Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Heinze
Hainzemi, Heinzemi
Yorum
-
Gabriel Heinze'nin dünyada sayılı futbolcuların erişebileceği cinsten bir kariyeri var. S.Lisbon, PSG, Manchester United, Real Madrid, Marseille gibi önemli kulüplerde düzenli olarak forma giymiş bir oyuncu. Bunun dışında Arjantin A Milli futbol takımıyla da 60'ın üzerinde maça çıkmış bir isim. Trabzonspor için hem saha içi hem de saha dışında mükemmel bir transfer olacaktır.
Yaşı konusunda eleştirenler, geçen yıl Fransa gibi fiziksel yeterlilik gerektiren bir ligde 31 maç forma giydiğini biliyorlar mı merak ediyorum. Heinze geçtiğimiz sezon toplamda 40 maçta 90 dakika sahada kaldı. Fizik olarak gerçeten iyi durumda ve en az 2 yıl daha üst düzey performans gösterebilecek yeterliliğe sahip.
Yapacağı katkı konusunda en ufak bir endişem yok, tek endişem yönetim içinden ve belki de oyuncuyu bir kez olsun izlememiş isimlerin bu transfere engel olması.BORDO MAVİ
Yorum
-
İlk olarak tahsinaqaoqlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHeinze nin esi varsa şayet puruz cikmaz umarim....
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük ihtimalle yazan parmaklarına kurban ya.
İnşallah Yarabbi son nefesimi vermeden bu mutluluğu bana yaşat , bu heriften kurtulalım biran önce başka forma altında görelim.
Yorum
-
İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePardon aynen heinze, bundada var bi keramet, iyi çıkmazsa sorrarım sana,
Hainzemi, Heinzemi
Canın sağolsun abicimJackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıldı ama şifreler
16+3
Trabzonsporlulara Öneririm ''Gabriel'' filmini meleklerle ilgili bir film ''Malik'' de bir melek Bu filmi Arjantin ve İtalyada izledim.
ikiside şifreli
Neyse , Uğur'u official duyumcu yapmak gerek .
Yorum
Yorum