Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi de Burak mı 9 asist yapmış?
Yorum
-
Bambayı isteyenlerede ,istemeyenlerede hak veriyorum.İki tarafın da değindiği noktalar doğru.İstemeyenler defanstaki zaafiyetimiz büyük olduğu için ,tartışma götürmeyecek A kalite bir isim istiyorlar haklı olarak.İsteyenlerde Bambanın fildişinde oynaması,belli bir kaliteye sahip olması ,fiziksel üstünlüğü sebebiyle defanstaki zaafiyeti önemli ölçüde kapatacağını düşünüyorlar ki onlarda haklı.
Ama bende diyorum ki Servet ve Danny olacağına Bamba olsun en azından maliyetsiz ve lig için fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum.Ama Avrupa maçları şüpheli tabi.
Ha benim gönlümden geçen ne tek başına Bamba ne Sivok ne Dany.Ben Bamba-Costa şeklinde olmasını isterdim stoper hattımızın.Ki devre arasında anlaşabilseydik Costayla muhtemelen önümüzdeki sezon göbek böyle olacaktı.Fizik üstünlüğü olan tempolu bir stoper ve Avrupa tecrübesi olan ne yaptığını bilen üst düzey bir başka stoper birbirini çok iyi tamamlardı.İki oyuncununda top kullanma becerileri yüksek olduğu için bu tarz bir savunma hem defans hattını hem de orta sahayı dolayısıyla hücumuda çok olumlu yönde etkilerdi kanaatindeyim.
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyse ben yine bir asist tartışması başlatmayayım
Tamam 9 asist..
Ayrıca muhalefet olan herkese soruyorum yorumlara göre Bamba'yı asıp kesenler Gol makinemiz hakkında yaptıklarınız yorumları Avrupa kulüplerinin taraftarları görse ne derler? Bundan bir halt olmaz diyip asıp keserler mi? Yoksa bilinçli mi düşünürler?#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
* Kamil Zayette ismini de gördüm ya şu başlıkta, Allah'ını seven üstüme toprak atsın...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
bakın zafer biryol okan yılmaz gökhan ünal semih şentürk arif erdem makakula yıllarca gol kralı oldular bence burakta böyle bir gol kralıdır
bence Shota ve fatih tekke gibi iz bırakamaz ederi veriliyorsa satılmalıdır zaten iki yıla tekrar geri alırız oda hevesini almış olur bize faydası var şu anda ama kafası karışık olursa bela olursensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşeye muhalefetsiniz maşallahınız var.. Asistölçer misiniz bilmiyorum ki..
Ayrıca muhalefet olan herkese soruyorum yorumlara göre Bamba'yı asıp kesenler Gol makinemiz hakkında yaptıklarınız yorumları Avrupa kulüplerinin taraftarları görse ne derler? Bundan bir halt olmaz diyip asıp keserler mi? Yoksa bilinçli mi düşünürler?10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazen transfermarkt istatistiklerini baz almamak gerekiyor. Adamlar penaltıya maruz kalan oyuncuya asist yazıyorlar. Dün gece zaten uzun uzadıya Adrian'ın asistlerini tartıştık. Bence de yeni bir tartışmaya gerek yok...
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Kamil Zayette ismini de gördüm ya şu başlıkta, Allah'ını seven üstüme toprak atsın...
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHem faule mağruz kalan hem de penaltıyı atan aynı futbolcuysa?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
Yorum