Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karabük Championshipte oynayan Lualuayi Karabüke getirmis.Eskiden iyidi.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bomba olsa olsa Aymen ya da Assaiti olur eğer bamba'ysa bomba diye açıklamasınlar yani adamı çok tanımıyorum haksızlıkta etmeyeyim ama videolarından izlediğim servet tarzı ya fizikli ama ağır bir adam

Bambayla uğraşacağına al Sivok'u koy yanına da Danny'i al sana süper ikili işte alternatifleride Giray-Kemal olsun

İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      transfer faresının bomba dedıgı acaba bamba mı?bızım cok sevınecegımız transfer dıyor aksam acıklıyacaklarmıs....
      Saygilarimla,

Yorum

• bu takıma yapılacak en akıllı oyuncu hamlesi alperdir.zokora ve colmanın bu sene yıprandığı maçlardan sonraki kötü oyunları herkes gördü.o bölgeye sağlam bir türk lazım o da alperdir...alırlarsa helal olsun...
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Sizce alper ve sonerin ayni anda alinma imkani varmi?

Ben olsam tüm yerlileri toplardim.
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Çizik Atmaya Devam Ediyorum Bambadan Sonrada Yasinide Aldık
            Twitter : @EY61_
            Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak bysurmeneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bomba olsa olsa Aymen ya da Assaiti olur eğer bamba'ysa bomba diye açıklamasınlar yani adamı çok tanımıyorum haksızlıkta etmeyeyim ama videolarından izlediğim servet tarzı ya fizikli ama ağır bir adam

Bambayla uğraşacağına al Sivok'u koy yanına da Danny'i al sana süper ikili işte alternatifleride Giray-Kemal olsun
              evet katılıyorum ,aksam bakıp goecegız bakalım kımmıs bıızm cok sevınecegemız transferrr...

Yorum

• Bamba'yı PES 2011'de almıştım. Fena değildi. Gelişiyordu gayet de bize gelişecek adam mı lazım bilmiyorum

Yorum

• ergin keleşi alalım,avrupaya gittiğimizde görüntüsünden korkacak stoperler olacaktır.

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bi kac tanesini yazsan fena olmaz
                    Renktas bilmiyorum ki ama Budnikowski falan duymadim yani iyiki Polonya,Letonya gibi Ülkelere bakmyoruz artik.
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Doğa bize katkı sağlayabilir.
                      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• orta sahaya barbaros stopere kursat ıyı gıder hem sehrı de tanıyor
                        Vizyonu ve projesi olmayan, geleceğiyle ilgili planı olmayan insanların kaptansız gemi gibi nereye toslayacağı belli olmaz...

ŞENOL GÜNEŞ...

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ergin keleşi alalım,avrupaya gittiğimizde görüntüsünden korkacak stoperler olacaktır.
                          Bugün formundasın.. çççççç
                          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çizik Atmaya Devam Ediyorum Bambadan Sonrada Yasinide Aldık
                            Alper'i de çiz şimdiden, bu yolun dönüşü yok artık.

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne yapıp edip Muhammet Demir alınmalı. Tartışmasız yeni Fatih Tekke...
                              Kesinlikle öyle.

Ayrıca Alper'den sonra en çok alınmasını istediğim yerli oyuncu Batuhan Karadeniz. Bu adamdaki potansiyel belki de hiç bir Türk santraforda yok. Henüz 21 yaşında yerli Balotelli. 10 milyon euroluk bir yatırım bile yapılabilir bence Batuhan üzerine.
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Doğa dedi.. barbaros barut dedi.. shelton da demişti sanırım.. o arkadaşı uzun süreli uyutmayı tavsiye ediyorum
                                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

Çalışıyor...
                                X