Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu basligin 30 sayfa gerisinden okumaya basla. Önüne cikar.
    Yok desen daha inandırıcı olurdun.

Yorum

• Weiss : 2.5 M Pound Sağ açık
      Kucka : 4.5 M Euro Ortasaha.Alper den daha iyi.
      Hubocan : 3 M Euro Celu gibi her mevkide oynuyor. Stoper.
      İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
      bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• yeri değil ama adanaspor 1-1 yaptı

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iyi tamam güzelde şu serkanın miladı dolsun arktık
          Dünyayı iki elinin arasına alabilir misin dediler bizde TRABZONSPOR atkısı açtık.
          https://twitter.com/Sizofrenhamsi

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol Güneş'in Jaja'yı istemediğine dair bir açıklaması mı var?
            Var Jaja hariç kimse gitsin istemedim dedi. Yaz google bu cümleyi çıkar. Geçen sene Sadri Şener ben başkan olursam Selçuk la Egemen kalır demişti. Bunuda çabuk unuttuk bu arada. Bizi susturmak için oyalama transfer yaptılar. Bizde sustuk.
            bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol Güneş'in Jaja'yı istemediğine dair bir açıklaması mı var?
              evet doğru söyluyorsun Şenol hocamız ağzından ben jaja'yı istemiyorum diye bir acıklaması varsa her zaman hocamızı destekleyiz ama öyle bir şey yok.istemiyoruz diye acıklama yapana kadar ben sonuna kadar Jaja

Yorum

• Veysel gündemde olabilir, ya da sağbeke başka bir isim...Defans hattı komple değişecek.

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Var Jaja hariç kimse gitsin istemedim dedi. Yaz google bu cümleyi çıkar. Geçen sene Sadri Şener ben başkan olursam Selçuk la Egemen kalır demişti. Bunuda çabuk unuttuk bu arada. Bizi susturmak için oyalama transfer yaptılar. Bizde sustuk.
                  eminmisin jaja harıç diye bir kelime kullanmadı yada jaja ismini kullanmadı

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Veysel gündemde olabilir, ya da sağbeke başka bir isim...Defans hattı komple değişecek.
                    İlk olarak Hakan Baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iyi tamam güzelde şu serkanın miladı dolsun arktık

Ben de değişsin isterim ama öncelik sağ bek değil biliyorsunuz

Kasımpaşa 2-1 yaptı Dimitrov.
                    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Transfer haberi almaya geliyoruz gordugumuz sey insanlarin fantazi kadrolari. Nasil bir zevk aklim almiyor.

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Böyle oynayamazlar mı yani?
                        oynarlar da Jajà pek sagi sevmiiy
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O gün Jaja'nın gitmesini istemiş olabilir. Ama bugün gelmesini istemediği anlamına gelmez. Herhangi bir yetkili olayın arka planını açıklasın. Bir daha Trabzon'a dönemez desin. Jaja konusu kökünden halledilmiş olur.

Sadri Şener konusunda katılıyorum. 1 sene oyaladılar taraftarı. Şimdi de tecrübe oldu falan diyorlar.

Yorum

• Kasımpaşa süper lige geri geliyor herhalde
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Veysel gündemde olabilir, ya da sağbeke başka bir isim...Defans hattı komple değişecek.
                              İşte bu çok güzel olur Alihan

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eminmisin jaja harıç diye bir kelime kullanmadı yada jaja ismini kullanmadı
                                Jaja hariç gidenlerin hiçbirinin gitmesini istemedim. Gelenler arasında yönetimle görüş birliği içinde olduklarımız da var, görüş ayrılığı yaşadıklarımız da...

Yorum

Yükleniyor...
                                X