Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sapara takasda verildi haberleri deniliyor ama kendisi kesinlikle Trabzonspor'dan ayrılmak istemediğini söylemiş bakalım kulübün kararı ne olacak buda önemli
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Yusuf SabaH ‏@Kuzeyinoglu1967
      Alper Potuk haberleri tamamen yalandır.Alper potuk transferini yapan Colmanında satılık listesinde oldugunu söylüyor. ASPARAGAS HABERLER..

Yusuf SabaH ‏@Kuzeyinoglu1967
      Nevzat şakar: Trabzonspor olarak Alper Potuk transferinden vazgeçtik. Nedeni; Eskişehirspor kulübünün istediği yüksek fiyatı düşürmemesi...
      Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• 4 dk 9kusurluhareket ‏@9kusurluhareket
        yalanım varsa kız yüzü görmeyeyim 2 dk önce alper'in kuzeniyle konuştum "babası bile bilmiyor hangi takıma gideceğini,şuan net değil" dedi.
        https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Hakan Calhanoglu SC Freiburga gidiyor

Yorum

• Dön başa sar gülüm kaseti Dön başa nananana dön başa cıcık cıcık dön başa ıııııımmm dön başa nırırırırı.
            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alper Potuk haberleri tamamen yalandır.Alper potuk transferini yapan Colmanında satılık listesinde oldugunu söylüyor. ASPARAGAS HABERLER..

Nevzat şakar: Trabzonspor olarak Alper Potuk transferinden vazgeçtik. Nedeni; Eskişehirspor kulübünün istediği yüksek fiyatı düşürmemesi...
              Başa dönmeyelim. Satılık olduğunu yazan transferfaresi denen zat. Ama bu Alper haberleri bu sefer Eskişehir'den bir taraftardan geldi.

Yorum

• Her gördüğünüz twiti yazmayalım şuraya..

Yorum

• Abi kimse kusura bakmasın Nevzat Şakar'a inanmıyorum ben kesin yine ciklet parasının hesabını yapmıstır indirdikçe indirmeye çalışmıştır
                  Nevzat Şakar'ı yogurt almaya yollamam ben

Yorum

• Alperin kuzeniyle şimdi konuştum

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi kimse kusura bakmasın Nevzat Şakar'a inanmıyorum ben kesin yine ciklet parasının hesabını yapmıstır indirdikçe indirmeye çalışmıştır
                      Hahahahahaah bu cok iyidi
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dön başa sar gülüm kaseti Dön başa nananana dön başa cıcık cıcık dön başa ıııııımmm dön başa nırırırırı.
                        ççççççççç..............

Yorum

• bir oyuncu imza atmadan inanmam. forumu yakın takip ederim ama kesinlikle oyuncu imza atmadan İNANMAM bence siz de inanmayın...
                          Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi kimse kusura bakmasın Nevzat Şakar'a inanmıyorum ben kesin yine ciklet parasının hesabını yapmıstır indirdikçe indirmeye çalışmıştır
                            Aha simdi zictin. Artik ne desen espiri sanacaklar...
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Poku çıktı tweetlerin.
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aha simdi zictin. Artik ne desen espiri sanacaklar...
                                yok be kardeşim ciddiyim benim için yöneticilerin
                                kahvede ki çayçıdan farkı yok
                                hatta bizim kahvedekiler daha vizyonlu

Yorum

Çalışıyor...
                                X