Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milli takımda şunu da gördüm.Gökhan Gönül den sonra bu takımda sağ bek oynacak oyuncu yok.

Yorum

• Umut'a nasıl sabretmişiz onca zaman

Yorum

• Arkadaşlar,gençler şike sürecinde sona geliyoruz. Hakkımızı alalım önce. Destek çıkın. Bırakın transferi...

Yorum

• Sercan'a Serkan Umut'a Ümit diyen yabancı spiker var mecbur bu şekilde izliyorum
          #7 Óscar René Cardozo Marin
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• Bilmiyorum fark eden oldugumu ama Abdullah Avci Hicbir macta Selcuk'a ill onbirde sans vermedi..
            HY67...

Yorum

• caglar birinci bugün carsida geziyordu hemen önünde can karyagdi.
              yerli sikitidan dolayi diyorum, alsak mi bu usagi?

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bilmiyorum fark eden oldugumu ama Abdullah Avci Hicbir macta Selcuk'a ill onbirde sans vermedi..
                Bende bunu yazacaktım.Çok merak ediyorum neden onu hep yedek bırakıyor.

Yorum

Bilmiyorum fark eden oldugumu ama Abdullah Avci Hicbir macta Selcuk'a ill onbirde sans vermedi..
                  nuri varken zaten selcugu oynatmaz

Yorum

• Mert oynuyor da Onur nedne oynayamıyor ???
                    DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!

Yorum

• Sercan'ı alsak ilaç olurdu bize

Yorum

Aynen

İlk olarak turphan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mert oynuyor da Onur nedne oynayamıyor ???
                        Buda aklımdaki soru işareti. Tr'nin en iyi kalecilerine sahibiz lakin gidip kaleye koyduğu futbolcuya bakın sinirlenmemek elde değil.
                        -------------------------------------------------------------------------

Popov hiç dikkatinizi çekti mi?
                        #7 Óscar René Cardozo Marin
                        #28 Abdul Majeed Waris
                        #8 Mehmet Ekici
                        #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nuri varken zaten selcugu oynatmaz
                          Bence haksızlık ediyoruz. Selçuk şuan gidebildiği her takımda rahat bir şekilde 11 oynar. Çok maç oynadı diye dinlendiriyor olabilir. Selçuk orta sahada ki en formda oyuncu.

Yorum

• Gercek milli takım kadrosu ukrayna ve portogal la karsı görücegimizi söylemişti avcı?

Yorum

• tunay torunu alamazmıyız.

Yorum

• gokhan tore flan hkaye hiz var kontrol yok Sercan Saraer must go on now!!!!

hazir piyasasi artmamisken alinmali
                                sakin olun...

Yorum

Yükleniyor...
                                X