salih uçan:" beni transfer etmek isteyen birçok takım vardı, henüz 18 yaşındayım, gelişimimi tamamlamadım, bankasyada bir sene daha oynayıp güç kazanmak istiyorum bu sebeple feneri seçtim."
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok şans verdi ?
3 maç
Yorum
-
Piotr,Cech,Ferhat var hala sol bek sıkıntısı çekiyoruz. Ne kadar isabetsiz transfer yaptığımızın kanıtı. Göndersinler iki tanesini. 4 tane sol bek çok lüks olur transfer yaparsak o bölgeye.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kimdir7
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüttner transfer haberleri ne kadar dogrudur bilmiyorum ama eger alirsak "10" numara transfer olur. Ben sahsen Hollanda basininda böyle habere rastlamadim.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok şans verdi ?
3 maç
Yanlış saymadıysam 17 maçta oynamış.Més Que Un Club
Yorum
-
İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşların önerdiği isimlerin hepside önemli isimler.Ancak takımı kurarken alt yapıdan bir tane isim bile anılmıyor.Aramızda alt yapıyı takip eden arkadaşlar mevcut.Eleştirmek için sormuyorum,acaba alt yapıdan takıma gelebilecek kimse yokmu?Takip eden arkadaşların bu konudaki fikirlerini merak ediyorum.
sadi hoca 2-3 sene once cok iyi bi jenerasyon geliyo demisti
su anki taiimlarimiz iyi
ben ilk defa bu kadar umutluyum
Yorum
-
Ulaş Özdemir @ulas_ugras
Nevzat Şakar: Ne Servet'le ne de Egemen'le ilgilenmiyoruz. Hele Egemen ile hiç! Trabzonspor'u icraya veren, bu kapıdan içeri giremez!
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePiotr, Celustka, Cech, Ferhat. Sol bek var bir sürü.
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüttner transfer haberleri ne kadar dogrudur bilmiyorum ama eger alirsak "10" numara transfer olur. Ben sahsen Hollanda basininda böyle habere rastlamadim.
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePiotr, Celustka, Cech, Ferhat. Sol bek var bir sürü.
Hollandali arkadastanda onayi aldim alalim Buttner'i...1
Yorum
Yorum