en azından cenk ile muhammeti alabilseler bari ama hiç umudum yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bas parayi al ambrabati simdi! al sivoku, al bambayi, al alperi, al cenki yada muhammeti, gurbetci milli futbolculari... darbe üstüne darbe indir...
harca 10-15 milyon euro... yap birseyler.
bunlari cabuk yap, sonra buraga deki "bak kalirsan firtinalar estirirsin yine"...
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa Kararları için Bekleyen oyunculardan Dany Gs ye gitti Bekletirsek Alperde Gidicek Yazık oluyır"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
GS en ez 11 Mio Euro Bütceden simdiden gitti.Melo Bonservisi de 8-9 Mio tutar.Ic piyasada 1 tane atislari daha var.Alper mi?Soner mi?Cenk mi?Muhammed mi??çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonra gider Tuncay Bekiroglu bitane Coban alir, Trabzonspor ismini söyledikmi Oyuncular kosa kosa geliyor der adrian trasnferindeki gibi...
Kımse boşuna hayal kurmasın,
Bizim istediğimiz hiç bir oyuncuyu almayacaklar.
Hiç birşey demiyorum
ALPER POTUK transferini yapsınlar, başka da bir transfer istemiyorum ama yapmayacaklar.. Elin gavurlarına verirler 5 -6 milyon euro ama bu çocuğa vermezler..
vermesen çöplere kalırsın böyleYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe oldu senin çizgi?Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
Kulup size kar payı mı dağıtıyor da, Bedeli siz biçiyorsunuz
Adrian 5,5 milyon euro edermiydi?
Hoş ben o adama o kadar para verdiklerini de düşünmüyorum ama hangi yöneticinin o transferden cukka yaptığını da bilmiyorum o açıdan yorum yapmayacağımYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS en ez 11 Mio Euro Bütceden simdiden gitti.Melo Bonservisi de 8-9 Mio tutar.Ic piyasada 1 tane atislari daha var.Alper mi?Soner mi?Cenk mi?Muhammed mi??"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper ile Muhammet'i biran önce almalıyız.
Yorum
-
Yanliz gs tahüt etti Bonservisi ödüyor mu?bjk Mustafanin bonservisnie daha bir kurus ödememis diyor Havhav.Bazi Anadolu kulüpleri aynisini diyor.bir sikeciler bonservis/Sike Tesvik zamaninda ödüyor.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum