İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -5-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-------------Onur------------
Celu---Glowacki--Costa--Cech
------------------------------
-----------Zokora------------
-------Colman--JAJA----------
------------------------------
Burak-------------------Olcan
----------Bas DOST----------
3 transferle UEFA kupasında 1-2 tur geçer ve şampiyon olabiliriz... Çok zor değil ki... Ama illa gidecek bir iki yıl daha öyle akıllanacağız.
**Ligde Zokora'nın yerine Aykut, Glowacki'nin yerine Giray.Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
-
Jebrin-Olcan imza : http://www.haber61.tv/yayin.htmlDününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejoseph boumu alsakLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar trabzonhaber.com.tr ‘ye yine özel açıklamalarda bulundu. Basının Jaja’yı ‘bitti bitiyor’ diye kamuoyuna lanse ettiği günlerde trabzonhaber.com.tr’ye konuşarak ‘Jaja asla gündemimizde değil ‘ açıklamasını yapan Asbaşkan Nevzat Şakar son günlerde sık sık Trabzonspor’un gündemine sokulmaya çalışılan Manisasporlu Yiğit İncedemir’ in de asla gündemlerinde olmadığını açıkladı. Şakar ; ‘Bu haberler nereden çıkıyor anlamıyorum. Yiğit İncedemir hiç gündemimizde olmadı. Bende basından üzülerek okuyorum. Milyon Eurolar teklif etmişiz! Kesinlikle böyle bir durum yok. Bu oyuncu kardeşimizi birileri pazarlamaya çalışıyor. Benim anladığım bu. Menajeri bizi Manisa maçından iki gün evvel arayıp ‘Yiğit’i size verelim’ dedi. Bizde ‘ilgilenmiyoruz’ dedik . Olay bundan ibarettir’ şeklinde konuştu.
Yorum
-
alper potukun kafası hala karışıkmış, ücreti problem etmiyormuş, fenerin düşme ihtimaline karşılık fenere gitmek istemiyormuş, hatta aykut kocamal onun için düzceye gidip sözleşmesine küme düşersek serbest kalır maddesi akletmiş...
ne dersiniz twitterdan falan çocuğa gidersen sırf küme değil gözden de düşersin tavsiyesi iyi gitmezmi..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Jaja Olayı hakkında örnek;
Çok iyi bi telefon alıyorsunuz o özelliklerde piyasadakilerden çok daha uygun fiyata kamera ,wifi aradığınız herşey var ama bazen sorun veriyo kapanıyo donuyo.Diyosunuzki arada sorun veriyo bu telefonun yerine başka alayım.telefonu satıyosunuz üstüne para katıp yeni bi tane alıyosunz.üstüne para katıp aldığınız telefonun hiç bi özelliği yok kamerası yok mp3 çalmıyo ama sorunda vermiyo tıkır tıkır çalışıyo.işte sorun burda yeni aldığın telefon diğerini unutturacak kapasitede olsa aklına bile gelmez belkide ama üstüne para katıp aldığın telefon arada sorun verenin hiç bi özelliğini taşımıyosa.hergün o telefonu anarsınız ve HAKLISINIZDIR
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBohm diye elimizde patlarBoum iyidir hemde sol ayakli
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar trabzonhaber.com.tr ‘ye yine özel açıklamalarda bulundu. Basının Jaja’yı ‘bitti bitiyor’ diye kamuoyuna lanse ettiği günlerde trabzonhaber.com.tr’ye konuşarak ‘Jaja asla gündemimizde değil ‘ açıklamasını yapan Asbaşkan Nevzat Şakar son günlerde sık sık Trabzonspor’un gündemine sokulmaya çalışılan Manisasporlu Yiğit İncedemir’ in de asla gündemlerinde olmadığını açıkladı. Şakar ; ‘Bu haberler nereden çıkıyor anlamıyorum. Yiğit İncedemir hiç gündemimizde olmadı. Bende basından üzülerek okuyorum. Milyon Eurolar teklif etmişiz! Kesinlikle böyle bir durum yok. Bu oyuncu kardeşimizi birileri pazarlamaya çalışıyor. Benim anladığım bu. Menajeri bizi Manisa maçından iki gün evvel arayıp ‘Yiğit’i size verelim’ dedi. Bizde ‘ilgilenmiyoruz’ dedik . Olay bundan ibarettir’ şeklinde konuştu.Biz TRABZONSPORLUYUZ. Bükemediğimiz bileği, KIRARIZ!
uozqɐɹʇ ɹǝʎ ɹǝɥ ǝziq
Yorum
-
Şu ANadolu takımlarında yıldızlaşan ve özellikle defans oynayan oyuncuları alma huyundan vazgeçelim.
Çoğu maçında defansif oyun oynayan, ortasahası defansına yakın oynayan takımların stoperlerinin o takımlarda yıldız olması gayet normal.
Fakat büyük takımlara gelince, takım önde oynamaya başlayınca, nal topluyorlar nedense.
En güzel örneği Bilica'dır bunun.
Bizim şampiyonlar Ligi maçlarında stoperlerimiz maçların yıldızı iken, ligde tel tel dökülüyorlar.
Danny dışında hiçbir stoperi şampiyonluğa oynayan takımlarda oynayacak kapasitede göremiyorum.
Yorum
-
İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu ANadolu takımlarında yıldızlaşan ve özellikle defans oynayan oyuncuları alma huyundan vazgeçelim.
Çoğu maçında defansif oyun oynayan, ortasahası defansına yakın oynayan takımların stoperlerinin o takımlarda yıldız olması gayet normal.
Fakat büyük takımlara gelince, takım önde oynamaya başlayınca, nal topluyorlar nedense.
En güzel örneği Bilica'dır bunun.
Bizim şampiyonlar Ligi maçlarında stoperlerimiz maçların yıldızı iken, ligde tel tel dökülüyorlar.
Danny dışında hiçbir stoperi şampiyonluğa oynayan takımlarda oynayacak kapasitede göremiyorum.
en buyuk yildiz adayi
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşunu 2.500 EUR garanti ücret 180.000 maçbaşı yapsalardı ya..
Yorum
Yorum