Sapara takasda verildi haberleri deniliyor ama kendisi kesinlikle Trabzonspor'dan ayrılmak istemediğini söylemiş bakalım kulübün kararı ne olacak buda önemli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yusuf SabaH @Kuzeyinoglu1967
Alper Potuk haberleri tamamen yalandır.Alper potuk transferini yapan Colmanında satılık listesinde oldugunu söylüyor. ASPARAGAS HABERLER..
Nevzat şakar: Trabzonspor olarak Alper Potuk transferinden vazgeçtik. Nedeni; Eskişehirspor kulübünün istediği yüksek fiyatı düşürmemesi...Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
4 dk9kusurluhareket @9kusurluhareket
yalanım varsa kız yüzü görmeyeyim 2 dk önce alper'in kuzeniyle konuştum "babası bile bilmiyor hangi takıma gideceğini,şuan net değil" dedi.
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf SabaH @Kuzeyinoglu1967
Alper Potuk haberleri tamamen yalandır.Alper potuk transferini yapan Colmanında satılık listesinde oldugunu söylüyor. ASPARAGAS HABERLER..
Nevzat şakar: Trabzonspor olarak Alper Potuk transferinden vazgeçtik. Nedeni; Eskişehirspor kulübünün istediği yüksek fiyatı düşürmemesi...
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi kimse kusura bakmasın Nevzat Şakar'a inanmıyorum ben kesin yine ciklet parasının hesabını yapmıstır indirdikçe indirmeye çalışmıştır
Nevzat Şakar'ı yogurt almaya yollamam benPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDön başa sar gülüm kaseti Dön başa nananana dön başa cıcık cıcık dön başa ıııııımmm dön başa nırırırırı.
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi kimse kusura bakmasın Nevzat Şakar'a inanmıyorum ben kesin yine ciklet parasının hesabını yapmıstır indirdikçe indirmeye çalışmıştır
Nevzat Şakar'ı yogurt almaya yollamam benMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAha simdi zictin. Artik ne desen espiri sanacaklar...
kahvede ki çayçıdan farkı yok
hatta bizim kahvedekiler daha vizyonlu
Yorum
Yorum