Karabük Championshipte oynayan Lualuayi Karabüke getirmis.Eskiden iyidi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bomba olsa olsa Aymen ya da Assaiti olureğer bamba'ysa bomba diye açıklamasınlar yani adamı çok tanımıyorum haksızlıkta etmeyeyim ama videolarından izlediğim servet tarzı ya fizikli ama ağır bir adam
Bambayla uğraşacağına al Sivok'u koy yanına da Danny'i al sana süper ikili iştealternatifleride Giray-Kemal olsun
İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer faresının bomba dedıgı acaba bamba mı?bızım cok sevınecegımız transfer dıyor aksam acıklıyacaklarmıs....Saygilarimla,
Yorum
-
bu takıma yapılacak en akıllı oyuncu hamlesi alperdir.zokora ve colmanın bu sene yıprandığı maçlardan sonraki kötü oyunları herkes gördü.o bölgeye sağlam bir türk lazım o da alperdir...alırlarsa helal olsun...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak bysurmeneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBomba olsa olsa Aymen ya da Assaiti olureğer bamba'ysa bomba diye açıklamasınlar yani adamı çok tanımıyorum haksızlıkta etmeyeyim ama videolarından izlediğim servet tarzı ya fizikli ama ağır bir adam
Bambayla uğraşacağına al Sivok'u koy yanına da Danny'i al sana süper ikili iştealternatifleride Giray-Kemal olsun
Yorum
-
İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi kac tanesini yazsan fena olmazPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Doğa bize katkı sağlayabilir.
Yorum
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleergin keleşi alalım,avrupaya gittiğimizde görüntüsünden korkacak stoperler olacaktır.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇizik Atmaya Devam Ediyorum Bambadan Sonrada Yasinide Aldık
Yorum
-
İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yapıp edip Muhammet Demir alınmalı. Tartışmasız yeni Fatih Tekke...
Ayrıca Alper'den sonra en çok alınmasını istediğim yerli oyuncu Batuhan Karadeniz. Bu adamdaki potansiyel belki de hiç bir Türk santraforda yok. Henüz 21 yaşında yerli Balotelli. 10 milyon euroluk bir yatırım bile yapılabilir bence Batuhan üzerine.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Doğa dedi.. barbaros barut dedi.. shelton da demişti sanırım.. o arkadaşı uzun süreli uyutmayı tavsiye ediyorum1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
Yorum