Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• salih uçan:" beni transfer etmek isteyen birçok takım vardı, henüz 18 yaşındayım, gelişimimi tamamlamadım, bankasyada bir sene daha oynayıp güç kazanmak istiyorum bu sebeple feneri seçtim."
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ondan onceki seneye de bak bi?

Yorum

• Piotr,Cech,Ferhat var hala sol bek sıkıntısı çekiyoruz. Ne kadar isabetsiz transfer yaptığımızın kanıtı. Göndersinler iki tanesini. 4 tane sol bek çok lüks olur transfer yaparsak o bölgeye.
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O kimdir
          Sabah Gazetesi Trabzon Bölge Temsilcisi
          7

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Büttner transfer haberleri ne kadar dogrudur bilmiyorum ama eger alirsak "10" numara transfer olur. Ben sahsen Hollanda basininda böyle habere rastlamadim.
            Defansif yönü nasıl kademelere iyi giriyormu ofansa nasıl destek veriyormu

Yorum

• Ulaş Özdemir yazdığına göre doğrudur, bakalım ne olur?

Yorum

• Büttner Ziegler'e benziyor. Olmaz bence bu transfer.
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen seneyi ve Türkiye Kupası'nı saymıyorsun galiba.

Yanlış saymadıysam 17 maçta oynamış.
                  Més Que Un Club

Yorum

• Piotr, Celustka, Cech, Ferhat. Sol bek var bir sürü.
                    7

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşların önerdiği isimlerin hepside önemli isimler.Ancak takımı kurarken alt yapıdan bir tane isim bile anılmıyor.Aramızda alt yapıyı takip eden arkadaşlar mevcut.Eleştirmek için sormuyorum,acaba alt yapıdan takıma gelebilecek kimse yokmu?Takip eden arkadaşların bu konudaki fikirlerini merak ediyorum.
                      biraz daha sabir abi 2 senemiz daha var

sadi hoca 2-3 sene once cok iyi bi jenerasyon geliyo demisti

su anki taiimlarimiz iyi

ben ilk defa bu kadar umutluyum

Yorum

• Ulaş Özdemir@ulas_ugras
                        Nevzat Şakar: Ne Servet'le ne de Egemen'le ilgilenmiyoruz. Hele Egemen ile hiç! Trabzonspor'u icraya veren, bu kapıdan içeri giremez!

Yorum

• Nevzat Şakar: Ne Servet'le ne de Egemen'le ilgilenmiyoruz. Hele Egemen ile hiç! Trabzonspor'u icraya veren, bu kapıdan içeri giremez!

Ulaş Özdemir
                          7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Piotr, Celustka, Cech, Ferhat. Sol bek var bir sürü.
                            Piotr ve Cech'i kapiya koyarlar bu adami alirlarsa...

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Büttner transfer haberleri ne kadar dogrudur bilmiyorum ama eger alirsak "10" numara transfer olur. Ben sahsen Hollanda basininda böyle habere rastlamadim.
                              ABİCİM bu eleman hakkında detaylı bilgiye sahipmisin acaba

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Piotr, Celustka, Cech, Ferhat. Sol bek var bir sürü.
                                Hepsini toplasan bir Buttner etmez

Hollandali arkadastanda onayi aldim alalim Buttner'i...
                                1

Yorum

Çalışıyor...
                                X