Renktaşlar Yasin transferi kesin mi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim için...?''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
İlk olarak İBRAHİM KOTİL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehep orta sahayı düşünüyoruz ama defansın göbeğindede eksiğimiz var mustafa giray ikilisi ile hem lig hem avrupa gitmez. kaliteli bir yabancı ile kayseride ki eren güngör alınmalı
Yorum
-
Orta sahaya yerli çok mühim değil. Ben yeni sezondaki oradaki açığı Adrian'ın hakkıyla kapatacığını düşünüyorum. Dikkatle izleyelim...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
kadro derinliği için iyi transfer ama alperde alınırsa bu kadroda şans bulması zor gibi
-----zokora------------alper---
-------------colman---------
volkan-------------------olcanVizyonu ve projesi olmayan, geleceğiyle ilgili planı olmayan insanların kaptansız gemi gibi nereye toslayacağı belli olmaz..
Yorum
-
İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYasin'den bahsediyorum renkdaş#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
Yorum