Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bysurmeneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1-Onur/Tolga
    2-Serdar/Adem
    3-Hasan Ali/Sefa
    4-Danny/Kemal
    5-Sivok/Giray
    6-Zokora/Holmen
    7-Assaiti/Volkan
    8-Alper/Aykut
    9- ? /Muhammed-(Gekas/Doka)
    10-Colman/Adrian(Soner/Salih)
    11-Olcan/Yasin

!
    Kardeş yanlış anlama ama hani ben bu takımda bize Avrupa'da sınıf atlatacak..
    Ligde şampiyonluk yaşatacak 4-5 adamdan başka birini göremedim..

Birde Holmen ile Zokora'yı aynı yere koymuşsun..Holmen'in ne alakası var önliberoyla?
    #LiverpooL#
    -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Formica felan gelmesin, kiz gibi futbolcu istemiyorum. Teknigi var kabulum ama bizim ligde bu adami yerler

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Assaiti Lee'den daha iyi bence hem o tarz oyuncuyu seyircide seviyor Alanzinho-Yattara sitili hem de daha iyisi

İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cevat Kol'a göre o iki isim Ayman Abdennour ve Formica/Lee Chung Young.
        Saygilarimla,

Yorum

• ben ozanin kesinlikle alinmasini istiyorum, yasine ragmen. yasin sag acikta oynayabiliyor.
          ozan gerekirse sol bek bile oynar ve hasan ali'den daha ucuza kapatilabilir.

ozan
          alper

bunlar benim olmazsa olmazlarim

stopere insallah abdennour alirlar. 4-5 macini izledim. tunuslu egemen bu adam.
          Forvete: Tencere Hill
          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben zannetmiyorum iki yabancı stoper alacağımızı, Aymen olursa Bamba'yı almazlar...Yerli bir stoper daha alınabilir daha sonra.
            Bilmiyorum Bamba için kesin diyorlar..
            #LiverpooL#
            -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• genc dedigimiz adamlar 25 yasinda oluyor. Adam geliyor anca 1 senede alisiyor trabzona. Sonraki sezon da yildiz oluyor, artik yasim geldi baska takima gideyim diyor.
              Transfer iyi olabilir ama adama genc diye bakmayalim. Genc dedigin adam en fazla 21 yasinda olmali

Yorum

• gecen sene senol gunesın dustugu duruma bugun fuat capa dustu
                Vizyonu ve projesi olmayan, geleceğiyle ilgili planı olmayan insanların kaptansız gemi gibi nereye toslayacağı belli olmaz...

ŞENOL GÜNEŞ...

Yorum

• Egemene ne kadar kızsam da Egemen'i istiyorum yerli stoper olarak...

Ama zor bir ihtimal. Üstelik zor durumdaki rakibin durumundan faydalanıp almak da doğru olmaz. Bize bu çok yapıldı ama bizim yapmamız ne kadar doğru olur orası da ayrı...

Ama keşke alsak.Hem hoca,hem Egemen,hem de takımı razı olsa...
                  Entropi İyidir.

Yorum

• "Yasin öztekin transferinden tek kuruş kazanamayan ilhan cavcav rahatsızlanarak hastahaneye kaldırıldı!"

Forvete: Tencere Hill
                    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bilmiyorum Bamba için kesin diyorlar..
                      Bamba kesin ama şöyle kesin Aymen'le anlaşırsak Bamba gelmeyecek, ilk tercihimiz o değil yani...Anlaşma var ama diğerinde sıkıntı olursa diye anlaşıldı, bir telefonda imzaya gelecek.

Yorum

• defansa abdennour, egemen ve bamba üçlüsünden ikisi müthiş olurdu, onra bi sol bek, bi sağ bek.. alper ve soner +santrafor.. of kii of
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Yasin Öztekin hayırlı olsun şimdiden, inşallah ümitleri boşa çıkarmaz..
                          https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Zaten 5-6 adam diğerlerini sürükler 11 oyuncunun hepsini üst düzey seçme şansımız malesef yok, holmen mücadeleci orta saha da ofans ve defans da oynayabilen bir oyuncu unutma biz bu takımda forvet hamdiyi libero oynatmıştık Ogünü de forvet oynattığımız maçlar oldukça fazlaydı şimdi teknik bi tartışmaya girmeyelim de ben şunu söylemek istiyorum biz çok paralara çok iyi oyuncular alamayacağımıza göre bonservis sorunu olmayan iyileri seçmeliyiz sivok'ta bunların başında geliyor sonra 3 tane 4 tane adama da parayı kıyıp almalıyız takımda bir kalite otursun. Biraz önceki kadro da Soner var, Hasan Ali var, Alper Var- Muhammed var-Sivok var Danny var e bi de elinde Olcan gibi Colman gibi Zokora gibi adamlar var neden beğenmedin anlamadım yani bazı gerçekleri de gözardı etmemek lazım..

İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kardeş yanlış anlama ama hani ben bu takımda bize Avrupa'da sınıf atlatacak..
                            Ligde şampiyonluk yaşatacak 4-5 adamdan başka birini göremedim..

Birde Holmen ile Zokora'yı aynı yere koymuşsun..Holmen'in ne alakası var önliberoyla?
                            En son bysurmeneli tarafından düzenlendi; 22.05.2012, 19:18.
                            Saygilarimla,

Yorum

• Sadri baskan su stoper ve merkez orta saha isinide fazla bekletmesek.

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak NUEVA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gecen sene senol gunesın dustugu duruma bugun fuat capa dustu

sende mazoşistlik seziyorum kardeşim...

takma kafaya bu kadar rahat ol, transfer etik olmamışmış çokta tın... adamın sözleşmesi bitti gittik aldık ne var bunda ?

selçuk ve egemen i bakkal yönetir gibi kulüp yöneten yöneticiler yüzünden elimizden kaçırdık, yerlerine alınan adamlara 20m € akıtıldı takımın hali ortada. bu paranın yarısını bunlara versek şuan taş gibi takımımız olurdu. o kadroyu korusak bu sene şampiyon olurduk. birkaç yıl ambargo koyardık lige.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çalışıyor...
                                X