İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Weiss : 2.5 M Pound Sağ açık
Kucka : 4.5 M Euro Ortasaha.Alper den daha iyi.
Hubocan : 3 M Euro Celu gibi her mevkide oynuyor. Stoper.İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyayı iki elinin arasına alabilir misin dediler bizde TRABZONSPOR atkısı açtık.
https://twitter.com/Sizofrenhamsi
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş'in Jaja'yı istemediğine dair bir açıklaması mı var?İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş'in Jaja'yı istemediğine dair bir açıklaması mı var?
Yorum
-
İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar Jaja hariç kimse gitsin istemedim dedi. Yaz google bu cümleyi çıkar. Geçen sene Sadri Şener ben başkan olursam Selçuk la Egemen kalır demişti. Bunuda çabuk unuttuk bu arada. Bizi susturmak için oyalama transfer yaptılar. Bizde sustuk.
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVeysel gündemde olabilir, ya da sağbeke başka bir isim...Defans hattı komple değişecek.İlk olarak Hakan Baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi tamam güzelde şu serkanın miladı dolsun arktık
Ben de değişsin isterim ama öncelik sağ bek değil biliyorsunuz
Kasımpaşa 2-1 yaptı Dimitrov."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle oynayamazlar mı yani?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar Jaja hariç kimse gitsin istemedim dedi. Yaz google bu cümleyi çıkar. Geçen sene Sadri Şener ben başkan olursam Selçuk la Egemen kalır demişti. Bunuda çabuk unuttuk bu arada. Bizi susturmak için oyalama transfer yaptılar. Bizde sustuk.Herhangi bir yetkili olayın arka planını açıklasın. Bir daha Trabzon'a dönemez desin. Jaja konusu kökünden halledilmiş olur.
Sadri Şener konusunda katılıyorum. 1 sene oyaladılar taraftarı. Şimdi de tecrübe oldu falan diyorlar.
Yorum
-
.....
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVeysel gündemde olabilir, ya da sağbeke başka bir isim...Defans hattı komple değişecek.
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeminmisin jaja harıç diye bir kelime kullanmadı yada jaja ismini kullanmadıİlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
Yorum