Bu Adamn Akıbeti Nedir Almanyada ki Renkdaşlar ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Adamn Akıbeti Nedir Almanyada ki Renkdaşlar ?
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/b...ler_58163.htmlçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoffenheimda kalir.eskisi gibi para akmiyor orada genc yetenekler ile yola devam edecekler.Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
geçen transfer dönemindede yazıyordum yine yazayım
nasıl olsa olmucak şimdi fm kurup kendim alcam bu oyuncuları
hamit,alper,soner,ömer toprak,tunay,muhammet,serdar aziz,ozan,srna,drogba,rakitiç ve iki kanatta da oynayabilen bir yabancıEn son serkanholep tarafından düzenlendi; 12.04.2012, 19:27.
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen transfer dönemindede yazıyordum yine yazayım
nasıl olsa olmucak şimdi fm kurup kendim alcam bu oyuncuları
hamit,alper,soner,ömer toprak,tunay,muhammet,serdar aziz,ozan,srna,drogba,rakitiç ve iki kanatta da oynayabilen bir yabancı
Tunay,Alper,Srna,Ozan,Forvet,Serdar
6 İsim arasından 4 Ü Alınsa Yeter BanaTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursadan sezon sonu sıcak gelişmeler olacak
bunlar gidip batalla ve turgayi alirForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
* Sivas'ta Kadir Bekmezci ön liberoya iyi bir alternatif olur...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Sivas'ta Kadir Bekmezci ön liberoya iyi bir alternatif olur...
Bize alternatif degil as topcular lazim..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Sivas'ta Kadir Bekmezci ön liberoya iyi bir alternatif olur...
Kadir Bekmezci mucadeleci filan ama topla daha fazla hasir nesir biri lazim o bolgeye...
Yorum
-
İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIsmi aklima gelmiyor ama ayni bölgede ayni takimda firtinalar estiren elemani zorla yolladik...
Kadir Bekmezci mucadeleci filan ama topla daha fazla hasir nesir biri lazim o bolgeye...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum