Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Henrique satılsında adama 4.5 milyon euro verildi.2 milyona sattık mı geri kalan zararı ne yapacağız ?

Ben kiralanması taraftarıyım.Ha 3 3,5 verirlerse düşünülebilir.

Adrianı satmak gibi bir düşünceleri yok mu acaba?
    beyler henrique nin sözleşmesinde %50 satış tutarını bir önceki takımın alacağı var 3 e satılsa bile kasamıza 1,5 girecek

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Giray Bulak ve Ersun Yanal'ın o şekilde ayrılmasının sebebi , transfer bütçelerinden doğan anlaşmazlıktı . CavCav kendince haklı olarak , 2 liraya alınacak futbolcuya neden 5 lira bütçe ayarlıyayım mantığında . Bu doğru bir mantıktır , kalan 17 takımda aynı mali disipline sahip olsaydı , Türk futbolunun belki ülke ekonomisine faydası olurdu .
      Sonunda cavcavin borusu ötüyor.soner vs oyuncusunu biz henrique + para vermesek vermez.capa diretirse cavcav onu kovar yerine baskasini alir.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        beyler henrique nin sözleşmesinde %50 satış tutarını bir önceki takımın alacağı var 3 e satılsa bile kasamıza 1,5 girecek
        Helal olsun sözleşmeyi yapana ne güzel kazıklamış bizi.Takdir ettim.

Yorum

Helal olsun sözleşmeyi yapana ne güzel kazıklamış bizi.Takdir ettim.
          karsi taraf brezilya mafyasi.öyle birsey varsa biz henrique´nin 50% transfer hakklarina bu kadar para dökmüsüz.Adrian ve henrique transferinde bizim taraftan kim varsa hesap vermeli ve Trabzonsporun zararini kendi cebinden ödemeli.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Corinthians 7 Milyonluk Bir Teklif Yapıcakmıs Kendisine..
            5 milyon €'ya almışlar zaten 2011 Mayıs ayında daha neyin teklifini yapacaklar.

*

Hector Cuper Orduspor yönetimine transfer listesini vermiş, 3 yabancı ile görüşüyorlarmış açıkcası aldıracağı yabancı oyuncuları çok merak ediyorum.
            En son kürşat61 tarafından düzenlendi; 12.04.2012, 16:02.

Yorum

• Yedeklerle Birlikte...

Fena Olmadı Sanki ?
              En son Emirhan Yazıcı tarafından düzenlendi; 12.04.2012, 16:07.
              Twitter : @EY61_
              Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

*

Hector Cuper Orduspor yönetimine transfer listesini vermiş, 3 yabancı ile görüşüyorlarmış açıkcası aldıracağı yabancı oyuncuları çok merak ediyorum.
                Çanakkale geçilmez bir savunma sistemi kuracaktır. Oyunu bozan çirkinleştiren bir takım yapıcaktır.
                6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

*

Evet Almıslar Yanlıs Habere Bakmısım

Yorum

• André Moritz nasil olur serbest oyuncu

Yorum

• Tekrar yaziyorum
                      Dario srna 82 dogumlu haziranda bosta
                      Zokora ayarinda transfer isteyenler icin

Srna ozan bu tipte bir oyuncu kesinlikle lazim bize
                      Hamit alabsek müthis olur ama bize sira gelene kadar bir sürü baska takim vardir
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tekrar yaziyorum
                        Dario srna 82 dogumlu haziranda bosta
                        Zokora ayarinda transfer isteyenler icin

Srna ozan bu tipte bir oyuncu kesinlikle lazim bize
                        Hamit alabsek müthis olur ama bize sira gelene kadar bir sürü baska takim vardir
                        SRNA Harika olur bizim açımızdan

Yorum

• Hasan Ali'yi dün akşam bir kez daha izledim. Bu uşağı almamız lazım.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            karsi taraf brezilya mafyasi.öyle birsey varsa biz henrique´nin 50% transfer hakklarina bu kadar para dökmüsüz.Adrian ve henrique transferinde bizim taraftan kim varsa hesap vermeli ve Trabzonsporun zararini kendi cebinden ödemeli.
                            10 milyon euroya Henrique ve Adrian.Bide doğruysa Henriquenin sadece yarı hakları bizde.

Çok büyük kazık yemişiz.İnsan düşünmeden edemiyor 10 milyona neler neler alınırdı diye.

Bu sezon şu anki puan durumumuzun baş müsebbibi bu iki oyuncunun elimizde patlamasıdır.10 milyon verdik ne Jajanın ne Umutun yerini dolduramadık.

Bu oyunculara dökülen paraların hesabı verilmeli sizinde dediğiniz gibi.

Yorum

• Henrique ile Adrian için bir sene daha beklemek lazım. Hemen karar vermek yanlışa sürükleyebilir bizi. O kadar para verdik.

Yorum

Abi Yasininin sözleşmesi bitiyor zaten.Bilemiyorum belki takas olarak olursa faydalı olur.

Ama ben yinede Henriqueden hemen umut kesilmesi taraftarı değilim.Kiralanmalı diyorum en azından zararımızı çıkaracak bir teklif gelene kadar.
                                Mevcut sözleşmeye göre en akıllıca olanı Henri'nin eğer gidecekse takas karşılığı gitmesi . Diğer durumda , futbolcuyu serbest bırakmak ile satmak arasında fark yok .

Gençler yazarken , Soner olur Yasin olur derdinde değilim , Fuat Çapa'nın işine yarayabilecek bir futbolcu bana göre . Yani bir takas değeri olabilir .

Daha kulübümüzün transfer stratejisi bile ortada yokken burada o olsun bu olsun demek istemiyorum ancak eğer ligin "en" lerine alaka göstereceksek , ortasahada tercih Okay , forvette ise Muhammet olmalı .

Tabi , kulüp genç oyunculardan ziyade tecrübeli futbolcular üzerinde de durabilir ki , şöyle bir düşündüğümüzde öyle olması daha mantıklı . Kadro derinliğini kullanamayan bir takımız .
                                İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hasan Ali'yi dün akşam bir kez daha izledim. Bu uşağı almamız lazım.
                                Dün gayet iyi oynadı . Ama samimi söylüyorum henüz bir Cech değil . İki futbolcu arasında bariz fark yokken , Cech'i göndermekten çok , Sefa'yı nasıl kazanabiliriz düşüncesine sahip olmamız gerek . Elimizde , Hasan'dan belki daha iyi yerlere gelebilecek bir oyuncu var. Milli takım hocalarının güveni ona işaret ediyor .
                                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 12.04.2012, 16:47.

Yorum

Çalışıyor...
                                X