Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir futbolcuya 4-5 milyon € veriyorsan takıma katkı vermeli. Bizim bu yönde Henrique, Alanzinho, Adrian, Volkan, Zokora gibi transferlerimiz var. Ama çoğundan verim aldığımızı düşünmüyorum. Giden para muazzam. Gelen birşey yok. Sonra ben yönetimi eleştirince yönetim kıymete biniyor. Bu nasıl yönetim?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya anlamiyorum, sadece bizde mi var bu. Ilk önce hocaya sorsak, sonrada teklif sunsak daha mantikli olmazmi?!
      Benim de aklıma takılıyor, Scout ekibin yok mu? Hocam şu şu isimler var, hangisini alalım? diye soracak ve Şenol Güneş de ahan da bu bu bunu alın gelin diyecek; yöneticiler de becermeye çalışacak. Ama bizde scout yok, menejerler Başkan'a veya Asbaşkan'a öneriyor, o da anlaşabileceklerini Şenol Hoca'ya söylüyor, hangisi işine gelirse alalım gibi. Bu işler böyle mi oluyor ?
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Thomas Ujfalusi nin gayse de yaptığı etkiyi ricardo costa pek tabi bizde yapabilir bu potansiyel var.
        Ne zaman gol diye ayağa kalksak, elinde ofsayt bayrağıyla bekler hayat !

Yorum

• Potansiyel konusunda sıkıntımız yok da sahaya yansıtmaya gelince hep bahane. Daha hazır değil, kumaşı iyi, olacak, pişecek, şusu eksik, busu eksik denmeye başlıyor. Yahu 4-5 milyon € vereceksen hazır adam alacaksın. Hazır değilse neden para veriyorsun, git amatörden al, genç al yetiştir
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bazen düşünüorum.benim gördüğüm şeyi, klüp başkanı yönetim teknik direktör vs.... bunların görmemesi mümkünmü diye...kesinlikle mümkün değil, sonuçta ben izleyenim onlar yöneten..onlar içinde olanlar..ama bunlara rağmen izlenen politikalara bakıorum çok saçma durumlar var..ya işin içinde farklı şeyler var (paranın dışında) yada düşünce eksiklikler çok yukarda.. burak sakatlansa ceza alsa gol atacak adamın yok...topu ileriye taşıyacak gol pası verecek forvet arkası yok..her maç anlamsız goller yiyosun stoperin yok..yok para veremeyizde yok onu yapamayızda yok o disiplinszde..hiç bi oyuncu Trabzonspor dan büyük değildir tabiki, ama bazen bazı durumlarda iyi oyuncunun da nazını çekeceksin..hemen gider yapmanında bi alemi yok ki..
            TRABZONGULDAK

Yorum

• amatörden alıp yetiştirmek bence trabzonspor un işi olmamalı a2 takımımız için yapılabilir veya 1461 trabzon için.Bunu yapabilecek bir yönetim göremiyorum ne yazıkki. bununda sebebi futbolu yönetenler ya mühendis ya mütahit bu yüzden dir ki menejerleri zengin ettik.
              En son M.ALİ ÇOKLUK tarafından düzenlendi; 05.01.2012, 12:13.

Yorum

• mazuch da gitmiş....dnipro ya...
                poetricus

Yorum

• Bir ara Göksu ile Hasan Ahmet Sarı'nın ara kampa dahil edileceği söylentisi vardı ancak o da gerçekleşmedi. Ne zaman A2'den veya 1461'den futbolcu çıkarabileceğiz merak ediyorum. Şenol Güneş geldiğinde ilk hedeflediği konulardan biri buydu. Ancak halâ sonuç yok!
                  En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 05.01.2012, 12:18.
                  Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• .......................... tolga ........................
                    .................................................. ........
                    celustka ...... giray ........ XXXX ....... cech
                    .......................... aykut ........................
                    ......................... colman .......................
                    .. volkan .................................... olcan ..
                    ................ burak ............. halil ..............

Şenol Hoca.nın ikinci devre kafasındaki şablon bu olabilir

kadronun yumuşak karnı volkan
                    acaba jebrin orayı doldurabilir mi

yani stoperle transfer kapanabilir
                    En son socrates tarafından düzenlendi; 05.01.2012, 12:15.
                    onur, emek, başkaldırı...
                    kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                    LiverpoolFC

Yorum

• Stepanovu alsak Bursadan..
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak bahri_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        .......................... tolga ........................
                        celustka ...... giray ........ XXXX ....... cech
                        .......................... aykut ........................
                        ......................... colman .......................
                        .. volkan .................................... olcan ..
                        ................ burak ............. halil ..............

Şenol Hoca.nın ikinci devre kafasındaki şablon bu olabilir

kadronun yumuşak karnı volkan
                        acaba jebrin orayı doldurabilir mi

yani stoperle transfer kapanabilir
                        Şenol Hoca Serkan'sız kadro kurmaz Volkan'ı keser Serkan oynar . Stoper Costa'nın geleceğini düşünüyorum ..
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir ara Göksu ile Hasan Ahmet Sarı'nın ara kampa dahil edileceği söylentisi vardı ancak o da gerçekleşmedi. Ne zaman A2'den veya 1461'den futbolcu çıkarabileceğiz merak ediyorum. Şenaol Güneş geldiğinde ilk hedeflediği konulardan biri buydu. Ancak halâ sonuç yok!
                          Her iki Futbolcudan ümitliydim.
                          Hasan Genc Milli Takimlarinda basariliydi ve Goller atiyordu.
                          Neden harciyoruz elimizdeki degerleri?
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stepanovu alsak Bursadan..
                            Pffffff...

Stepanov mu kaldı artık.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şenol Hoca Serkan'sız kadro kurmaz Volkan'ı keser Serkan oynar . Stoper Costa'nın geleceğini düşünüyorum ..
                              nasılsın fatih, yoksun uzun zamandır

benim de yazarken serkan+10 yazmaya gitti elim zaten
                              ama serkan.a sağbeke alış demiş ya güya hoca, belki
                              onur, emek, başkaldırı...
                              kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                              LiverpoolFC

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir ara Göksu ile Hasan Ahmet Sarı'nın ara kampa dahil edileceği söylentisi vardı ancak o da gerçekleşmedi. Ne zaman A2'den veya 1461'den futbolcu çıkarabileceğiz merak ediyorum. Şenol Güneş geldiğinde ilk hedeflediği konulardan biri buydu. Ancak halâ sonuç yok!

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon'dan 6 futbolcu kendi isteğiyle ayrıldı.1461 Trabzon Yönetim Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamada, 2011-2012 futbol sezonunun ilk devresinde sporcu kadrosunda yer alan Göksu Alhas, Hasan Ahmet Sarı, Mert Ege Özeren, Taha Balcı, Savaş Yıldızhan ve Emirhan Özdemir'in yönetim kuruluna başvurduğu belirtildi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X