Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor, Dany ve Cenk Tosun'a karşılık Gaziantepspor'a Vittek+Sapara ve 4 Milyon € önerdi.

kaynak pislig tvymiş
    " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Dany-Bamba ikilisi olursa Giray da yolcu diyebilirmiyiz?
      Özkan SÜMER

Yorum

• Haftada 20 maç izleyen arkadaş nerede ?
        Afgan liginden futbolcu soracağım ,
        o kadar youtube da arattım bulamadım videosunu , eşgalini vereyim : alt sıra - en sağdaki .

Bercelona takip ediyormuş kendisini . Ya da o barcelonayı takip ediyor , orasını tam bilmiyorum .

Yorum

• Öncelik yurtiçinden yapılacak transferlere veren Trabzonspor'un Gaziantepspor'da forma giyen Dany ve Cenk Tosun'un gündeme alındığı belirtildi.

Trabzonspor yönetiminin her iki futbolcu için de Gaziantepspor kulübüyle pazarlık halinde olduğu ,Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ı ziyaretinde transfer konusunun gündeme geldiği ve Şakar'ın, Dany ile Cenk Tosun konusunda yardım istediği öğrenildi.

Gaziantepspor'un Dany için takas yöntemine sıcak bakmadığı ve Kamerunlu savunma oyuncusu için 4 milyon euro talep ettiği, Cenk Tosun için ise Vittek ile Sapara takasına olumlu baktığı ifade edildi.

Trabzonspor'un, Gaziantepsporlu Orhan Gülle ve Muhammet için de nabız yokladığı, uygun şartlar oluşması halinde bu transferlerin de gerçekleştirilmesinin planladığı ifade edildi.

Öte yandan Trabzonspor'un stoper transferinde Zokora'nın da 'çok iyi bir transfer olur' referansı nedeniyle transferini düşündüğü Leicester City'in Fildişili oyuncusu Sol Bamba'nın transferini de büyük ölçüde bitirdiği öğrenildi.

Bordo- Mavililerin, 1 milyon euro'ya İngiliz ekibi ile anlaştığı, Sol Bamba'nın imzaya hazır olduğu belirtildi. Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Toulouselu Aymen Abdennour'dan ise yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtiği ifade edildi.

LİGTV

**

TRT AVAZ'ın haberi doğru olabilir .

Yorum

• Egemen sözleşmesini fesh bekleyip , istediği parayı verip almak lazım .
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Birisi yönetimi silkeleyip kendine getirmeli.

Sezon başından ümit verip sezon sonunda 2 transfer zorla yapan yönetim kalp krizinden götürecek beni. İsrail gibi mübarek la nokta atışı yapeyorlar. Nevzat Paşgaaan gorgutmaa bizi ''gadromuz yeterlii'' dediğin halini seviyorum ben senin.

Neyse tü-tü-tü-tü maşaallah maşaallah.
              Entropi İyidir.

Yorum

• Trt geçen senede Nduka ve Adem Büyük Trabzonspor'da yazmıştı ben güvenmiyorum ama göül istiyor o ayrı birşey doğru olmasını
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Sapara da garibim bi Antep'e gidiyor bir Eskişehir'e
                  teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Giray varken Danny ancak yedek olur. Giray'ı neden bu kadar gözden çıkardığınızı anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor, Dany ve Cenk Tosun'a karşılık Gaziantepspor'a Vittek+Sapara ve 4 Milyon € önerdi.

kaynak pislig tvymiş
                      O ne yahu, bu kadar enayice bir takas yapacagimiza inanmak istemiyorum...

Yorum

Trabzonspor, Dany ve Cenk Tosun'a karşılık Gaziantepspor'a Vittek+Sapara ve 4 Milyon € önerdi.

kaynak pislig tvymiş
                        az önce dinledim haberlerinde..

Danny'de para istiyorlarmış..Takasa sıcak bakmıyorlarmış..Fiyat söylenmedi ama..

Cenk'te ise Sapara+Vittek'e sıcak bakıyorlarmış..Para yok..

Bunları söylediler saat başında..

Yorum

• Muhammet, gerisi yalan. Cenk falan hikaye.. Şu adamı alalım başka bişey istemiyorum
                          FIRTINA

Yorum

• baris ozbek super formda olsa ne yazar bu oyuncunun çapi belli allah askina bunu kim izleyip aldi hangi maçini beyendi inanamiyorum
                            Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

kaynak pislig tvymiş
                              Yuhh. Üstüne birde Burak verelim istiyorlarsa
                              33# DRAGO GABRIC
                              61# IBRAHIMA YATTARA #11
                              13# Steve Nash
                              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

kaynak pislig tvymiş

Çok pahalıya mal oluyor..

Vittek+Sapara+ 1.5 Milyon Euro verirdim en fazla..

Yorum

Çalışıyor...
                                X