Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aynen oyle
    Hiç örnek verip devam etmiyorum tartışmaya . Bu cevaptan sonra söylenecek bir şey kalmadı aslında , teşekkürler .

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Böyle bir şey olmadı dün . Jaja'nın gelme ihtimali de %5'tir.
      Ben Lig Tv'ye değilde taraftar grubundaki arkadaşımın söylediklerine daha çok inandım. Umarım doğrudur zira Başkan ve Şenol hocamız istiyorsa alır.
      #7 Óscar René Cardozo Marin
      #28 Abdul Majeed Waris
      #8 Mehmet Ekici
      #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben Lig Tv'ye değilde taraftar grubundaki arkadaşımın söylediklerine daha çok inandım. Umarım doğrudur zira Başkan ve Şenol hocamız istiyorsa alır.
        Basında yer alan Güneş bırakacak haberlerinden sonra tam yetkinin hocada olduğunu düşünüyoruz ortak kanı olarak . Eğer durum gerçekten böyleyse Jaja kesin gelmeyecektir .

Yorum

Hiç örnek verip devam etmiyorum tartışmaya . Bu cevaptan sonra söylenecek bir şey kalmadı aslında , teşekkürler .
          kusura bakma oyle soruya boyle cevap verilir
          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Yarın finaller başlıyor foruma biraz ara versem iyi olacak sanırım . Sizlere iyi tartışmalar , hayırlı geceler .

Yorum

• Bamba İle Sivok mu Bamba İle Dany mi Tartısması Yerine

Bamba İle Mathisjen Olsa keşke
              Twitter : @EY61_
              Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şu tayfundan bir kurtarmadık kendimiz hep diyorlar klüplerin gerçek sahipleri taraftardı diye....yok bizim için öyle değil bizim klubümüzün tek sahibi var oda tayfun gora pardon pardon cora
                Son 3 sezonda oynadığı maç sayısı arkadaşın 25 civarında bunların yarısı A2 takımıyla ve Ziraat Türkiye Kupasında. Ne kadar para alıyor bilmiyorum yaş olmuş 29 ne bekleniyor patlama mı yapması mı bekleniyor madem kadro da sakatlık problemi olan oyuncu tutulacak Glowacki neden gönderildi. Ha keşke iyileşsin ama oynadığı dönemde de bir hayrını göremedik. Belki Tolga gibi sonradan açılır diye bir bekletimi var çözemiyorum.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=197339 isteyen buradan inceleyebilir.

Yorum

Yarın finaller başlıyor foruma biraz ara versem iyi olacak sanırım . Sizlere iyi tartışmalar , hayırlı geceler .
                  Başarılar
                  #28 Abdul Majeed Waris
                  #8 Mehmet Ekici
                  #11 Kévin Constant

Yorum

• BORSADA VURGUNA HAZIRLANAN VE KISA SÜREDE BU PARAYI TOPLAMAK İSTEYEN ŞİKEBAHÇE TAKIMLARININ DÜŞTÜĞÜ ZAMAN ÇABUK ÇIKABİLMESİ İÇİN ŞİMDİDEN HAZIRLIK YAPIYOR BAS PARAYI AL TOPÇUYU SIRA uefada

Yorum

• Topal'ın transferi FB'nin Soner'den vazgeçmesini sağlar mı?
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

Her türlü düşünceye saygı duyarım . Her türden insanı dinlemeyi severim . Ama burada çok farklı yorumlar görüyorum . Adam gelmeden , kendisini izlemeden yargısız infaz yapmakta neyin nesi ? Bazen haddimizi aşıyoruz , amaçsız yorumlar yapıyoruz . Bu başlık beni futbola bağladığı kadar da soğutuyor nedense .
                        Kimse kimseye yargısız infazda bulunmuyor.Herkes araştırıyor bakıyor istatistiklere canlı olarak izleme imkanı olmadığı için ve herkes kendi fikrini söylüyor.Benim kendi düşüncem eğer championshipten oyuncu alacaksak genç futbolcu alalım 27-28 yaşında hiç bir futbolcu isterse dünyanın en iyi 2. ligi olsun o yaşlarda herkes belirli bir kariyerin içinde olur genelde,ama genç fubolcu alalım denirse kesinlikle alalım çünkü championshipte cok yıldız adayı var ilerisi için.Ve bambanın istatistiklerini oynadığı takımın istatistiklerine bakarakta her şeyi göz önünde bulundurarak ben bu adama güvenemiyorum.Sadece nacizane kendi düşüncemi belirtiyorum kendi açımdan.Herkesin fikrine saygı duyarım sonucta heppimiz Trabzonspor'un daha yükseklerde görünmesi amacıyla bir fikir beyanında bulunuyoruz.Mesela soruyorumda kendime marek cech bize premier liginden geldi ama bana göre fiyasko,ama dersinki ingiltere liginde oynamış yaşı itibariylede kariyerinde iyi takım ve liglerde oynamış bamba için bunu bile söyleyemiyorum kendi adıma.Ve ingiltere premier liginden bile herhangi bir takımdan da mı futbolcu alamıcaz stoper için.O kadar dar bütçeli bir takım mıyız? Risk istemiyoruz artık.
                        Bir gün Ahiret baki olacak,İşte o zaman Trabzonsporlu hesap soracak.

Yorum

• Mehmet Topal Transferi Daha net degil

Yorum

• Dany çöp yine diyorum, Dany çöp. Dany çöp. Bamba'ya takımının yediği golle ki yanlış hesap yaparak değerlendiren zihniyet Dany'yi istiyor. Defansı katliam derecesinde berbat oynayan bir takımın stoperini deli gibi istiyor Bamba'ya laf atacak delik arayanlar. Komik.

Yorum

• Lecister City Bambanın Yerini Evertonlı Yobo İle Doldurmuş 1-2 Gün İçinde İmza atılacakmış

Yorum

• Ferit Şahenk iyi çalışıyor. Sanmayın ki fenerin kasasından çıkıyor. Öyle bişey yok
                                Fener gelecek için yatırım yapıyor mesela Sow alındığında mesela 4 yıllık mı imza attı? 4 yıllık parasını yatırılmış hesabına. Bu Topal'ın durumu gerçekleşirse öyle olacak. Fener geleceğe yatırım yapıyor eğer düşerse bi kaybı olmayacak oyuncular elinde kalacak bence.
                                #28 Abdul Majeed Waris
                                #8 Mehmet Ekici
                                #11 Kévin Constant

Yorum

Çalışıyor...
                                X