Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FreeFalconSon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    marveaux yanlışım yoksa transfer oldu.
    Rennes'in başarılı kanat oyuncusu Sylvain Marveaux, gelecek sezon Premier Lig'de top koşturacağını fakat takımını henüz seçmediğini söyledi.

Fransız kulübüyle sözleşmesi bu sezon biten yetenekli futbolcuyla uzun süredir Liverpool ilgileniyor, hatta Merseyside kulübünün Marveaux'yla anlaştığı söyleniyordu. Fakat Marveaux henüz hiçbir takımla anlaşmadığını söyledi.

L'Equipe'e konuşan Marveaux konu hakkında yaptığı açıklamalarda "Henüz seçimimi yapmadım, kimseye imza atmadım. Kesin olan şey, gelecek sezon İngiltere'de oynayacak olmam." ifadelerini kullandı.

Geçirdiği sakatlık yüzünden geçen Kasım ayından bu yana forma giyememiş olan futbolcu ayrıca takımdan buruk ayrılacağını söyledi ve sözlerine "Bu hafta idmanlara çıkabildim. Takım arkadaşlarımla idmana çıkmak isterdim ama kulüp tarafından bana onlarla beraber çalışmamı istemedikleri söylendi. Kulübün iyi bir sezon geçirmesine yardım etmekten mutluydum. 10 yıldan bu yana Rennes'e verdiklerimden sonra bu statta son bir maça çıkamamış olmaktan dolayı hayal kırıklığına uğradım." diyerek devam etti.

Ama ingilterede Oynucak
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• Ya dün ya bugün, forumda okudum haberini, bir yöneticimiz "Baştan beri Romaric'in yaşantısından haberimiz var, onun için transferini düşünmüyoruz" şeklinde bir açıklama yapmıştı
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu Teofilo'yu tekrar alalım yau 20 maç 15 gol 3 asist, bonservisi de ucuz hem %20 si bizde daha ne olsun
        Dun 2 tane daha sallamis :

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya dün ya bugün, forumda okudum haberini, bir yöneticimiz "Baştan beri Romaric'in yaşantısından haberimiz var, onun için transferini düşünmüyoruz" şeklinde bir açıklama yapmıştı
          Evet Hasan Yener'in yanılmıyorsam böyle bir açıklaması oldu gerçekten komedi Bu lâfın üstüne ben bir Romaric bombası bekliyorum...
          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Teofilo ne patladı ama durduramıyoruz adamı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Şöyle bi iki sayfa okuyayayım dedim. Kafam allak bullak oldu.

Avrupada Güney Amerikada mücadele eden bütün topçuları sırayla yazdınız heralde
              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ççç ççç Abi etma da Abimi tanırım iyidir ama açıkçası ben duyumlarına inanmıyorum , aldığına eminim telefonla falan görüşüyor yanımda . Ama arkadaşının bunla ... geçtiğini düşünüyorum Sonra off işi mi yok niye böyle yapsın diyorum .
                Abim'i tanırım iyidir mi? Ahmet asıl sen iyi misin bence asıl konu bu
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  He ya haberim var o haber depreştirdi zaten Teo transferini bende
                  Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ulan teo ulan teo

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abim'i tanırım iyidir mi? Ahmet asıl sen iyi misin bence asıl konu bu
                      O cümleyi içimden geçerek yazmadım . Pek iyi değildir aslında
                      Twitter Adresim

Yorum

• Profilo denilen adama bak. Gölcünün kralı işte, ah Teo ah.

Yorum

• umut kaldığına göre 5 milyon euro ya mladen petriç i getir al sana yıldız futbolcu.

Yorum

• ayın 14 ü bugün ve bişey olmadan bitti

yarın maaşı bekliyo yönetim heralde

inşallah yarın bişeyler olur ama

zor gibi

olursa inceman ya da 2. ligden bi topçu olur

şenol hoca tatildemi bu arada

Yorum

• Batuhani kacirmask büyük golcü olabilir ondan

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ulan teo ulan teo
                                Bu adam mal..başka acıklaması yok..bizi doğru biri bulmaz zaten..
                                BeşikdüzüSpor'a 3.ligde başarılar
                                Reklamın iyisi kötüsü olmaz

Yorum

Çalışıyor...
                                X