Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi de transferde lig statüsüne mi takıldık ?

Yahu yapmayın etmeyin arkadaşlar.

Adam hepimiz için kapalı kutu, eyvallah. Ama izleyen var ise üzerinden konuşalım.

Azıcık mantıklı düşünelim, Avrupa futbolunda hiçbir zaman olamamış Polonyadan 5 milyona adam alırken bile bu kadar muhalefet olmadık.

Bamba denen arkadaş, kendi kıtasının Avrupa şampiyonasında final oynamış bir takımın stoperi.

Birde şu taraftar yorumlarını buraya taşımanıza acayip ayar oluyorum. Bunlar mı bizim kriter ?

Ben dün gibi hatırlıyorum, Jefferson'u Brezilyadan alıp geldiğimiz de Botofago kulübü taraftarları kulüp binasını basıp ortalığı yaygaraya vermişlerdi. Nasıl satarsınız diye, sonuç ortada, bizde gitsin diye yalvardık.

Tanıyorsak biliyorsak üzerinden konuşalım, bugün 1 yıl boyunca seyrettiğimiz Adrian için bile herkes farklı konuşabilirken, hiç seyretmediğimiz bir adamı sadece forum yorumlarından nasıl tercih edebiliriz ?
    #7 Óscar René Cardozo Marin
    #28 Abdul Majeed Waris
    #8 Mehmet Ekici
    #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdi de Burak mı 9 asist yapmış?
      Leistungsdaten aktuelle Saison von Burak Yılmaz (Karriereende) ➤ Einsätze ➤ Tore ➤ Vorlagen ➤ Karten ➤ Alle Wettbewerbe

Yorum

• Eden Hazard Chelseade.Biz niye almadik?
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Yarın birgün Messi Barça'dan ayrılsa, niye almadık bizim yönetimden bir halt olmaz! Şampiyonluk isterük Messi'yi bile alamıyolar! diye ortalığı karıştırırsınız yemin ediyorum o potansiyel var bazılarında.
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• Bambayı isteyenlerede ,istemeyenlerede hak veriyorum.İki tarafın da değindiği noktalar doğru.İstemeyenler defanstaki zaafiyetimiz büyük olduğu için ,tartışma götürmeyecek A kalite bir isim istiyorlar haklı olarak.İsteyenlerde Bambanın fildişinde oynaması,belli bir kaliteye sahip olması ,fiziksel üstünlüğü sebebiyle defanstaki zaafiyeti önemli ölçüde kapatacağını düşünüyorlar ki onlarda haklı.

Ama bende diyorum ki Servet ve Danny olacağına Bamba olsun en azından maliyetsiz ve lig için fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum.Ama Avrupa maçları şüpheli tabi.

Ha benim gönlümden geçen ne tek başına Bamba ne Sivok ne Dany.Ben Bamba-Costa şeklinde olmasını isterdim stoper hattımızın.Ki devre arasında anlaşabilseydik Costayla muhtemelen önümüzdeki sezon göbek böyle olacaktı.Fizik üstünlüğü olan tempolu bir stoper ve Avrupa tecrübesi olan ne yaptığını bilen üst düzey bir başka stoper birbirini çok iyi tamamlardı.İki oyuncununda top kullanma becerileri yüksek olduğu için bu tarz bir savunma hem defans hattını hem de orta sahayı dolayısıyla hücumuda çok olumlu yönde etkilerdi kanaatindeyim.

Yorum

• Vallah sıkıldım

Yorum

• Neyse ben yine bir asist tartışması başlatmayayım

Tamam 9 asist..
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bazen transfermarkt istatistiklerini baz almamak gerekiyor. Adamlar penaltıya maruz kalan oyuncuya asist yazıyorlar. Dün gece zaten uzun uzadıya Adrian'ın asistlerini tartıştık. Bence de yeni bir tartışmaya gerek yok...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Neyse ben yine bir asist tartışması başlatmayayım

Tamam 9 asist..
                    Herşeye muhalefetsiniz maşallahınız var.. Asistölçer misiniz bilmiyorum ki..

Ayrıca muhalefet olan herkese soruyorum yorumlara göre Bamba'yı asıp kesenler Gol makinemiz hakkında yaptıklarınız yorumları Avrupa kulüplerinin taraftarları görse ne derler? Bundan bir halt olmaz diyip asıp keserler mi? Yoksa bilinçli mi düşünürler?
                    #28 Abdul Majeed Waris
                    #8 Mehmet Ekici
                    #11 Kévin Constant

Yorum

• * Kamil Zayette ismini de gördüm ya şu başlıkta, Allah'ını seven üstüme toprak atsın...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bakın zafer biryol okan yılmaz gökhan ünal semih şentürk arif erdem makakula yıllarca gol kralı oldular bence burakta böyle bir gol kralıdır
                        bence Shota ve fatih tekke gibi iz bırakamaz ederi veriliyorsa satılmalıdır zaten iki yıla tekrar geri alırız oda hevesini almış olur bize faydası var şu anda ama kafası karışık olursa bela olur
                        sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Burak in asist sayısı 2

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herşeye muhalefetsiniz maşallahınız var.. Asistölçer misiniz bilmiyorum ki..

Ayrıca muhalefet olan herkese soruyorum yorumlara göre Bamba'yı asıp kesenler Gol makinemiz hakkında yaptıklarınız yorumları Avrupa kulüplerinin taraftarları görse ne derler? Bundan bir halt olmaz diyip asıp keserler mi? Yoksa bilinçli mi düşünürler?
                            Nabızölçerim ben,sizin nabız biraz hızlı seyrediyor sakin olmakta fayda var
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bazen transfermarkt istatistiklerini baz almamak gerekiyor. Adamlar penaltıya maruz kalan oyuncuya asist yazıyorlar. Dün gece zaten uzun uzadıya Adrian'ın asistlerini tartıştık. Bence de yeni bir tartışmaya gerek yok...
                              Hem faule mağruz kalan hem de penaltıyı atan aynı futbolcuysa?

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                * Kamil Zayette ismini de gördüm ya şu başlıkta, Allah'ını seven üstüme toprak atsın...
                                Antrenmanları hesaba katmasak ben de alınmasını isterim. En azından oyuncularımızı bir tehlikeden koruruz. Ama antrenmanlar işi bozuyor. Yine de hocaya baskı yapmak lazım alalım kenarda tek başına çalışsın...

İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hem faule mağruz kalan hem de penaltıyı atan aynı futbolcuysa?
                                Yok atana bakmıyor direkt penaltıya maruz kalan oyuncuya asist yazıyorlar...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yükleniyor...
                                X