Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kendinizi kandırın necati iyiymiş yok daha neler iyiydide ne yaptı bugüne kadar gs neden kovdu paramız yoksa ben murat tosuna ahmet sarıya razıyım arkadaş ne necatisi arkadaş

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selçuk Şenol Hoca hiç pasif biri değildir ama birileri gibi şişkin egosu da yoktur.Aza kanaat etmesini bilir diyelim
      Abi en son aza kanaat ettiğinde ikili averajla şampiyonluğu kaybettik.

Necati olamaz ya,koşamıyor artık,tek artısı pozisyon sezgileri.

Yorum

• bu polonyalı yerine tita nasıl olur. bence süper olur hemde Türk! antalyadan oyuncu alacaksak, tita tita tita

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Necmiati'dir o yılların eskitemediği takım...Ey gidi...
          Vay be Martıspor da vardı di mi
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Sevilla’nın Romaric ile birlikte Kanoute’yi de Trabzonspor’a vermeye hazır olduğu iddia edildi. Marca gazetesi, Ramoric transferinde büyük yol alan İspanyol kulübünün, Karadeniz ekibine Malili golcüyü de teklif ettiği ve transferinde kolaylık sağlayacağını söylediğini yazdı.

Gazete, Kanoute için Sevilla’nın 1.5 milyon euro bonservis bedeli belirlediğini de ekleyerek, bu rakamın Trabzonspor tarafından da olumlu bulunduğunu ileri sürdü.

Bu transferi, ülkesinde tatilde bulunan Kanoute’nin vereceği cevaba endeksleyen Sevilla, golcüden olumlu görüş alması halinde bu transfer gerçekleşebilecek. Kanoute için özellikle Arap ülkelerinden transfer teklifleri gelmesine rağmen tecrübeli futbolcu bu teklifleri reddederek en az bir yıl daha Avrupa’da futbol oynamak istediğini belirtmişti. Kanoute’nin Sevilla ile halen bir yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Bordo-mavili takımın ısrarla kadrosuna katmak istediği isimler arasında yer alan Alper Potuk için de görüşmeler sürüyor. Eskişehirspor ile yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydeden bordo-mavililerden Sezer ve Ferhat bonservisiyle istendi, bir miktar da para talep edildi.

Trabzonspor bu şartları ise değerlendirmeye aldı.

www.haber61.net

Kanoute gelirse çok sevinirim vallahi Bu Sevilla'da olmasa aç kalacaz.
            En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 15.06.2011, 19:39.
            Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Gelecek TFF Baskani Yabanci Sinirlandirmasini kaldirirmi?
              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• 30 yaş üstü enteresan adamlar alacağıma
                18-21 yaş arası gençler alırım.kumarsa kumar.
                ilkinde hepten kaybetmişiz zaten.
                teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu polonyalı yerine tita nasıl olur. bence süper olur hemde Türk! antalyadan oyuncu alacaksak, tita tita tita
                  evet bence de tita iyi oyuncu..
                  Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vay be Martıspor da vardı di mi
                    O da vardı ama ben Necmiati'yi ve Çimentospor'u çok severdim
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• noldu bi heinze vardı

Yorum

• seneye Acun Ilıcalı'nın yeni prodüksiyonuna mı katılacağız nedir ? necatiler, yalçınlar falan...

Yorum

• Bu Tosun fantazisi geçen yıldan kalmış olabilir bizde...
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gelecek TFF Baskani Yabanci Sinirlandirmasini kaldirirmi?
                            Yabancı sınırlaması kalkarsa büyükşehir takımlarıyla hiç başa çıkamayız
                            HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak 7 AHMET 7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              olcanı sil oraya henrigol santraforda umut bulut
                              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                30 yaş üstü enteresan adamlar alacağıma
                                18-21 yaş arası gençler alırım.kumarsa kumar.
                                ilkinde hepten kaybetmişiz zaten.
                                bu kulüpte öyle bir zihniyet yok
                                anca şerefli 2. ler görür bu zihniyet

ben açıkça söylüyorum
                                bu kulübün başına ben gelmezsem bu kulüp şerefli 2.lerle devam edecek

aynı zihniyetin-karanlık- mustafa akçay hocayı nasıl yiyeceğini hep beraber acı içinde izleyeceğiz

coming soon....
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X