Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pawel'i hoca hala düşünüyor anlaşılan Henrique yerine son maçta kadroya Pawel'i aldı, sonradan oyuna bile soktu

Henrique'nin ölüsü Pawel'den iyidir nedir hocadaki bu aşk anlamış değilim.
    Pawel EURO 2012 De Oynayacak

Henrique ?
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Transferle ilgili daha önce konuştum. Yeni bir talebim olmayacak. Şu anda öyle bir talebim yok. Yönetimin takdiri. Kendileri bulur her halde" 23 Aralık 2011 -Şenol Güneş
      bence hoca zaten sezon basinda eksik gordugu yerleri ki bunun icinde stoper de muhakkak var yonetime bildirdi ama yonetim alamayinca senol hoca da ben daha once istediklerimi bildirmistim anlaminda yeni bir talebim yok demis. tabiki bu benim kendi yorumum.
      ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• fener belki afrikadan başka bir sow alır malum afirkada o soyisimden oyuncu çoktur
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Fener Onu alıcak Bunu Alıcak Haberlerine İnanmayın Artık Alper'e Yıllık Ücret veremezken

Sow'a 10 milyonmu vericekler ?

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stoper zaten şart, onu herkes görüyor, bence yönetim de görüyor ama eldeki yabancıları zarar görmeden elden çıkarmanın yolunu arıyorlardır iyi bir stoper alabilmek için; baktılar olmuyor Servet'e, Kemal'e dadanırız. Çok mu iyimser oldu ne
            Ne Servet ne Kemal işimizi görmez hem hızlı hem teknik bir stoper lazım şimdiye kadar bu işin bitmesi lazımdı 4 aydır kimi izledi bunlar?Doğruya yetki menejerlerdeydi...
            Bordomavi.net

Yorum

• Bunlar ancak bunu alir

Samba Sow ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Frankreich ➤ Mittelstürmer ➤ zuletzt bei ASF Andrézieux-Bouthéon ➤ * 14.01.1984 in Dakar, Senegal
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Jaja'yı da çabuk unutturdular
                Colmandante

Yorum

Ne Servet ne Kemal işimizi görmez hem hızlı hem teknik bir stoper lazım şimdiye kadar bu işin bitmesi lazımdı 4 aydır kimi izledi bunlar?Doğruya yetki menejerlerdeydi...
                  Ersan Gülüm gibi birisini Bulmamız Lazım o zaman Oda Cok Zor...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    * Bana göre görev süresi dolunca Sadri bey , Asbaşkanlar ve doymuş Yöneticiler artık kenara çekilmeli, heyecanlı isimler gelmeli Yönetime...
                    Aynen katılıyorum Sedat abi.Genç,dinamik , ağzı laf yapan ,çevre sahibi ,paraya karşı açlığı olmayan ama hem kulüp parasının kıymetini bilen hemde gerekli yerlere çekinmeden para harcamasını bilen biri olmalı.

Ve bir zahmet inşaattan değil futboldan anlayan, anlamıyorsa da işi menajerlere değil ehline teslim edecek biri olsun

Bu da epey kabarık bir liste oldu ya ,bir gözleri ateş saçsın demediğim eksik kaldı

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih bizim yönetimin ne zaman doğru iş yaptığını gördün ki ?.Stoper olayını Metin Şentürk gördü bizim yönetim göremedi.İnşallah alırlar ama sanmıyorum alacaklarını.Alırlarsa özür dileyeceğim buradan.
                      Yok dogru yaptiklarida oldu elbet. Izledikleri transfer politikasi bastan asagiya yanlis ama. Cogu konuda da pasif kaliyorlar. Herseye hemen aninda tepkini vereceksin. Cevren hukukcular ile cevreli olacak ki, her konuda nasil dogru adim atasin diye bilesin. Sadece laf yaparak bu islerin yürümedigini anlamis olmalari gerekir.

İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vittek Subatta dönüyor neden DONDURSUNLAR

Pawel-PİOTR Giderse alınır stoper

Stoperin bu zamana kadar uzamasının tek nedeni fiyatlar..
                      İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pawel'i hoca hala düşünüyor anlaşılan Henrique yerine son maçta kadroya Pawel'i aldı, sonradan oyuna bile soktu

Henrique'nin ölüsü Pawel'den iyidir nedir hocadaki bu aşk anlamış değilim.

Madem bu oyunculari düsünüyor o zaman sorun yok. Zaten ileride bu oyuncular ile 4 tane oyuncumuz var. Asil sorum Stoper mevkiinde. Yerli üst düzey alabilecegimiz bir isim yokken, Jebrin'in transfer edilmesi ne kadar dogru mesela? Neyseki Sapara kiralik gitti...
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• yerli stoperde kim alınabilir

servet tecrübeli ama yavaş bi adam

kemali hiç izlemedim ama bahsedilene göre alınabilir

serdar aziz, ömer toprak,serdar taşçı gibi adamları alabiliyorsak bişeyler değişir

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Madem bu oyunculari düsünüyor o zaman sorun yok. Zaten ileride bu oyuncular ile 4 tane oyuncumuz var. Asil sorum Stoper mevkiinde. Yerli üst düzey alabilecegimiz bir isim yokken, Jebrin'in transfer edilmesi ne kadar dogru mesela? Neyseki Sapara kiralik gitti...
                          Alanzinhonun Sözleşmesini göze alarak Jebrin Dogru Olmazmıydı ?

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eto bitmis geyiginden sonra Sow bitti geyigine basliyabiliriz

Lille satmiyormus adami, Fener hangi sow ile anlasmis anlamadim .
                            Fenerbahçe hemen hemen her yıl yaptığı gibi transfer filmleri çevirmeye devam ediyor. Bu çevirdikleride Moussa SOW değilde olsa olsa anca SAW-7 olur.

Yorum

Katılıyorum, olması gereken buydu zaten ancak olabilecek en iyi senaryolardan biriydi kafamdaki; eldeki malzemeyi biliyoruz, hayal kurmak istemiyorum.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Servet yıllardır arayıpta bulamadıgımız adam,oyunu da iyi kuruyor,sogukkanlı da alınsın işimizi görür (!)
                                servetmi oyun kuruyor? sakami yapiyorsun?

Yorum

Yükleniyor...
                                X