İlk olarak ilkergazi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleimzam aslında bir dalga konusu , ama bilmiyorsanız istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz. tavrımıda merak ettim. umutu istemedik diye miistanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Volkan seneye çok faydalı olacak
En azından 1 sezon daha şans verilmeli ; oynarsa çok iyi oyuncu çok da faydalı olur
Kaldı ki ; az maç dahi olsa bu sene bazı maçlarda iyi idi
Yahu arkadaşlar ; oyuncuları da hemen kesip biçip kovmayınbazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@coolank
Hocam Formica; Bursaspor'da ki batalla'nın biraz daha üst versiyonu diyebiliriz ... lakin saha içerisinde öyle oyunu ve takımı umursamaz görünür faydalı olur mu şüpheli zira bizim taraftar bu tip oyunculara karşı fazla müsamaha göstermiyor malum ...
konusunda da sana katılmıyorum
1 sezon daha dayan , bunu da sonra konuşalım
Alper 1 , Volkan 2 oldu
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut nefreti mi ? nefret ettiğimi nerden çıkardınız . umut bu takım için yetersiz demek nefret mi ?
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru düzgün maç oynamadan 2-3 haftada bir sakatlanıyor olmasını neye bağlayabilirizEn son Necmi6161 tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 01:25.
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Volkan seneye çok faydalı olacak
En azından 1 sezon daha şans verilmeli ; oynarsa çok iyi oyuncu çok da faydalı olur
Yahu arkadaşlar ; oyuncuları da hemen kesip biçip kovmayın) futbolcusu. Yeter ki su hirsini dogru kullanmayi ve yonetmeyi ogrensin...
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru düzgün maç oynamadan 2-3 haftada bir sakatlanıyor olmasını neye bağlayabiliriz))))
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok tşk ederim ; bu arada gene muhalefet etmiş olmak istemem ama Volkan
konusunda da sana katılmıyorum
1 sezon daha dayan , bunu da sonra konuşalım
Alper 1 , Volkan 2 oldu
Alper konusunda o paraları etmeyeceğini düşünüyorum yoksa elbet kalibreli bir oyuncu...
Volkan konusunda 1 değil 2 sene de verebilirim hiç sorun değilbazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut bu takımın gelmiş geçmiş en istikrarlı 3-4 futbolcusu arasında .
Aldığı paranın hakkını vermiş , giderkende klüpten maaş olarak ne aldıysa , bonservis olarak klübün kasasına geri koymuş .
Burada iş terbiyesizliğe vardırılıyor , yapmayın .
Şu çok gol kaçırırdı , hocanının torpillisiydi gibi tırı vırıların cevabı çarşaf çarşaf Umut Bulut başlığında . Bu gereksiz polemikleri özleyen gitsin oradan okumaya başlasın .
Fol yok yumurta yok , şurada sadece bir fikiri alevlendirerek Umut'ı sakız diye ağzınıza almayın , boğazınızda kalır .
Umut Bulut candır adamdır hırstır! Aldığı paranın hakkını fazlasıyla verendir. Dün bir Umut Bulut videosu izledim spiker şöyle diyor; Hakan Şükür'den sonra Türkiye'de rakip defansı bukadar yoran pres yapan kişi Umut'tur diye.
At gözlükleri çıkarılmayınca her zaman YETERSİZ olur bu adam#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
Volkan bir kiz uğruna kendi kendini bitirdi. Asık adam saygı duymak lazım.
Yorum
-
Yahu arkadaşlar ; oyuncuları da hemen kesip biçip kovmayın
Volkan'ın seneye çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Kaldı ki bu yıl bazı maçlar kötü olsa da hırs bakımından en iyi oyuncularımızdandı bence..
Yorum
Yorum