selamün aleyküm renktaşlar iş yerindeyim de takip edemedim forumu...bi gelişme varmı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -5-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok isterdim ama hiç sanmıyorum abi
orda önünü serkan tıkasın diyosun yani
umut etmeye devamonur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
-
İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki Formica mı Jaja mı??Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejebrin solada ortada sagda oynayabiliyor . bence alanzinho ile cekisir serkan ile degil . serkan bizim degismez dombilimiz . vazgecilmez
alan ile çekişirse yandı, 18.e giremeyecek demek kionur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
-
ya biri samsun=gekas mı dedei benmi yanlıs anladım ?
oturur aglarım şimdi ya bizim halil bu adamın yedegiydi frankfurtda samsun nasıl alıyor bu adamı yav acilen sebatı tekrardan birinci lige cıkartıp istedigimiz yabancıları ilk oraya alıp ordan hemen bizim takıma gecirmemiz lazım......
Yorum
-
Formicayi gece yabanci basindan biri yazdi Twittere. Bizim haricimizde Bursapor ile Locomotiv Moscovada ilgileniyormus. Degeri 4 Milyon £.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 05.01.2012, 13:37.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak sadaness tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselamün aleyküm renktaşlar iş yerindeyim de takip edemedim forumu...bi gelişme varmı? df
Yeni gelişme yok. Formica falan deniliyor ama O da menajer haberi gibi duruyor.Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
-
Bi video atında izleyelim bakalım neymiş bu Formica
edit. kendim aradım kendim buldum
En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 05.01.2012, 13:41.
Yorum
Yorum