüphem yok zaten .
      Bende buna istinaden Ömer'in kapasitesini göremeyen izleme komitemizin kulaklarını çınlatayım istedim .

Yorum

• Haber 2:lee konusunu herkez merak edıyor bu haberı dogrulatmaya calıstımve aldıgım cevabı aynen yazıyorum sıze kaynagı sormayın kaynak trabzonsporun efsanesı gerısını soyleyemem soyledıgı su:lee yı senol hoca cok begenıyormus koreden berı ıstıyormus ama trabzona geldıgınde lee ın malıyetı cok yuksektı ve o zaman en parlak donemıydı lee nın avrupaya gıtmesını bızzat hoca ıstedı karıyerı acısından lee nın ayagı kırılınca oynayamadı boltonda kume dustu senol hoca bır sans olarak degerlendırıyor bunu almak ıstıyor nevzat sakar ve senere bunu ılettı trabzonun kagavası olabılır lee senol gunes dedıyse sadrı sener alır dıye dsunuyorum'' dedı bncede cok dogru bızım kagawamız olabılır
        https://twitter.com/#!/BayBordo29

Yorum

• İlk olarak okyanus61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tekrar soyluyorum.
          Burak Eger Gs ye giderse bizim YONETIM !!!
          Yatacak yeriniz kalmaz...Bu taraftar bunu hazmedemez... Ikinci bir beceriksizlik yapmayin.
          Yonetimden burayi okuyanlar vardir herhalde...
          Yok yok GS ye gitme diye bir durumu yok

Ama Avrupa için kimse bence emin olamaz

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ama Ibrahim Seten baya dandik bir referans
            referansım saten degıl ama o bıle soyledıyse bunu sen dusun artık renktas yanı

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burakın bizle kaç yıllık sözleşmesi var bilmiyorum. 2yıl desek zaten direk buraka 4m euro borcumuz oluyor. Satmayı düşünsek 5m euro bonservis alıyoruz ayrıca 4m euro futbolcuya vereceğimiz maliyetten kurtuluyoruz. Haa ben burakın avrupada bir takıma gidebileceğine inanmıyorum. Çünkü zaten avrupadaki vergi oranları çok yüksekken burak gitmek istese bizden kazandığı paranın yarısını bile kazanamaz. Yani yıllık en az 3m euro filan almalı ki bizden aldığı ücrete denk bir para kazansın. Bu da imkansız kimse buraka yıllık bu paraları vermez. Burakı tek cazip kılan bonservisinin düşüklüğü...

Kısacası burakı alsa alsa türk kulüplerinden biri alır o kulüp de gs olur tabi onlar da almak isterlerse. Ben burakı satarsak da çok şey kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Bu kulüpten fatihler gökdenizler gitti hem de büyük paralar kazandırarak gittiler. Tam da zamanında gittiler kulübe maddi anlamda büyük katkıları oldu. Burakı da böyle görebiliriz. Sonuçta burakın gitmesi halinde tahminimce 9 m euro gibi bir tasarruf etmiş olacağız.
              Bu acidan dogru bi tespit.Ancak, GSye gitmesi kadar beni ve bircok kisiyi sinirlendiremez bu durum.Abi adamlara su an satsalar en az 10 milyon € degerindeki adami BEDAVAya verdik,Burakta asagi yukari o civarda...
              Eee bu ne abi.Biz Gsyi beslemek icinmi variz?
              Yonetim olaya sadece para degil birazda Gurur ve taraftar gozuyle baksin !!!
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• Lee inşallah alınır takıma çok katkı sağlayacağını düşünüyorum.
                Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Haber 3 buttner bıtmek uzere arkadaslar gorusmeler suruyor ınsalalh benım gorusuzm buttner ksıa sure ıcınde acıklanacak yalnız butner yedek falan degıl dırek 11 ıcın dusunuluyor ve bızzat senol hocanın ıstedıgı oyuncu 1 senedır ızlenıyormus

Yorum

• İlk olarak cihan6129 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Haber 2:lee konusunu herkez merak edıyor bu haberı dogrulatmaya calıstımve aldıgım cevabı aynen yazıyorum sıze kaynagı sormayın kaynak trabzonsporun efsanesı gerısını soyleyemem soyledıgı su:lee yı senol hoca cok begenıyormus koreden berı ıstıyormus ama trabzona geldıgınde lee ın malıyetı cok yuksektı ve o zaman en parlak donemıydı lee nın avrupaya gıtmesını bızzat hoca ıstedı karıyerı acısından lee nın ayagı kırılınca oynayamadı boltonda kume dustu senol hoca bır sans olarak degerlendırıyor bunu almak ıstıyor nevzat sakar ve senere bunu ılettı trabzonun kagavası olabılır lee senol gunes dedıyse sadrı sener alır dıye dsunuyorum'' dedı bncede cok dogru bızım kagawamız olabılır
                    Güzel haber Büttner konusu nedir anlaşıldığı doğrumu

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oldu olacak Şampiyon olunca,Avrupa'da tur atlayınca Burak'a verilcek primleri de hesaplasaydın.

Bu nasıl hesap futbolcuya yılllık ücret veriyorsan karşılığını da alıyosun,böyle tasarruf mu olur
                      Benimkisi bir görüş. Tasarruf anlayışım bu.

Yorum

• Mükemmel .

Yorum

• İlk olarak cihan6129 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haber 3 buttner bıtmek uzere arkadaslar gorusmeler suruyor ınsalalh benım gorusuzm buttner ksıa sure ıcınde acıklanacak yalnız butner yedek falan degıl dırek 11 ıcın dusunuluyor ve bızzat senol hocanın ıstedıgı oyuncu 1 senedır ızlenıyormus
                          Büttner,Lee ,Alper,Dany,Bamba gelecek sezonda Trabzonsporda diyebiliriz güzel transferler

Yorum

• @cihan6129

Kaynağınızı belirtmek zorundasınız. Buraya yazamayacak durumda ise BMN Yönetimine söyleyip güvence almalısınız.

Kaynaksız haber paylaşımı yasak.

Yorum

• edit .............
                              En son Asi Çaykaralı61 tarafından düzenlendi; 01.06.2012, 00:12.
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
                                Sadri Şener'i bir daha aradım.. Burak Yılmaz'ın G.Saray'a veya Avrupa'dan bir takıma transfer olması imkansız gözüküyor..

Burak'ı yazın kurduğunuz kadrolara bu sene de bizde
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

Yükleniyor...
                                X