Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilkergazi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umut gelir veya gelmez ama 5 sezon da yaptığı istatistik 193 maç (173 ilk onbir) 85 gol. Umut da şöyle bir açıklama yapabilir sonuçta adama cevap hakkı doğdu. Sizde eleştirmekte çok yetersizsiniz. Nedir Umut nefretiniz anlamıyorum. Bu adam 5 sene bu takıma hakkıyla hizmet etti. Biraz saygı duyun, biraz
    umut nefreti mi ? nefret ettiğimi nerden çıkardınız . umut bu takım için yetersiz demek nefret mi ?

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      imzam aslında bir dalga konusu , ama bilmiyorsanız istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz. tavrımıda merak ettim. umutu istemedik diye mi
      yook, bir futbolcuyu istemeyebilirsin ancak üslup biraz ağır yorumlara dayalı olmamalı. umut'a gelince; yokluğunu ben şahsen aradım. bekir irtegün denen adam topla kafasına göre ileri doğru koşarken aradım. o stoperler biraz zor koşardı ileri doğru umut oralarda olsa.
      istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence Volkan seneye çok faydalı olacak

En azından 1 sezon daha şans verilmeli ; oynarsa çok iyi oyuncu çok da faydalı olur

Kaldı ki ; az maç dahi olsa bu sene bazı maçlarda iyi idi

Yahu arkadaşlar ; oyuncuları da hemen kesip biçip kovmayın
        Doğru düzgün maç oynamadan 2-3 haftada bir sakatlanıyor olmasını neye bağlayabiliriz
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @coolank
          Hocam Formica; Bursaspor'da ki batalla'nın biraz daha üst versiyonu diyebiliriz ... lakin saha içerisinde öyle oyunu ve takımı umursamaz görünür faydalı olur mu şüpheli zira bizim taraftar bu tip oyunculara karşı fazla müsamaha göstermiyor malum ...
          Çok tşk ederim ; bu arada gene muhalefet etmiş olmak istemem ama Volkan

konusunda da sana katılmıyorum

1 sezon daha dayan , bunu da sonra konuşalım

Alper 1 , Volkan 2 oldu

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            umut nefreti mi ? nefret ettiğimi nerden çıkardınız . umut bu takım için yetersiz demek nefret mi ?
            adama sovmedigin kaldı bi be, yetersiz demiş mis.

Yorum

• Hakan Calhanoglunu transfer etmemis miydik? Wolfsburg,Freiburg cocukla ilgileniyormus?
              Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• volkanın iyi bir tatil geçirip takıma ve şehre adapte olması, hocayla frekanslarını tutturması lazım.. ama kesinlikle ve kesinlikle bu takımda kalması lazım.. volkanın sorunu bence takımda arkadaşlık kuramamasıdır..

Yorum

• Umut çok gol kaçırmışmış, şampiyon olamamızın en büyük nedeniymişmiş...

Ulan onun kadar istikrarlı yerli golcü var mıydı? -ki Umut golcü olarak oynatılacak biri bile değilken. Nankörsünüz nankör!

Yorum

Doğru düzgün maç oynamadan 2-3 haftada bir sakatlanıyor olmasını neye bağlayabiliriz
                    nedense şenol hocanın onu oyundan çıkarttıktan sonra, direk soyunma odasına gitmesiyle sezonu kapattı.
                    En son Necmi6161 tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 01:25.

Yorum

En azından 1 sezon daha şans verilmeli ; oynarsa çok iyi oyuncu çok da faydalı olur

Katiliyorum. Volkan bence mevcut kadromuzun en tehlikeli (olumlu manada ) futbolcusu. Yeter ki su hirsini dogru kullanmayi ve yonetmeyi ogrensin...

Yorum

Batuma gitmemesi lazım ))))

Yorum

Çok tşk ederim ; bu arada gene muhalefet etmiş olmak istemem ama Volkan

konusunda da sana katılmıyorum

1 sezon daha dayan , bunu da sonra konuşalım

Alper 1 , Volkan 2 oldu
                          Estağfurullah
                          Alper konusunda o paraları etmeyeceğini düşünüyorum yoksa elbet kalibreli bir oyuncu...
                          Volkan konusunda 1 değil 2 sene de verebilirim hiç sorun değil
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Umut bu takımın gelmiş geçmiş en istikrarlı 3-4 futbolcusu arasında .
                            Aldığı paranın hakkını vermiş , giderkende klüpten maaş olarak ne aldıysa , bonservis olarak klübün kasasına geri koymuş .

Burada iş terbiyesizliğe vardırılıyor , yapmayın .
                            Şu çok gol kaçırırdı , hocanının torpillisiydi gibi tırı vırıların cevabı çarşaf çarşaf Umut Bulut başlığında . Bu gereksiz polemikleri özleyen gitsin oradan okumaya başlasın .

Fol yok yumurta yok , şurada sadece bir fikiri alevlendirerek Umut'ı sakız diye ağzınıza almayın , boğazınızda kalır .

Bazı kişiler sadece sevmedikleri için böyle davranıyor yorum yapıyor boşverin..
                            Umut Bulut candır adamdır hırstır! Aldığı paranın hakkını fazlasıyla verendir. Dün bir Umut Bulut videosu izledim spiker şöyle diyor; Hakan Şükür'den sonra Türkiye'de rakip defansı bukadar yoran pres yapan kişi Umut'tur diye.
                            At gözlükleri çıkarılmayınca her zaman YETERSİZ olur bu adam
                            #7 Óscar René Cardozo Marin
                            #28 Abdul Majeed Waris
                            #8 Mehmet Ekici
                            #11 Kévin Constant

Yorum

• Volkan bir kiz uğruna kendi kendini bitirdi. Asık adam saygı duymak lazım.
                              https://twitter.com/akfgr

Yorum

Katılıyorum. Kamp görsün bi ayrıca evleniyormuş yazın bu da artı bir etken.

Volkan'ın seneye çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Kaldı ki bu yıl bazı maçlar kötü olsa da hırs bakımından en iyi oyuncularımızdandı bence..

Yorum

Çalışıyor...
                                X