Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Adamn Akıbeti Nedir Almanyada ki Renkdaşlar ?

Boris Vukcevic ist ein ehemaliger Fußballspieler aus Almanya. Vukcevic spielte zuletzt bei TSG 1899 Hoffenheim (TSG). Er spielte auf der Position Sağ Kanat.
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Adamn Akıbeti Nedir Almanyada ki Renkdaşlar ?

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/b...ler_58163.html
      hoffenheimda kalir.eskisi gibi para akmiyor orada genc yetenekler ile yola devam edecekler.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Daha önce bir kaç oyuncudan bahsetmiştim Sırbistanlı olarak,oranın suyundan mıdır nedir bilmiyorum ama çok güçlü defans oyuncuları mevcut.Defans alınacaksa oradan seçilse hem disiplinli olur hem sağlam fizikli olur.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hoffenheimda kalir.eskisi gibi para akmiyor orada genc yetenekler ile yola devam edecekler.
          Hoffenheim Basarılı Bir Takım ,Genc Oyuncularla Neler Yapılabilicegini Dortmund Gösterdi Zaten

Yorum

• geçen transfer dönemindede yazıyordum yine yazayım

nasıl olsa olmucak şimdi fm kurup kendim alcam bu oyuncuları

hamit,alper,soner,ömer toprak,tunay,muhammet,serdar aziz,ozan,srna,drogba,rakitiç ve iki kanatta da oynayabilen bir yabancı
            En son serkanholep tarafından düzenlendi; 12.04.2012, 19:27.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              geçen transfer dönemindede yazıyordum yine yazayım

nasıl olsa olmucak şimdi fm kurup kendim alcam bu oyuncuları

hamit,alper,soner,ömer toprak,tunay,muhammet,serdar aziz,ozan,srna,drogba,rakitiç ve iki kanatta da oynayabilen bir yabancı
              Drogbaya Yıllık Ucreti Fazla Veren ALIR Büyük İhtimal Cinli Bir Takım...

Tunay,Alper,Srna,Ozan,Forvet,Serdar

6 İsim arasından 4 Ü Alınsa Yeter Bana

Yorum

• Belediye'den Visca kaçırılmamalı..

Yorum

• Bursadan sezon sonu sıcak gelişmeler olacak
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bursadan sezon sonu sıcak gelişmeler olacak
                    ozan veya serdar haric kimseyle ilgilenmesinler bi zahmet

bunlar gidip batalla ve turgayi alir
                    Forvete: Tencere Hill
                    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• erman kılıç ve alper potuk maceraya gerek yok.gs ye de kapak olur.
                      haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• * Sivas'ta Kadir Bekmezci ön liberoya iyi bir alternatif olur...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          * Sivas'ta Kadir Bekmezci ön liberoya iyi bir alternatif olur...
                          Baris özbek i ne diye kadroda tutuyoruz o zaman?

Bize alternatif degil as topcular lazim...
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            * Sivas'ta Kadir Bekmezci ön liberoya iyi bir alternatif olur...
                            Ismi aklima gelmiyor ama ayni bölgede ayni takimda firtinalar estiren elemani zorla yolladik...

Kadir Bekmezci mucadeleci filan ama topla daha fazla hasir nesir biri lazim o bolgeye...

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ismi aklima gelmiyor ama ayni bölgede ayni takimda firtinalar estiren elemani zorla yolladik...

Kadir Bekmezci mucadeleci filan ama topla daha fazla hasir nesir biri lazim o bolgeye...
                              * Aykut'tan çokça katıkı sağlar anlamında düşündüm ben...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Kadir bekmezci orta saha için iyi bir alternatif olur
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Çalışıyor...
                                X