Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alanzinho
    cech
    piotr
    pawel
    adrian kiralık verilebilir veya takas ta kullanılabilir.

barış ataş
    murat tosun
    sezer badur
    ferhat
    tayfun cora da aynı şekilde elden çıkarılmalıdır.
    @Napy61

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gs'nin dün akşamki futbolu bence çok iyiydi. Türkiye liglerinin çok üzerindeler şu an. fenerbahçe'yi de bu akşam orduspor karşısında izleyeceğiz bakalım.

dün akşamki performansımızı yorgunluğa bağlamak çok önemli hataları görmemize engel olur. bu takımda yorgunluk sorunu yok. bu takımda gerçekten kalite sorunu var.

eğer manisaspor biraz dikkatli olsaydı ikinci yarıda bizi hezimete uğratırdı. ikinci yarıdaki futbol Trabzonspor'a hiç yakışmayan bir futbol.

bir ara "murat erdoğan tek başına oynasa bizim takımı tek başına dağıtacak" diye düşündüm. adamı bir türlü tutamadık. bunun yorgunlukla alakası olmaması lazım. iki tane manisa'lı futbolcunun etrafında 6 tane bizim futbolcumuz dolanıp durdu ve bir türlü adamları durduramadık. Allah'tan beceriksiz bir takım yoksa farklı kazanırlardı.

kendimizi kandırmayalım. bu takım bu haliyle play off'a kalamaz psv'yi de geçemez. CL'den kazanılan paralar doğru yerde harcanmazsa bursaspor'dan beter hale düşeriz.

"Jaja gündemimizde yok" açıklamasını talihsizlik olarak yorumluyorum. ben her daim fatih terim'in şişirme bir hoca olduğunu ve Şenol Güneş'in eline su dökemeyeceğini yazdım ve savundum. ama görünen o ki savunduğumuz değerler bizi haksız çıkarmak için elinden geleni yapıyor. fatih terim'den de özür diliyorum. bugüne kadar kendisine bayağı bir haksızlık yapmışım. millete ana avrat söven bir engin baytar'ı adam etti ya başka birşey demiyorum.
      engin yanıltmasın. bize geldiğinde de baştan süt dökmüş gibiydi. gerçek yüzü ara ara ortaya çıkıyor. kafa falan atmalar. dün de bir ara sinirlendi fatih terim uyardı onu sahada. yarın bir gün çok sinirlenip, Terim'e "yaaa yürü git laa" şeklinde el hareketi yapmayacağını kimse garanti edemez. Gönül ister yapmasın, futbolu oynadığında gerçekten de zevk veriyor zibidi. ama gerçekler de bu yönde.
      istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak onur48 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ZOKORA ya sallaayan arkadaşlar var,bence size h.üçüncüler,hüseyin cimşirler müstehaktır...
        bizim orta sahaya ne yaptığını bilen zokora gibi adamlar lazım ama ofansif anlamda......

bügün ve sezonun ilk yarısında izlediğim maçlarda resmen acı çektim ve içim acıdı,,,,
        bi takıma nasıl tavan yaptırılıp nasılda dibe çöküşünü izlemek heleki geçen senenin ardından,böyle bi yıkıma uğramak insanı çok üzüyor....
        EY YÖNETİM!!!!!!!!
        HALA DAHADA BU KADRO ŞAMPİYONLUK İÇİN YETERLİ DİYOSUNUZ
        ALLAH AŞKINA BUGÜN VE İLK YARIDAKİ MAÇLARDA İZLEDİĞİMİZ TAKIMIN ŞAMPİYONLUK ŞANSI VARMIIIIII?????????????????????
        Olumu gordukten sonra sitmaya razi mi olmak gerekiyor yani? hata varsa elestirilecek tabi en krali,
        su her en ufak elestiri yapana gecmisi referans gostermeyin lutfen .
        En son ESER tarafından düzenlendi; 04.01.2012, 09:47.

Yorum

• 1.tolga
          2.onur
          3.bora
          4.cellutska (ybnc)
          5.serkan balcı
          6.giray
          7.mustafa yumlu
          8.glowacki (ybnc)
          9.zokora (ybnc)
          10.colman (ybnc)
          11.aykut
          12.barış özbek
          13.volkan şen
          14.olcan adın
          15.halil altıntop
          16.burak yılmaz
          17.henrique (ybnc)
          18.eren albayrak (kiralık verilebilir)
          19.sercan kaya (kiralık verilebilir)
          20.vittek (ybnc)
          21.jebrin (ybnc)

kadro 18 e kadar düşürülebilir..
          En son Napoleon61 tarafından düzenlendi; 04.01.2012, 09:57.
          @Napy61

Yorum

• sonra ihtiyaçlar belirlenir ;

1.solbek (olmazsa olmaz)
            2.stoper (olmazsa olmaz)
            3.orta saha (kadro derinliği için alınmalı)
            4.forvet (kadro derinliği için alınmalı)
            @Napy61

Yorum

• yani 21-22 kişi ile güzel bir kadro oluşturulmalı ve altyapıdan enaz 2 takviye ile bu sayı 24-25 lerde tutularak devam edilmeli ..

elimizde günü kurtarmak için tuttuğumuz oyuncularla biran önce yollar ayrılmalıdır .
              @Napy61

Yorum

• tolga nın ciddi bir talibi varsa 4 mio euro lar dan bahsediliyorsa helalleşilebilir.
                @Napy61

Yorum

• gönlümden geçen 11

onur

cellutska giray (servet) (solbek)

volkan colman zokora olcan

(jaja)

burak yılmaz
                  En son Napoleon61 tarafından düzenlendi; 04.01.2012, 10:05.
                  @Napy61

Yorum

• İlk olarak Napoleon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tolga nın ciddi bir talibi varsa 4 mio euro lar dan bahsediliyorsa helalleşilebilir.
                    alper potuk'a 5 milyon euro veriliyorken Tolga'yı 4 milyon euro'ya elden çıkarmak çok akıllıca bir iş olmaz.

Tolga için istenecek rakam en az 10-12 milyon euro olmalı diye düşünüyorum.

CL'de 7 puan topladıysak hemen hepsinde de Tolga'nın büyük katkısı var. hatta en büyük pay Tolga'ya ait.

7 puanla CL'den 18-20 mliyon euro kazandıysak Tolga'yı 4 milyon euro'ya elden çıkarmak çok kötü bir ticari hata olur.

Yorum

• akşamm bi gsye baktım bide bizim takımaa yok abii şuan iki takım arasında dağlar kadar fark varr yanii sonucta ikiside kendi evinde top oynadı bizde sanki manisa kendi evinde oynuyomuş gibi görünüyordu iki yine tipikk burağa uzun top sonucunda golle biten iki pozisyon manisanın top yapan ve takım oyununu gözler önüne seren oyunu herhalde bazı kesimler tarafındanda gözükmüştür dikkat ediyorum jaja gittiğinden beri ileriye top yaparak çıkamıyoruz yaptığımız tek şey uzun topp bunu en son biz mahalle maçlarında yapıyodukk vayy bee

Yorum

• Bir kaç oyuncumuz geçen sezon sonu itibariyle gitti veya gönderildi, nedenleri artik tartismaya gerek yok ama bu takimda en büyük eksiklikler, Selçuk yerine Zokora olmadi, Egemen'in yerine kim geldi ?, Jaja yerine Adrian, Umut yerine Halil. Buna dayanarak takim bir çok futbolcu daha getirdi. Sonuç olarak Adrian olmadi o zaman Jaja geri gelmeli, Halil bence Umut'un yerini doldurdu en azindan forvette oynadiginda güzel oynuyor, Zokora bize hiiçbir sekilde lig'de faydasi yoktur. Yani bu takima bir defans, birde Orta saha sart ikiside Türk olmasi sart. Senol Hocam sana güveniyorum bunlari elbet görüyordur.

--------------------- Onur --------------------
                        Celustka ----- Giray --------- ????? ------ Cech
                        ------------ Colman --------- ????? ------------
                        Burak ---------------- JAJA-------------- Olcan
                        ---------------------- Halil ---------------------
                        Sana ne sarkilar, ne de siirler yeter, Trabzonspor'um ismin cihana bedel.
                        Bir bilsen neler haykirirdik dünyaya sana layik sifatlar olsa !!!
                        ... Yasin ORHAN ...

Yorum

• ilk önce olmasa olmaz oyuncular icin anlasalim.Ona göre plan yapariz.

Tolga,Onur,Burak,Celustka

Sonra takim icin önemli oyuncular(Yerli):Giray;Halil

Sonra takim icin önemli oyuncular(Yabanci):Colman,Glowacki,Cech,Zokora

Alternatifler (Yerli):Ferhat(Bek degil Ortasaha olarak),Aykut,Olcan,Volkan

Alternatifler (Yabanci):Alanzinho,Adrian,Henrique,Jebrin.

Gerisini kadroya alsanda olur almasanda.Göründügü gibi ne ofansta ne defansta dengeyi kurabilmis degiliz kadroda.Ancak Kalede saglamiz.

18 oyuncu icinde 9 yabanci bunlardan ilk 11 en fazla 5 isimize yarar cogunlugu defans.ofanstaki yabancilar ancak alternatif olur.Gerisini siz düsünün.
                          En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 04.01.2012, 10:09.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Twitter'da yalan haberleri KESİNMİŞ gibi söyleyenleri not alalım.

Sallamak kolay nede olsa. Jaja'nın gelmesini istiyordum ama umudum yoktu.

Böyle sallayanlar yüzünden insan umut dolu oluyor. Hepsi bizlerin hakkını yiyiyor.

Neyse

Stoper ŞART. Başka da bişey bilmiyorum.
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• akşamki maçta sorun defanstan çok ORTASAHA da idi. COLMAN girince biraz toparlandı. JAJA ortasaha da dikilse çoğundan daha etkil olur bu takımda bu halde. HOLMEN işleyen takımın iyi oyuncusu. bizim takım işleyemiyor işimize yaramaz. JAJA işlemeyen takımda yeteneğiyle iş yapar.

Yorum

• Amatör küme futbolcusu ile Trabzonspor futbolcusu arasında olması gereken farkları yazalım:

Amatör küme futbolcusu:

- Eğitim, altyapı şart değil
                                - Fizik şart değil
                                - Kondüsyon şart değil
                                - Profesyonel yaşam şart değil
                                - Futbol zekası şart değil
                                ...
                                - Az buçuk teknik ve çabuklukla idare ederler

Trabzonspor futbolcusu

- İyi teknik şart
                                - İyi eğitim, altyapı şart
                                - İyi kondüsyon şart
                                - İyi futbol zekası şart
                                - İyi fizik-kalite şart
                                - İyi karakter şart
                                - Profesyonel yaşam şart
                                ...
                                En son Travelair tarafından düzenlendi; 04.01.2012, 10:11.
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X