kendinizi kandırın necati iyiymiş yok daha neler iyiydide ne yaptı bugüne kadar gs neden kovdu paramız yoksa ben murat tosuna ahmet sarıya razıyım arkadaş ne necatisi arkadaş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk Şenol Hoca hiç pasif biri değildir ama birileri gibi şişkin egosu da yoktur.Aza kanaat etmesini bilir diyelim
Necati olamaz ya,koşamıyor artık,tek artısı pozisyon sezgileri.
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNecmiati'dir o yılların eskitemediği takım...Ey gidi...
Yorum
-
Sevilla’nın Romaric ile birlikte Kanoute’yi de Trabzonspor’a vermeye hazır olduğu iddia edildi. Marca gazetesi, Ramoric transferinde büyük yol alan İspanyol kulübünün, Karadeniz ekibine Malili golcüyü de teklif ettiği ve transferinde kolaylık sağlayacağını söylediğini yazdı.
Gazete, Kanoute için Sevilla’nın 1.5 milyon euro bonservis bedeli belirlediğini de ekleyerek, bu rakamın Trabzonspor tarafından da olumlu bulunduğunu ileri sürdü.
Bu transferi, ülkesinde tatilde bulunan Kanoute’nin vereceği cevaba endeksleyen Sevilla, golcüden olumlu görüş alması halinde bu transfer gerçekleşebilecek. Kanoute için özellikle Arap ülkelerinden transfer teklifleri gelmesine rağmen tecrübeli futbolcu bu teklifleri reddederek en az bir yıl daha Avrupa’da futbol oynamak istediğini belirtmişti. Kanoute’nin Sevilla ile halen bir yıllık sözleşmesi bulunuyor.
Bordo-mavili takımın ısrarla kadrosuna katmak istediği isimler arasında yer alan Alper Potuk için de görüşmeler sürüyor. Eskişehirspor ile yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydeden bordo-mavililerden Sezer ve Ferhat bonservisiyle istendi, bir miktar da para talep edildi.
Trabzonspor bu şartları ise değerlendirmeye aldı.
www.haber61.net
Kanoute gelirse çok sevinirim vallahiBu Sevilla'da olmasa aç kalacaz.
En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 15.06.2011, 19:39.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu polonyalı yerine tita nasıl olur. bence süper olur hemde Türk! antalyadan oyuncu alacaksak, tita tita titaOluklar çift birinden nur akar, birinden kir...
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay be Martıspor da vardı di mibazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelecek TFF Baskani Yabanci Sinirlandirmasini kaldirirmi?HAMİ_41
Yorum
-
İlk olarak 7 AHMET 7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30 yaş üstü enteresan adamlar alacağıma
18-21 yaş arası gençler alırım.kumarsa kumar.
ilkinde hepten kaybetmişiz zaten.
anca şerefli 2. ler görür bu zihniyet
ben açıkça söylüyorum
bu kulübün başına ben gelmezsem bu kulüp şerefli 2.lerle devam edecek
aynı zihniyetin-karanlık- mustafa akçay hocayı nasıl yiyeceğini hep beraber acı içinde izleyeceğiz
coming soon....şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
Yorum