Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Henrike 2 milyon euro satıcağını yazdı bugun Ulaş Özdemir twitter sizce nasıl olur

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne mükemeli kardeş

harcadığı pozisyonları görmedinmi

3 olumlu harekete 10 olumsuz hareket

defanstan top çıkarırken kaptırmalar, ortasahada çalım atarken top kaptırma,bomboş pozisyonda artislik yaparken (ayağğının dışıyla) bomboş adama atamama vs vs vs

kesinlikle alınmamalı

bu maça göre konuşuyorum
      o bahsettiğin eksiklikleri çık haaa o zaman adı ambrabat değil messi oluyor

Yorum

• İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Henrike 2 milyon euro satıcağını yazdı bugun Ulaş Özdemir twitter sizce nasıl olur
        Hoş olur...

Yorum

• İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Henrike 2 milyon euro satıcağını yazdı bugun Ulaş Özdemir twitter sizce nasıl olur
          4,5 milyona alinmisti herhalde

diger 2,5 milyonuda yöneticiler kendi kasasindan ödesin
          Forvete: Tencere Hill
          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o bahsettiğin eksiklikleri çık haaa o zaman adı ambrabat değil messi oluyor
            dünkü maça göre kesinlikle alınmamalı

hiç beğenmedim

o alınacağına torisi alınsın

troisi alınsın demiyorum. ambarat tan daha iyi bence

Yorum

• Henrique ile Alexandre Meschini takas edelim
              İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Adrian+Henrique+Alanzinho'nun bu sezon ki veriminden daha fazlasını tek başına Alex Meschini'den alabiliriz.
                İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Henrique ile Alexandre Meschini takas edelim
                  Corinthians 7 Milyonluk Bir Teklif Yapıcakmıs Kendisine..
                  Twitter : @EY61_
                  Youtube : EY61

Yorum

• Burada 2012 yaz aylarında ingiltere'de kulüpleriyle olan sözleşmeleri biten oyuncuların listesi mevcut, seç beğen al.. http://www.bosmanlist.com/bosman-sum...league-4076623
                    1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                    Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Kime satılacak 2 milyona Henrique,iyi para ben olsam hiç beklemezdim,ama patlama yapabilir.

Yorum

• Bu da 2012 yazında italyan kulüpleriyle sözleşmeleri bitecek oyuncular listesi, seç, beğen, al http://www.bosmanlist.com/bosman-sum...erie-a-4268587
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Bu listeler hazırlandıktan sonra sayıları az olsa da bazı oyuncular kulüpleriyle sözleşme yenilediler, güncellenmemiş listelerdir, kulüp bir zahmet bu listelerin üzerinde dursun, stoper adaylarım : Davide Astori, Michele Canini, ortasahaya kanat : junior hoillet ortasaha orta : francesco vailani, darron gibson, sağ bek : dusan basta , forvet : hugo rodallega

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burada 2012 yaz aylarında ingiltere'de kulüpleriyle olan sözleşmeleri biten oyuncuların listesi mevcut, seç beğen al.. http://www.bosmanlist.com/bosman-sum...league-4076623
                            Rodellega (santrafor)
                            Diame (ön libero)
                            Somen Tchoyi (sağ kanat)
                            Whitbread (stoper)

Yorum

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rodellega (santrafor)
                              Diame (ön libero)
                              Somen Tchoyi (sağ kanat)
                              Whitbread (stoper)
                              Diame Tchoyi Çok İyi Oyuncular Ama Alamayız Gibime Geliyor
                              Twitter : @EY61_
                              Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Diame Tchoyi Çok İyi Oyuncular Ama Alamayız Gibime Geliyor
                                yıllık 2'şer milyon avro + bir kereye mahsus 1'er imza parası verelim bakalım geliyor mu gelmiyor mu?

Yorum

Çalışıyor...
                                X