Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tamam yabancılarımıza sallıyoruz,beğenmiyoruz yerden yere vuruyoruz ama bir Bjkdeki Gsdeki Fbdeki yabancılara bakın yaptıkları çirkefliklere hakemle oynamalarına taraftarı tahrik eden hareketlerine bu yönüyle helal olsun adamlara hepsi pırıl pırıl ahlak üst düzeyde bana göre Trabzonspora yakışır insanlar bide sahadaki performanslarını geliştirseler inşallah bu sene oda olur.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugun bu formayla 256 gol atmis Hami'ye denilenleri okuduktan sonra Burak'a soylenenler normal geldi...
      siz hami olayına fena takıldınız..

Herkes haminin cok iyi oyuncu oldugunu takıma cok sey kazandırdıgını ama efsane,sembol youncu olmanın baska bir sey oldugunu soyledi.

Hami ye kimse bir sey demedi.Sonucta bu formayı giyen ve katkı veren herkese saygımız var.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak dragon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yani o ayarda futbolcu alamıcak bir kulüp değiliz dünya da çok stoper var transfer komitesi napıyorlar çok merak ediyorum bu adamların işi futbolcu gözlemleyip sunmak değil mi,biz< zokora önerdi diye futbolcu alacak kulüp müyüz.
        Yanlış anlaşılmasın Bamba iyidir kötüdür demiyorum.Gelir çokta güzel oynar.Ben umutlu değilim istatistiklerinden ama yanıltabilir beni de demek istediğim koca Trabzonspor'u 3.sınıf takım haline getiriyorlar.
        Bamba riskli sadece, bizim tahammulumuz yok. Zira elimizde Adrian ve Henrique ornegi var. Bir ucuncusunu kaldiramaz bu taraftar. Sadece bir transfer degil cunku, atilan her yanlis adim koca bir seneyi goturuyor.
        ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
        [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          siz hami olayına fena takıldınız..

Herkes haminin cok iyi oyuncu oldugunu takıma cok sey kazandırdıgını ama efsane,sembol youncu olmanın baska bir sey oldugunu soyledi.

Hami ye kimse bir sey demedi.Sonucta bu formayı giyen ve katkı veren herkese saygımız var.
          Belki siz seviyeli sekilde yaptiniz elestirinizi, hatta size haksizlik eden ben oldum, ama olayi Hami gsli, engin baytardan farki yok sekline getirenler de oldu... Kendimce nankorluk oldugunu dusundugum seylere fena takiliyorum gercekten, hatta bu taraftarin nankorlugu yuzunden yuzumuzun gulmedigini de hep dusunurum.
          En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 29.05.2012, 00:26.

Yorum

• Bence transfer işi riske giriyor şike konusunda duyumlar gelmeye başladı Uefa tüm Ülkeye ceza vericek dedi koduları arttı hayırlısı inş fb uğruna yakmazlar Ülkeyi

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adrian bize geldiğinde Polonya Milli takımının 10 numarası diye lanse edilmişti ama bahse varım Euro 2012'ye yedek başlayacak...
              Ama öyleydi, önce bunu kabul edelim. Fakat bizde ki form düşüklüğü, Obraniak'ın takım değiştirmesi ve form tutması formasını kaptırmasına sebep oldu, yedek bile olsa turnuvada olması iyidir, ben çağırmayabilir diye bile düşündüm fakat şu büyük potansiyel Wolski hazırlık maçlarında hiçbir şey yapamadı, keza Obraniak'ı da çok beğenmedim hazırlık maçlarında (Adrian'da iyi değildi kabul ), belki 11'de göremeyiz ama turnuva da kesinlikle izleriz Adrian'ı...
              En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 29.05.2012, 00:27.

Yorum

• Burağa gitsin diyenler futbolu Ömer Üründül'den öğrenmiş sanırım. Sırtı dönük oynayamıyor diye futbolcu mu yollanır.

Yorum

• İlk olarak Jackson50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamam yabancılarımıza sallıyoruz,beğenmiyoruz yerden yere vuruyoruz ama bir Bjkdeki Gsdeki Fbdeki yabancılara bakın yaptıkları çirkefliklere hakemle oynamalarına taraftarı tahrik eden hareketlerine bu yönüyle helal olsun adamlara hepsi pırıl pırıl ahlak üst düzeyde bana göre Trabzonspora yakışır insanlar bide sahadaki performanslarını geliştirseler inşallah bu sene oda olur.
                  Bu konuda size katılıyorum gerçekten bu yönden şanslı ve iyi bir takımız keşke sahada istenileni verebilseler herşey daha güzel olurdu.
                  Bu arada Kadıköyde Şampiyonluk maçında Eboue ve Melo'nun yaptığı hareketi hatırlatmak isterim herkese..
                  #7 Óscar René Cardozo Marin
                  #28 Abdul Majeed Waris
                  #8 Mehmet Ekici
                  #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bamba riskli sadece, bizim tahammulumuz yok. Zira elimizde Adrian ve Henrique ornegi var. Bir ucuncusunu kaldiramaz bu taraftar. Sadece bir transfer degil cunku, atilan her yanlis adim koca bir seneyi goturuyor.
                    Aylar,seneler önceden futbolcuları gözlemeye başlayabilirsek eğer bu sorun ortadan kalkar.Menajer önerdi futbolcu önerdi lafları dolaşcak bir kulüp olmamalı Trabzonspor.Günü kurtarmak için transfer yapıp acısını çekiyoruz.Maddi imkanlarımız elverişli üstelik şampiyonlar ligine gittik bizi tüm avrupa da tanıdı artık.Eskisi kadar zor değil artık futbolcu transfer etmek.Başarı istiyorsan büyük kulüp olmaya çalışcaksın.Ne gerekiyorsa yapacaksın.Ama biz bu transfer işini bir türlü beceremiyoruz.Hep hüsran. Trabzonspor her zaman başarı kovalayan takım olmalı ve buna göre transferler yapılmalı benim düşüncem.
                    Bir gün Ahiret baki olacak,İşte o zaman Trabzonsporlu hesap soracak.

Yorum

• Transfere karşıyım arkadaşlar,

Top oynasın diye adama para mı verilir yaww,

Para yerine buğday verelim, aç topçu aldığımızdan emin oluruz (örnek Şota)

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Aziz Yıldırımdan Volkan'a tepki:Madem aldırma gibi bir yeteneğin var beni neden Metristen aldırmıyorsun
                        .....

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1000 sayfaya kaç transfer düşüyor?
                          Şimdilik sadece Yasin'imiz var

Yorum

• Anelka mı Semih mi sorusuna Semih şeklinde cevap verilmiş bir ülkede yaşıyoruz oturun bir daha düşünün Türk futbolu neden ilerlemiyor diye
                            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Futbolcuların saha içi saha dışı tavırlarına ait olduğu camia yön verir,hep buna inanmışımdır,

Biz dürüstlüğü,hakedenin kazanmasını isteriz,gelen topçular da bu misyona hizmet eder,

Ama 3 cücüğe gidince iş değişir,camialarının para,medya taraftar gücü onları kibirli,şımarık,yavşak yapar.

Misal volkan ayısı bizde olsa eminim ki ona göre davranır mütevazı olur ve herkes tarafından sevilirdi.
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Adrian At Hırsızı gibi çıkmış
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X