İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray Bulak ve Ersun Yanal'ın o şekilde ayrılmasının sebebi , transfer bütçelerinden doğan anlaşmazlıktı . CavCav kendince haklı olarak , 2 liraya alınacak futbolcuya neden 5 lira bütçe ayarlıyayım mantığında . Bu doğru bir mantıktır , kalan 17 takımda aynı mali disipline sahip olsaydı , Türk futbolunun belki ülke ekonomisine faydası olurdu .çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler henrique nin sözleşmesinde %50 satış tutarını bir önceki takımın alacağı var 3 e satılsa bile kasamıza 1,5 girecek
Yorum
-
İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHelal olsun sözleşmeyi yapana ne güzel kazıklamış bizi.Takdir ettim.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCorinthians 7 Milyonluk Bir Teklif Yapıcakmıs Kendisine..
*
Hector Cuper Orduspor yönetimine transfer listesini vermiş, 3 yabancı ile görüşüyorlarmış açıkcası aldıracağı yabancı oyuncuları çok merak ediyorum.En son kürşat61 tarafından düzenlendi; 12.04.2012, 16:02.
Yorum
-
Yedeklerle Birlikte...
Fena Olmadı Sanki ?En son Emirhan Yazıcı tarafından düzenlendi; 12.04.2012, 16:07.Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 milyon €'ya almışlar zaten 2011 Mayıs ayında daha neyin teklifini yapacaklar.
*
Hector Cuper Orduspor yönetimine transfer listesini vermiş, 3 yabancı ile görüşüyorlarmış açıkcası aldıracağı yabancı oyuncuları çok merak ediyorum.6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&B
Yorum
-
İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 milyon €'ya almışlar zaten 2011 Mayıs ayında daha neyin teklifini yapacaklar.
*
Hector Cuper Orduspor yönetimine transfer listesini vermiş, 3 yabancı ile görüşüyorlarmış açıkcası aldıracağı yabancı oyuncuları çok merak ediyorum.Twitter : @EY61_
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekrar yaziyorum
Dario srna 82 dogumlu haziranda bosta
Zokora ayarinda transfer isteyenler icin
Srna ozan bu tipte bir oyuncu kesinlikle lazim bize
Hamit alabsek müthis olur ama bize sira gelene kadar bir sürü baska takim vardirTwitter : @EY61_
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekarsi taraf brezilya mafyasi.öyle birsey varsa biz henrique´nin 50% transfer hakklarina bu kadar para dökmüsüz.Adrian ve henrique transferinde bizim taraftan kim varsa hesap vermeli ve Trabzonsporun zararini kendi cebinden ödemeli.
Çok büyük kazık yemişiz.İnsan düşünmeden edemiyor 10 milyona neler neler alınırdı diye.
Bu sezon şu anki puan durumumuzun baş müsebbibi bu iki oyuncunun elimizde patlamasıdır.10 milyon verdik ne Jajanın ne Umutun yerini dolduramadık.
Bu oyunculara dökülen paraların hesabı verilmeli sizinde dediğiniz gibi.
Yorum
-
İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Yasininin sözleşmesi bitiyor zaten.Bilemiyorum belki takas olarak olursa faydalı olur.
Ama ben yinede Henriqueden hemen umut kesilmesi taraftarı değilim.Kiralanmalı diyorum en azından zararımızı çıkaracak bir teklif gelene kadar.
Gençler yazarken , Soner olur Yasin olur derdinde değilim , Fuat Çapa'nın işine yarayabilecek bir futbolcu bana göre . Yani bir takas değeri olabilir .
Daha kulübümüzün transfer stratejisi bile ortada yokken burada o olsun bu olsun demek istemiyorum ancak eğer ligin "en" lerine alaka göstereceksek , ortasahada tercih Okay , forvette ise Muhammet olmalı .
Tabi , kulüp genç oyunculardan ziyade tecrübeli futbolcular üzerinde de durabilir ki , şöyle bir düşündüğümüzde öyle olması daha mantıklı . Kadro derinliğini kullanamayan bir takımız .
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Ali'yi dün akşam bir kez daha izledim. Bu uşağı almamız lazım.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 12.04.2012, 16:47.
Yorum
Yorum