İlk olarak carolo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir şey olmadı dün . Jaja'nın gelme ihtimali de %5'tir.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Lig Tv'ye değilde taraftar grubundaki arkadaşımın söylediklerine daha çok inandım. Umarım doğrudur zira Başkan ve Şenol hocamız istiyorsa alır.
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç örnek verip devam etmiyorum tartışmaya . Bu cevaptan sonra söylenecek bir şey kalmadı aslında , teşekkürler .Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu tayfundan bir kurtarmadık kendimiz hep diyorlar klüplerin gerçek sahipleri taraftardı diye....yok bizim için öyle değil bizim klubümüzün tek sahibi var oda tayfun gora pardon pardon cora
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=197339 isteyen buradan inceleyebilir.
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın finaller başlıyor foruma biraz ara versem iyi olacak sanırım . Sizlere iyi tartışmalar , hayırlı geceler .#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer türlü düşünceye saygı duyarım . Her türden insanı dinlemeyi severim . Ama burada çok farklı yorumlar görüyorum . Adam gelmeden , kendisini izlemeden yargısız infaz yapmakta neyin nesi ? Bazen haddimizi aşıyoruz , amaçsız yorumlar yapıyoruz . Bu başlık beni futbola bağladığı kadar da soğutuyor nedense .Bir gün Ahiret baki olacak,İşte o zaman Trabzonsporlu hesap soracak.
Yorum
-
Dany çöp yine diyorum, Dany çöp. Dany çöp. Bamba'ya takımının yediği golle ki yanlış hesap yaparak değerlendiren zihniyet Dany'yi istiyor. Defansı katliam derecesinde berbat oynayan bir takımın stoperini deli gibi istiyor Bamba'ya laf atacak delik arayanlar. Komik.
Yorum
-
Ferit Şahenk iyi çalışıyor. Sanmayın ki fenerin kasasından çıkıyor. Öyle bişey yok
Fener gelecek için yatırım yapıyor mesela Sow alındığında mesela 4 yıllık mı imza attı? 4 yıllık parasını yatırılmış hesabına. Bu Topal'ın durumu gerçekleşirse öyle olacak. Fener geleceğe yatırım yapıyor eğer düşerse bi kaybı olmayacak oyuncular elinde kalacak bence.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
Yorum